Mad Max,
Láttad a balesetet a gyáli lehajtónál? Mintha egy E34 kombi állt volna fejen. Aki benne ült, meg is halt. Meg egy buzuki állt még ott összetörve. Most volt a Híradóban.
GZ, Madmax
a kardanom zorog 40-50 korul, mi lehet?
beszeltem Janival, mondta hogy vigyem el hozza, viszont csak hidegen csinalja...
vegyem magnora neki vagy videora? vayg vigyem mashova? :)
Én szorítok :) nem fogod megbánni :) még ha telleg jo allapotu akkor is vetel utan 100k körül ra kell majd kolteni olajcserek, esetleg vez. szij cs, ilyesmi.
Nem igazán láttam ilyet, ez egy fullos darab. Szombaton megnézik az embereim aztán már többet tudok. Ha itt lett volna a környéken biztos hogy kérem a segítségeteket megsasolás ügyileg.
kismocsok hat az gaz... lassan nem lesz 1 autod se baz :)
gijjon nos akkor ötletem sokat nem ér, nézesd meg valakivel ez a legjobb ötletem nekem is. Bp-n nincs valami ilyen 5ös? Ha kell azt megnezhetjuk mi is.
Az a baj hogy a kocsi Pécsen van egy kereskedésben. A fószer szerint a Neményinél vették anno, és a tulaj most beszámíttatta egy E39 -be. Asszem elküldöm az egyik pécsi haveromat hogy sasolja meg a verdát.
gijjon fogod autot tulajostul es leviszed Ocsa átvizsgálásra ha gondolod megyek en is meg jön a MadMax is és jól megnézzük. Nekem 260e volt az 530ban batyam 535-jeben 250van, Jani volt 525ében is 200++ volt szóval szerintem eppen feluton jarhat a motor. Feltéve ha rendesen csereltek benne olajat. Ezt egyebkentmarkaszervizben is elmondtak anno 530nal hogy meg1x el tud menni 250ezret egy ilyen motor.
MadMax: megneztem ETKban szervo olaj tartályt és ASC+T-s verziora olyat hoz mint ami nekem van, tehát nem a szintszabályzó variál be hanem ASC mert a Janién nincs ASC+T, azert mas a tartaly.