World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ja és a legviccesebb, hogy a múltkor az egyik fa 2 fel lotust dobott, ami akkor még 40g-ért ment el darabonként. :))) 1 kill 90g (mote of lifeokat is dobott), nem rossz.
DB-nek is megvan a madaras trinket. :) Majd WOTLK-ban bosskillshotokon legalább könnyű lesz megtalálni engem. :)))
Egyébként Skettis a legjobb pénzfarmoló hely sztem az egész WOTLK-ban. Van ott 4 db elit fa (Talonsworn Forest-Rager), amik külön-külön 8 perces respawn timeren vannak. Herbával lehet nyúzni őket és általában dobnak 5-7 virágot, meg 3-5 mote of life-ot. Mire az ember a negyedikkel végez, pont respawnol az első. Ráadásul 30 skyguard reput is adnak, így az egyszeri repufarmer boldogan lecsapja őket sokszor (mondjuk 20x) egy nap. Így aztán napi 7-10 primal life meg megszámlálhatatlan mennyiségű virág jött össze. Korábban farmolták többen is, de most már csak én vagyok, úgyhogy most, hogy leestek az árak lassan egy új bankos karit kell csinálnom csak a virágoknak. Remélem az inscription ha kijön felmennek az árak...
egyébként csak így utólag jó tudni szinten mondom, hogy az egész WoW könyvtár úgy ahogy van másolható és gond nélkül fut, nem kell semmi install meg re-patch és természetesen ilyenkor az összes addon, beállítás megmarad :)
vettem uj gepet, atraktam a wow-ot(nem volt rovid process lol) vegre beloggoltam, erre kiderult elment az osszes beallitasom, makrok, bill.kiosztas, de meg olyanok is mint video/hangbeallitasok
tudja vki melyik file-t kene atmasolni a regi geprol hogy visszaalljon a rend?
Mégis megmaradnak a honor pontok, Blizz megváltoztatta az álláspontját. Az arena pontok és teamek továbbra is automatikusan felsoszlanak 71-en. Most azok anyáznak, akik minden szirre-szarra elköltötték a pontjaikat.
De állítólag 80-on jóval többe fog kerülni minden, úgyhogy a most tartogatott pontok nem fognak olyan sokat érni, mint most.
Már nem azért, de mondta nektek valaki, hogy ez még BT az 5-10 try-os bossaival?
Nem tudom melyik taktikát csináljátok, de vigyetek még healert. Nem mintha büszke lennék rá, de firstkill 11 healerrel ment anno. Ugyan látok 3 healerdruidot a setupban, de nekünk jobban bejött a mágus decu, még egy mágus benn hatékonyabbá tenné a curse leszedését azt hiszem.
hat ugye bejelentettek az instant amied shotot, a 41 pontos placeholder trap masteryt...szoval vicces a dolog. eppene elitistjerks-on olvasom a wotlk hunter topikot, csak az a baj h majd 4 k post van benne...igy marad az utso 10 oldal atbongeszese....btw kossz a linketm megnezos:)
Frankly, Hunter's DPS right now is balanced with Aspect of the Viper in mind. If we, say, reduced the amount of time you were in it drastically or the damage penalty we'd have to do something equivalent of reducing Hunter's total DPS by at least 10-30%. While you guys might not notice it with the pre-mades, the Hunter class is currently king of DPS.
:)
Bár épp beta buildenként basznak el ezt-azt, ptr-re meg nem tudom melyik változat ment amúgy se
hat nem tom...nem voltam boldog tegnap a ptr-en....lehet ha a kiprobalt talent buildek nem voltak megfelelok (deep BM, majd deem survi) lehet h a shot rotaciom, de valami nevetseges dpst hoztam. kellene jo sok kiserletezgetes lagmenetes konyezetben, egy jo cast timer addonnal (quartz), hogy valami ertelmeset rotit ossze tudjak rakni.
latszik h megint a hunter az a class amivel az utolso pillanatban kezdtek el foglalkozni.
Úgy néz ki PTRen minden mobnak ami raidinstában van, 30%-kal nerfelték a HPját. Karát feladtuk pár boss után, annyira nevetséges volt T5-T6 gearben 9 fővel. Maulgart nem sikerült ennyivel letenni (priest addról a shield leverésével volt gond), de egy full ZA clear lement, ott is minden hullott mint a légy, nem csodálom hogy már nem fog macimount járni. Működik az a dolog is, hogy egy csatában max 1 potit lehet benyelni.
Végre volt időm kényelmesen végignézni az UC ostromos eventről a videót. A franc a Blizzardba, hogy ha megrázza magát bármikor kivág ilyeneket, hogy BC-ben miért csak kis nyomi izéket kaptunk rendes lore helyett azt nem igazán tudom, de mindegy is. Azt hiszem ezt most kárpótolni fog :-)
Nagyon atomkirályul mutat a 2 db 2kezes fegyóval a karakterem szerintem :) Titan's Grip rulz. PTRen bohóckodtam vele tegnap. A legjobb, hogy ha respecelek egy TG buildből valami másba, az offhandben ottmarad a 2kezes, így gyakorlatilag lehet élvezni a TG előnyeit a miss büntetés nélkül pl arms specen :) Training dummyk nagy bánatára :) Bug reportot leadtam :)