Szia, mi Balassagyarmatra megyünk a Bátrak versenyére. Vácról már nincs messze. ha 9 ig nem kezd el szakadni és marad ez az idő ami itt van akkor öltözünk és megyünk. Jó lenne ha te és a többiek is elnéznének.
Vasárnapi gurulás ? Vácra megyünk, ott van egy jó fagyizó... Van kedve valakinek csatlakozni ? Du. indulunk, egy laza kis gurulás lesz. Utána valamerre... Addig még benézek ide, hátha valaki ki akarja használni a jó időt :))
Biztos, hogy meg lehet oldani valahogy célszerszámmal, de nem olyan vészes levenni a vez.tengelyeket, úgyhogy én nem vacakoltam vele.
Beszéltem vele, de a speedben nem olyan van, a tigrisben olyan van, de arról valamiért nem akart beszélni...de most találtam egy egész tankot, benne benzinszivattyú meg benzinszűrő és állítólag csak 7800 volt a motorban amikor szétkapták. 35-ért adnák. de még szétnézek. Amúgy a mostani tuningolt jól bírja...de csak nem kellene úgy hagyni.
A picinek jobbulást. Nekünk a lázzal szerencsénk volt, mert csak 3 éves korában lett először lázas. Így is ijjesztő volt, szóval remélem jobban van már.
A pozi szép kis kasza, gratula. De azért jó hogy még van aki bízik a magyar pénzben :)
Motorozás: természetesen mi sem megyünk annál hosszabbat, neked ráadásul az az északi rész jóval közelebb is van. Ádám Ipad-je folyamatosan jó időt jósol (ellentétben a magyar met.hu-val) Meg láthatnál valami meglepetést is, ha még nem tudod...
Mit szólsz az 1200-es blokkhoz? Ha csinálnának köré egy teletankoltan max 200 kilós, 160 lóerős, legalább 11K-ig pörgethető full Öhlins futóműves Speed Triple R-t hú de boldog lennék. Tőlem "bármennyit" kérhetnének érte... Félek nem erre a szegmensre vannak kihegyezve Hinckleyben.
A kérdés lényege az lett volna, hogy ezeket a lapkákat ki lehet venni egy célszerszámmal a vezértengely kivétele nélkül is. Csak ezt még nem volt érkezésem legyártani.
Nem tudok semmit mondani...Zozónak ígértem egy rövid váci fagyizást vasárnapra, de sajnos az éjszaka a kicsi bébink lázas lett...:-( Úgy sajnáltam :-( Szóval ha minden klappolni fog, akkor is csak egy 2-4 órás karikát tudok beiktatni sajnos...
Megpróbáltam már egyszer válaszolni rá, de valamiért nem ment át. Szóval, hogy akármilyen drágák is most a yamahák, nekem max a vmax jön be, az viszont nagyon.
nem úgy fest, hogy ebből lesz motorzás vasárnap, de ha mégis te jössz?
Magyar teszt volt és utcán tesztelték a gépeket. A pontozásban a Street győzött, de a Yamit se húzták le. Korrektebb lett volna ha a sima Streettel engedik össze az állításmentes futómű miatt...
Nem olvastam, de érdekelne az eredmény. Csak utcán vagy pályán is teszteltek? Magyar vagy átvett a teszt? Gondolom arra esély se volt, hogy azonos gumikkal menjenek. Az augusztusi superbike-ban volt egy sima fz8 teszt, ott az Oncsik nagyon dícsérte, de sajnos nekem az ő véleménye teljesen hiteltelen...
Nagyon érdekes ez a dolog, mert a magyar kereskedésben is azt mondták tavasszal, hogy a Tiger fogy a legjobban. Tényleg senkit nem akarok megbántani, mert nem szokásom piszkálódni, de sajnos nekem ezek se hús se hal túra-endurók semmi izgalmat sem okoznak. Ha mondjuk az 1200 köbös blokk köré építenek egy rendes streetfightert, lehetőleg R-es verzióban is, na akkor lehet, hogy maradok márkahű...
olvasta valaki az új Fastrideot? A Streer R meg az FZ8-at hasonlítják össze. Egy valami nagyon tetszett. Triumph hátrányai közt: hangos fütyülő működési zaj :-)
Kezdhettek spórolni :DDD Yesssssssssssssssss: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2010/September/sep0810-Triumph-s-new-adventurer-1200-world-first-pictures/ Gondolom ezt fejlesztették, ezt csinálták a SpeedTriple helyett =:]
Szia Seth! A jövő héten Pestre is megyek, s ha még nálad lesznek megvenném a karokat. Kérlek, küldd el mobil elérhetőséged a zadoriistvan@t-online.hu címre.
Persze, megnéztem a kiírást. Vasárnapról volt szó amúgy is. Egyébként olvastam valahol erről a programról, csak már nem emlékszem, hogy hol. Lassan az enyémet is be lehet majd nevezni az öregfiúk versenyre, he-he.
Eladó a képen látható kuplung és fékkar. Vadonatúj, sosem volt használva. Irányár: 30.000HUF, Ebay-n 150EUR körül mozog az ára, boltban meg még drágább.