Az az igazság, hogy fogalmam sincs mennyit érhet egy ilyen gép, így megintcsak tanultam valamit. Miután nincs távmérője engem nem nagyon hoz lázba, de ha nagyon olcsón kerülne elém hasonló darab, akkor elgondolkodnék a dolgon, viszont akkor se a polcon tartanám, hanem egy kiegészítő keresővel venném használatba.
Ez az első siker amiről hallok (tényleg), eddig mindenki csak városi legendaként emlegette az UV gomba ellen megoldást.
Nekem is volt gombás obim. Jó pár óráig napoztattam zero eredménnyel, de közben szerencsére bekattant, hogy az erős napfény akár a redőnyt is kiégetheti és az erős felmelegedés a ragasztott üvegeknek sem használ.
Szétszedtem és az alkoholos fülpiszkáló egy mozdulattal eltüntette a gombát. Ja és véglegesen!!:)
Ez az én tapasztalatom, de annak csak örülök ha valaki eredményt tudott elérni UV fénnyel. Én sem bántam volna, ha nem kell szétszednem az obit...
objektiv gombasodas ellen szoktak javallani a tuzo napsutest mert annak az uv tartalma eleg a gombak kiirtasara. igaz hogy a sok uveg lefogja a nagy reszet, ezert kell a tuzo napsutes es nem art ha orakig kint van. mivel nem volt meg gombas obim igy csak arra tudok hagyatkozni amit tobben is irtak.
ami gond lehet hogy ha a festes alatt van akkor oda nem megy be a napfeny.
Az egyik filmes gépemnek a fém háza gombásodik, többször megtakarítottam, de visszajön a gombusz.Mit javasoltok, mivel tudnám kicsinálni, kiirtani a nem kívánatos elemet?Valami ötlet, tanács, ami bevált?