Teljesen tiszta a pipa, a csőben sem volt semmi, pedig titkosszolgálati módszereket is bevetettem. Hihetetlen prózai oka van a csöpögésnek: a szűrőház műanyagburkolatának az alja olyan hideg, hogy lecsapódik rajta az utastér párás levegője és az csöpög. Ehhez mindössze 10 percet kellett jógapózban görnyednem sz utasülésen, de kifigyeltem. A fura az volt, hogy indulás után 5 perccel csöpögött, majd 10 perc múlva megszűnt a csöpögés.
sokért nem sajnos nem érdemes javítani elment keresztben az egész eleje ebből már csak alkatrész lesz,egyben 100-150.000ft ot adnak érte alkatrészenként több idővel több kijön belőle
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek milyen árban lehetne egy ilyen állapotú személygépkocsit eladni? 2005 évjárat, benzines, keveset futott, szervizelt és olajcsere vezérléscsere dátum alapján feljegyezve. Ütközésben sérült a váltó, klíma hűtő, kitört jobb kerék. A belseje szép állapotban van, kivéve, hogy kinyílt a légzsák is.
Akkor nem értem mi változott náluk,eddig nem így működtek. Nagyiccén is van egy jó csapat,klímások. Hétfőn megkérdezem neked,hogy a panel is megy-e nekik?
Sajnos nem, én is azt hittem, felhívtam és azt mondta ott kell hagyni, másnap mehetek érte.... így kicsit macera onnan haza/melóba, reggel vissza, ááááhhh
Köszönöm én is ezt a címet kaptam meg a szerelőtől, de ez gyakorlatilag a Budapest vége tábla és mivel ott is kell hagyni így 2x oda-vissza BKV-zni nem kis idő, amit ráadássúl munkaidőben kell kéreckedni….próbáltam volna megúszni.
Képek alapján ez egy 2008-as modellévű autó,árát én sokallom,pláne ahhoz képest,hogy egy kevesebb futású(96000) 1.6 os igaz 1 évvel öregebb SW-t kevesebbért csak árulok..
Rendszám alapján tényleg 2006 közepén forgalomba helyezettnek kell lennie. Csak telefonon néztem a kéoeket, ezért nem nyilatkozom. Az üléskárpit az én 2006 végi Lacettimben is ilyen. Az is Elite. Tudtommal Elite nem volt oldallégzsákkal kapható, csak a Olatinum, esetleg az Elite+.
Az ár: ennyiért van máer teljesen jó árban 1,6-os kombi is.