Ahol állt ott igaza is volt, mert onnan nem láthatta a labdát teljes terjedelmében. De HA jó helyen áll, akkor láthatta volna a labdát teljes terjedelmében.
"Ha a két kapufát egy kapufának látja, akkor a gólvonalat is tökéletesen látja, akkor is, ha nem látja magát a gólvonalat."
Ez pontosan így van. Abból a szemszögből, ahol Vad állt, maga a két kapufa volt a gólvonal, tehát nem is kellett a gólvonalat látni, csak azt kellett (volna) tudnia eldönteni, hogy a kapufához képest a labdát látja-e jobbról vagy sem. Mert ha látta a labdát a kapufától jobbra, akkor az bizony gól.
Sajnos ma nem lesz meccs, úgyhogy ez megy majd még holnap estig, aztán - szerencsére ukránok nélkül - folytatódik a lényegi rész, és születnek újabb gumicsontok.
én kimondottan jókat derülök, csak türelem kell hozzá:)) persze az is, hogy mindenkinél jobban értsél mindenhez, amiről itt szó van, de ez nálam nem áll meg, így marad a türelem :))
Most komolyan vitatkozgatuznk itt gólbíróról, meg kamerákról, visszjátszásokról és számítógépes technológiákról, miközben vannak olyanok akik a legegyértelműbb képeken látottakat is megkérdőjelezik?
"- Európai szintű csalás történt, az angol lobogó alatt - tajtékzott Jurij Karamazin. - Törölni kell a tisztességtelen úton született eredményt, és újra kell játszani a mérkőzést!"
Hülyegyerek, a (6672)-ban én ezt már korábban leírtam. Olvasd el az előzményeket, amire írtam a gólvonallal kapcsolatos hsz-t, és rájössz, hogy miért írtam.