Mi ez az MF10 kontra Kutyafiúk? En azt hittem, a kettö egy es ugyanaz, hogy az utobbi az uj neve az elöbbinek, es hogy a felallas nem valtozott, csak a név. Valaki tegyen tisztába!
Parittya, ebböl a kepletböl most meg kevesebbet ertek, hogy elmagyaraztad, igy jar, aki csak hülye bölcsesz...:(((
Igen ezt az MF10-es kontra Kutyafiús dolgot már kértem Andrástól hogy tegye tisztába,de a multkor is én intéztem és magyarázkodtam Feconak mikor nem én keverem össze itten a dolgokat!! Valószinű ez a mostani megint a Kutyafiús felállásnak szól,úgyhogy akkor megint most időben ezzel megpróbáltam a félreértést eloszlatni.Öreg Bakos szeretném ha te is tisztáznád mostmár itten a dolgokat és ha MFecoval beszélsz neki is magyarázd el a már szinte követhetetlen zenekari felállásokat!!..:-)
Nem féltelek én! De ha mégis zombivá válsz akkor az majd még viccesebb lesz a Kolibriből hazafele tartó úton!És a pécsieknek megint nagy örömet és jókedvet fogsz okozni,és puszilnak és üzenik hogy eddig jól viselkednek ám nem kell a fenyegetésed beváltani!! :-)
Szevasz Öredg itt az üzenet amit igértem tulajdonképpen nincs semmi konkrét tartalma csak a szándék hogy jól essen!! És "ne bánkódjál én jó vitéz társam" mert Pécs nem tünik el innen sőt a kocsmák sem és én is itt leszek még egy ideig!! :-)
Na most hogy már nem csak megszólítva, hanem megnevezve is lettem én jövök:
A kis érdeklődésre és Sanyi meg az én másirányú elfoglaltságaink miatt a pécsi koncertlátogatás részünkről elmarad. De holnap értekezhetünk telefonon megkereslek Öregfehér. Akiknek meg beígértem azoktól elnézést kérek, valamint jóismerősöm ideillő mondását kell idevetnem: - Szegény ember az aki ígérni sem tud! Bocs.
A csúcsvezetőség nem tudott összefutni Pécsen szervezési(bulihely nem egyezése) és egyéb akadályok miatt(mint villányi bortúra ami veszélyes mert az ember elveszti időérzékét majd emlékezőképességét is.., én mondtam Zolinak de ő határozottan állította este hatkor már eléggé a bor hatása alatt hogy márpedig ő felhív ha megjönnek aztán a többit elképzelheted.. :-),De azért sokat beszéltünk telefonon legalább..:-)
Köszi Ági az ötletet, tábori darabon dolgozom, provizorikus munkacim: Tábor Sándor és a cicalányok. A 2005-ös tábor nagy kérdése: a címszereplö vállalja-e a személyes fellápést, vagy Nándira kell bíznunk ezt a nagy kihívást?
Ágika, írtam neked emilt. A latszat ellenere szinte semmi idöm nincsen, de ket orankent tartok egy kis szünetet a munkaban, es akkor megnezem a forumot meg a leveleimet. Mindenkinek nagy üdvök, zuzzatok Pecsen!!! Milyen volt a csucsvezetöseg pecsi latogatasa? Tenyleg nem talalkoztatok? Hallgattassek meg Gerda kerese: mikor lesz olvasotabori talalkozo?! Rendezhetnetek egy mikulasos bulit a könyvtarban, Pista bacsi lenne termeszetesen a Mikulas. A Krampusz-szerepeert lehet verekedni.
Boti kérdi meg én is hogy mi a helyzet a hétvégi kispálbigyusszal,mert Botinak haza kell mennie és nekem is van elfoglaltsgom de akkor ugy alakítom de tunom kellene időben mi lesz föleg Öreg Bajkos jelentkezését várnám nagyon mint főszervezőnek!!! Mert ugyan Zoli is volt lent Pécsen de nem sikerült összefutnunk,ezt tehát szeretném elkerülni ugyhogy ÖREG HOL VAGY?????