Sajnos csak a felét láttam a DSF által közvetített Min-Mia meccsnek, de állíthatom, hogy sokkal színvonalasabb volt a Tor-Port-nál. Láttátok-e Spree (új) haját?
1-2 héttel ezelőtt azt olvastam hogy már szinte kész ténynek vették hogy KIKI lapátra rakja Bzdeliket. A tragikus szezon kezdet elég meglepő volt, az offseasoni mozgalmak után, most ugy tűnik kezdik összeszedni magukat a fiuk (Melo is elkezdte a pontgyártást, kezdi felvenni LBJ ellen a ritmust :) ) .
Ezt nem értem hogy mért kell ilyen gyorsan belemenni egy edzőváltásba, hiszen még nagyon az elején vagyunk. Ráadásul Bzdelik tavaly remekül szerepelt a csapattal és sok mindent neki köszönheti a Nuggs.Én kitartok mellette ,de a tengerentulon erről biztos máshogyan vélekednek...
kétlem viszont hogy Jackson lenne az uj coach...
GO NUGGS & PACERS!
(Big Al hazatért és dobott 30 pontot az Indynek, de ennek ellenére is nyertünk )
pletyka. Phil Jackson hírbe hozták, hogy esetleg a Denver edzője lehetne Bzdelik helyett. (Vanderweghe nem nagyon szeretheti Bzdeliket még amikor a legjobbak voltak akkor is "inogtatták" az edző székét. Most meg nem is megy olyan nagyon jól.)
Ez egyszerűen fantasztikus! Hill mindig is az egyik kedvenc játékosom volt, jó látni, hogy újra ilyen magas szinten játszik. Ha nincs az a boka, tuti hólloffémer lett volna a srác...
Hill put together a vintage performance against the Jazz -- shaking and baking before a fadeaway, the stop-pop-and-drop jumper, driving for a dunk or a dish. Playing a season-high 41 minutes, Hill added five rebounds and five assists.
"He was just tremendous," Utah coach Jerry Sloan said. "He's always been a great player -- knows how to play and doesn't overdo anything. To see him healthy, I'm happy for him."
Mostly firing jumpers over Andrei Kirilenko, usually a dependable defensive stopper, Hill shot 13-for-18 in his best offensive performance since scoring 36 points against Minnesota on April 10, 2000.
Hoppá, Stackhouse két egymást követő meccsen nyomott 28 pontot a padról...jó lenne, ha a tavalyi sérülésekkel teli év után újra feltámadna a régi Sztaki...a Mavericks jól járt vele! (kopp-kopp)
"The InsideHoops.com Baller of the Day for Thursday's games is Earl Boykins of the Denver Nuggets. The big story of the night was that by scoring 32 points, little Earl Boykins became the shortest player in NBA history to score 30 points in a game. Listed at 5-5 and 133-pounds, Boykins is so small he can walk under most tables and chairs. In fact, he may be standing underneath your desk right now. And if he is, please pick him up and stand him on the desk so he's eye-level with you. It's the polite thing to do."