XIII. kerületi 86 nm-es lakásunk takarítására, munkájára igényes embert keresek heti egy alkalomra áprilistól (hétfő vagy szerda délelőtt lenne a legjobb).
30-as éveiben járó, értelmiségi házaspár vagyunk, egy 3 éves kisfiúval és egy másfél éves kislánnyal.
Feladatok:
- portörlés
- fürdőszoba, konyha takarítása
- porszívózás, felmosás
- vasalás
Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat.A lakás könnyen takarítható. A munka kb. 4 órát vesz igénybe, de nem órabért, hanem fix összeget fizetünk.
1,5 éve egy anyuka van a segítségünkre, akivel nagyon meg vagyunk elégedve, de a szakmájában sikerült elhelyezkednie, ezért keresünk új embert.
Jelentkezni a ceruza2011@gmail.com címre lehet fényképpel, bemutatkozással, fizetési igény megjelölésével.
Takarítást vállalunk,számlaképesen Budapesten és Pest megyében áraink önökhöz igazodnak,lehet szó üzlet,iroda,lakás,társasház takarításról,megbízható precíz emberekkel.Rövid időn belüli munkakezdéssel.
Jó angol tudással rendelkező, alapos, megbízható takarítónőt keresek Budapesten, a belvárosba. Jelentkezni ezen az emailcimen lehet: hajnibombi@gmail.com
Takaritonot keresek heti 2x fel napra megbizhato angol vagy olasz nyelvtudassal. Kulfoldi csaladoknal szerzett tapasztalat elonyt jelent. Ha erdekelne, kerem kuldje el angol vagy olasz nyelvu oneletrajzat es referenciait az echohunterpotter@yahoo.co.uk email cimre.
Budapesti, főiskolás, nem dohányzó lány vagyok. Családoknál illetve magánszemélyeknél vállalok heti egyszeri vagy akár kétszeri takarítást. Szakmai tapasztalatomat 3 csillagos szállodában szereztem. Amit nyújtani tudok: precizitás, megbízhatóság, maximalizmus.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ezen az email címen keressen: csillampor01@gmail.com
Takarítást vállalok Budapesten az V., VI., VII., VIII., X. kerületekben. Jelenleg több magánlakásban takarítok, külföldi fiataloknál is. Vállalok irodatakarítást is heti jelleggel. Referencia van.
Takarítást vállalok Budapest egész területén keddi, csütörtöki és pénteki napokon. Budapesten élő, precíz, megbízható, igényes, nem dohányzó főiskolás lány vagyok. Irodákban, családoknál és magánszemélyeknél segítenék heti vagy többheti rendszerességgel.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ezen az email címen veheti fel velem a kapcsolatot: jordanfolyo@gmail.com
Takarítást Vállalok családoknál!! akár hoszu Távon . megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozó. 39év Nő vagyok. A munkára szükségem van!! Így becsületesen is dolgozom!! Részleteket,telefonon,vagy személyesen. de referenciám is van. Megbeszélés után mindent ahogy ön szeretne!
Le Írni mindent le lehet,így nem írok többet. GYözödjön meg inkább.
32 éves, megbízható ,rendezett körülmények között élő , pontos ,precíz nő takarítást vállalna Budapesten magánszemélyeknél családi házban vagy lakásban (5.emeletig) az V.,VI.VII. kerületekben vagy/és a West End City 5km-es vonzáskörzetén belül,alkalmilag vagy rendszeresen.Hétfőtől vasárnapig,reggeltől-estig.
Szerdai napokra takarítást vállalok.Nagyon kedvező áron dolgozom.
Ha felkeltettem érdeklődésüket várom üzeneteiket.Amit tudni lehet rólam,hogy rugalmas, pontos,precíz,megbízható, Referenciával rendelkező hölgy vagyok.
Takarítást vállalok Budapesten az V., VI., VII., VIII., X. kerületben, lehet iroda és magánlakás is. Referencia van. Külföldieknél is vállalok takarítást, angol nyelv tudással alkalmilag és rendszeresen.
Középkorú, rendezett családi háttérrel rendelkező nőként takarítást vállalok Budapesten hétfőn, szerdán, esetenként csütörtöki napokon napközben.
Elsősorban heti rendszeres takarítást vállalok (kb.80-100nm-es lakásokban), de hívjon bátran akkor is, ha egyszeri alkalomról lenne szó pl. vendégeket vár vagy csak valahogy jólesne, ha nem Önnek kellene elvégeznie a takarítást.
Nem dohányzom, szépen, alaposan takarítok, vasalást is vállalok.