Azt nem éri fel ésszel, hogy a vagdalkozás az semmit nem ér. Tények kellenek, ahelyett mindig jön a képzelgés, mint cáfolat. Többnyire tényeket hoznak az olvtársak, amire ilyen színvonalú reakció történik. Kétségek merülnek fel, hétköznapi meglátással.
Közölte, a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően rendelte el az előzetes letartóztatást. Kimondta a bíróság azt, hogy a kiemelkedően súlyos bűncselekmények magas büntetési tétele miatt fennáll a szökés veszélye, emellett "nem ismert, hogy mi volt a bűncselekmény motivációja", ezért fennáll annak veszélye is, hogy a gyanúsított megpróbálja meghiúsítani a bizonyítási eljárást. A "tárgyi bizonyítási eszközök alapján pedig fennáll a bűnismétlés veszélye" - tette hozzá
Az barokkos túlzás,hogy olimpikonként menne . Végre megszabadult a göncöktől , könnyedebb a járása, másrészt addigra nyilván úgy érezte,hogy megcsinálta az évszázad tökéletes bűntényét ...fel volt dobva .
Egyébként melyik hülye dobta be, hogy ízületes a srác? Mert Mariska néni a karmacsi kocsmárosnő nem nevezhető hiteles hírforrásnak . Az viszont igaz lehet, hogy testneveléstanár az apja ...ezzel az úszógumijellegű hassal nem lehetett rá büszke az amúgy is biomániás apa .
Féleszű te vagy, mert olvasni sem tudsz. Azt írtam hogy ha nincs telefonja, nem azt hogy nincs neki! Tudom, a magyar nehéz nyelv. A többi állításod? Egyetem, talált bummos cucc, stb?
A BTR–80 páncélzata gyenge: még a gyalogsági géppuska-sorozattal szembeni védettsége sem garantált minden lőirányból. A BTR-80 a szovjet hadsereg gépkocsizó lövész egységeinek szabvány felszereléseként lett rendszeresítve, tehát tévedés, hogy rendőrségi feladatokra tervezett járműről lenne szó.
A cba-s képen jobb és bal oldalon látni lehet egyenetlenséget (kis dudor), ami a kamerától is eredhet, ha ezt leveszed, akkor már nem olyan tömzsi az arca. Lehet látni halványan az eredeti arc körvonalat.
A gurka kalap is széles, amiatt is érezhetjük szélesebbnek az arcát.
Amikor kijött a boltból, lecserélte egy kisebb horgászsapkára. (középső kép) Ebben látszik akció közben is, amikor megérkezik a helyszinre. A boltban vett italt kortyolgatta detonáció előtt. Amennyire fel volt öltözve, nem csoda, hogy megszomjazott.