Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2860

jahh, én is pont azt néztem, de nem találtam sehol egy emilt. a www.suondofjapan.hu -ázsiai filmek topikjába is írkál és a www.sokkmagazin.hu fórumjába is (itt viszont regisztrálni kell).

ha gondolod, beírhatok neki egy help-et az Ázsiai filmek-be, ha válaszol átpasszolom neked. mondjuk nem hinném, hogy beszéi a nyelvet, de mivel akkora koreafilm fan, tán lenne ötlete.

Előzmény: ^^Riana^^ (2859)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2859

És hogy tudom elérni?

harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2858

van az Ázsiai filmek topikban egy anarchoid nevű egyén, ő rengeteg koreai filmet néz, vele kéne felvenni a kapcsolatot, biztos tud segíteni. van valami honlapja is.

Ő AZ!

Előzmény: ^^Riana^^ (2857)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2857

csajok pls kéne nekem nayon nagy helpi

most derült ki hogy a 16 részből a 15 16 résznek nincs angol subja

szal nincs vmi ismerősötök aki tud koreaiul? és csinálna nekem feliratot?

leforditaná vagy ilyenek?

mert én idegbajt kapok hogy pont a sorozat végét nem fogom érteni

T.T

harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2856

megint Gackt videó: Utaban - Interjú (Gundam & Robot 2005.05.26.) - a downloads-ban.

nemcsak G. miatt érdemes megnézni, ééédik a robotok, ahogy kungfuznak:))

harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2855

benéztem a magyar Gackt oldalra, látom Jihaku-ból fent van, amit nekem is fordítottál. remélem szép lassan mindegyik fejezet olvasható lesz...

Előzmény: harpokratesz (2854)
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2854

igen, a jövő hét keddtől 22-ig jó!!  gyere valamikor.

ahhh, a cd-ket hálásan köszi, bele is néztem kicsit. a Ne nevess! Hey-hey-ben G. úúhhh de szép már megint, tökjól áll neki a barna haj. de látom nevetés nélkül nem sokáig bírja, talán a végére megedződik:))

Yoshiki - Gackt tüneményesek együtt, jó kis gasztronómiai műsor, felzabálnak mindent, és Gackt milyen jóízűen tud enni (!), csorog a nyálam, korog a gyomrom, éééhes vagyok:))  de az Metamorhoze a végén, jajj, hát szokni kell ezt az új image-t, de szerintem sose fogja bevenni a gyomrom, bármennyire is igyekszem...

és persze a Last Live-ot is nagyon köszi. 

najó, hát ehhez nincs mit nagyon hozzászólni, szerintem Gackt-nak teljesen igaza van, sőt..., még nagyobb balhét is csaphatott volna akár. azé' már bocsánat, meghívják D-Koreába fellépni és egy tisztességes technikát nem képesek szolgáltatni neki (Ázsia egyik legjobb-legnagyobb rockénekesének, és mintha ők tisztelték volna meg ezzel a címmel, ha emlékeim nem csalnak). a koreaik a köcsögök!!!  tudod mikor mennék én a helyébe többet oda, nem Gackt a hülye, hanem ők. én ugyanezt tettem volna a helyébe. elég furcsa, hogy a koreai fanok ezt a fejéhez vágják, én inkább szégyelném magam a helyükbe. nem csodálom, hogy G-nak felment a vércukra.

G. menjen inkább a kínaiakhoz, az normálisabb népség, bár ki tudja...

nem azért, de itt nálunk is hány olyan koncert van, ami órás késésekkel kezdődik és a közönség kivárja (aminek persze több oka is lehet), nem cirkuszol.

Gackt egy nagyon jófej, karakán pasi és baromi okos, meg úgy általában mindene a helyén van, de sokszor elmondtam már róla. most is bizonyított:)  persze az ilyen idióta faszkalapok miatt nehogy má' abbahagyja a zenélést. nem fogadom el indoknak.

én is dühös lettem, vazze::::::::::::::

cai6caicai4cai2cai5
Előzmény: miramaru (2853)
miramaru Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2853
Harpo,

Igen, csak szerdától péntekig lenne jó, épp ezért bevittem neked a CD-ket meg a Lengyel Zsolt könyvet tegnap, és odaadtam a portásnak. Nem volt kerülő, úgyis az orosz követségen volt dolgom. A könyvet köszönöm szépen. És akkor a héten nem megyek be, hanem majd hogy ha normálisan tudunk találkozni, nem csak így kutyafuttában. :) Szóval akkor nekd ez a hét nem jó, de a jövő hét már igen 22-ig?

Oks, nem fordítom le a message-t:) Nem kell 2-szer mondanod. :D Koreában az történt, hogy nem volt jó a felszerelés, és ilyen cuccokkkal nem lehetett élő zenét nyomni, de azt mondták neki a koreai backstage-esek, hogy ne törődjön vele, úgyse az énektudása érdekli a rajongókat, menjen csak ki bátran playbackelni. Gackt meg úgy döntött, hogy nem. Akkor megkérdezték, hogy most lemondja a show-t vagy mi a fene legyen. Azt mondta, nem, nem monja le, azért jött ide, hogy fellépjen, csak nem így. Akkor villámgyorsan megpróbáltak cuccot szerezni valahonnan, ami villámgyorsan ugyan nem sikerült, de 5 óra késéssel Gackt már kinnt is állt a színpadon és énekelt. A legtöbb rajongó megvárta az 5 órát, csak már nagyon fáradtak voltak. És sokan nehezményezték, hogy Gackt miért nem vállalta be a silányabb színtű fellépési lehetőséget, de ő határozottan úgy gondolja, hogy jól döntött, és ha a 'rajongói' most úgy gondolják, hogy egy köcsög, amiért megvárakoztatta őket, és elfordulnak tőle, akkor inkább abbahagyja a zenélést.
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2852
most nem azért, de ahogy elnézem ezeket a fotókat, Gackt-ból olyan jó nő lenne:))))
Előzmény: harpokratesz (2848)
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2851

egy kis helyesbítés: nem Gakutu, hanem Gakuto.  de a Gaku-chan-t szereti a legjobban (a kis kínai:)  azért az érdekes, hogy mandarinul már egész fiatalon megtanult és jól is beszéli (lásd. a tajvani haverjaival) és a kínai kultúrát imádja.

ja, hát az sem kizárt, hogy a génjeiben van valami chinese. ott is keverednek szép számmal az ázsiai nációk egymással, meg Okinawa elég közel fekszik Tajvan-hoz.

jah, erről jut eszembe: Masanobu Ando-ban is van kínai vér, talán anyai ágon. van is neki kínai neve, de most kapásból nem tudom megmondani, mi.

Előzmény: Sárkány (2849)
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2850

Mira,

látom, neked a héten csak szerdától péntekig lenne jó, nekem csak ma, angol után, vagy holnap kb. este 7 után, mert 5-re fodrászhoz megyek, de nem tudom pontosan meddig tart, általában egy óra szokott lenni, de csúszás lehetséges, utána visszajövök a mh-re. ha egyik sem jó, akkor jövő hét után, 22-ig vagyok, utána csak aug. 29-től. ha holnap jönnél, akkor adjál egy mobilszámot amin elérhetlek, hogy pontosan tudd mikor jöhetsz, amit persze a fodrásznál tudok majd megmondani. küldheted mail-ben.

Sárkány Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2849

:-)))))))))))))))))

Boldog szülinapot Gakutu!!!

Ezt Harponak. A másikat nekem. hihihi...

Előzmény: harpokratesz (2848)
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2848

HAPPY BIRTHDAY GAKU-CHAN!!!!!!!!!!!!!

elküdtem a kis szerelmes levelemet, remélem nem hív fel, mert olyan szépeket írtam, de legalább hízhatna öt kilót, me' ráfér:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cucu2cu3cu6cu4cu5
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2847

jajj, le ne fordítsd!!  -  hadd gyakoroljam a nyelvet, már annyira benne vagyok:)múltkor könyvet kaptunk fordítani. tegnap néztem egy japán filmet videón és egész jól megértettem az angol feliratot. ha esetleg valamit nem értek, akkor segíthetsz, de csak holnap után foglalkozom vele, mert holnap tesztet írunk.

ez a hét nem megy, mindennapra van valamim, pénteken meg szabin vagyok, sőt jövő hét hétfőn is. ja várj csak, a holnap talán mégis jó asszem angol után, de még holnap de. lecsekkoljuk.

én meg utálom a dokikat, akkor megyek, ha visznek, inkább meghalok:)

dejó, Gackt káromkodik, végre megjött az esze, legalább nem kap gyomorfekélyt!!

Előzmény: miramaru (2846)
miramaru Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2846
Ja, végre ő is káromkodik. :) Hé, ha érdekel akkor lefordítom neked. Tegnap fáradt voltam hozzá, de ma megcsinálom. Figyi, szerdától péntekig ráérsz valamikor? Ezen a héten bevinnám neked a CD-ket, ha megfelel. Mert jövő héten nem fogok ráérni, kioperéltatom magamból a kis zsírcsomómat. Fúj, de szarul hangzik. XD Viszint én szeretek kórházban lenni, úgyhogy ne sajnáljatok.
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2845

nagyon helyesen tette, hogy durván beszólt, én is elküldtem volna őket a jó édes anyjukba:)  G. végre alább adta az arisztokrata, úrifiú neveltetését és elkezdett káromkodni, ezért jó pont neki:) de szerintem azok nem rajongók lehettek, hanem olyanok akik mindig epedve várják hogy baszogathassák, vagyis a Gackt-utálók, mert vannak szép számmal ők is. mert G-ot csak imádni lehet, vagy utálni, középút nincs:)

mit jelent a rosszul sikerült szereplése? - elkukult a mikrofon??

ha kiderül a szövegből, oké, úgyis lefordítom (az angol szótáram a legbrutálabb, legkényesebb kifejezéseket is tartalmazza:DDD

egyébként meg most szándékozom neki küldeni egy 'szerelmes levelet' a Dears-re,

mivel ma van a szülinapja.

Előzmény: miramaru (2838)
harpokratesz Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2844

Riana,

mielőbbi gyógyulást, ha beteg vagy! - jajj, kórház, te szegény:((

lassan mi is elmegyünk nyaralni, én július 25-től aug.29-ig leszek szabin, ami azt jelenti, egyáltalán nem leszek net közelben, mivel otthon nincs internet. nem baj, ha marad szeptemberre a sok ígért cucc, ráér bőven akkor is, idő van bőven.

a szombati live bulin mutatták Raint a magyar tévében:))

tehát gyógyulást, jó nyaralást és vadi új PC-t neked!!

Előzmény: ^^Riana^^ (2842)
Sárkány Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2843
Fúúúúúúúúú köszi. Most ezzel megint elleszek egy darabig...
Előzmény: ^^Riana^^ (2842)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.07.04 0 0 2842

Bocs kicsit eltüntem  mert majd megyek korház meg nyaralás meg gépujrarakás de utána már minden rendben lesz és tudok mindnekinek kiirni mindnet

Egy oldal ha még nem adtam volna vagy nem ismeri vki:

http://www.d-addicts.com

Az összes kínai, koreai, japán és egyébb film, sorozat fent van

Anne! Shirley Creative Commons License 2005.07.03 0 0 2841
miramaru Creative Commons License 2005.07.02 0 0 2840
Végülis nem annyira durva, csak első olvasásra 1-2 része. :) De alapvetően igaza van. Bizonyos dolgokban akkora tartása van (mint pl ebben), másban meg... kevésbé. :P
miramaru Creative Commons License 2005.07.02 0 0 2839
Gackt has updated his diary about the Korean fan meeting incident.
Here's a translation.

Korea was,
2005 6 20 (Mon.) 14:54

for dear

It seems that there's debates going on every where on the net about the Korean fan-meeting.
Well, I don't know who's saying what
But I believe that the decision I made wasn't wrong.

Well, the negative fans (can we call these people fans?) read something about this in an article and right after that they send me mails about the whole thing acting as if they understand the whole situation...
Honestly, I can't care about these people's opinions.
I guess those people get their chance to masturbate by sending those mails.

I don't mean that we weren't wrong at all.
In fact, the office(Japan) could not hold full meetings about the day
and that I had the staff in Korea do most of the work
These parts, I believe, was the bad part of the office.

But, it's not that I want to say who was bad and who was good
I just wanted to say why I made that decision
Why I made all the fans wait and extend the time...

It was what I felt from the conversations I had with the Korean staff
Things like
"You don't have to sing if the problems with the sound systems aren't working"
and
"In Korea, we do things like this"
and that kind of stuff...

What I got (felt) from this situation was
In Korea, they have the rotten thing called "THE Public entertainment" (celebrities, etc) that once existed in Japan
And that this system doesn't really work that well in the industry.

The first thing that comes to mind
Is what exists in the consideration of the artists and creators
The theme "To make something for someone"

Even if this is a mistake, it isn't for saving the "look" of the company or office
I believe that it is what we can do for our fans
However, the borderline of this idea is terribly difficult and even for every one of the fans
What they wants differs, so we conclude that this is the only idea.

If we go on with the scheduled time,
People think that for the time being, the could get things done without being blamed
And arrogantly think that the fans would be happy with whatever they are given with

However, with this, the only conclusion is that the fans will soon go away
and
"Okay, just go on this stage"-like talent-building-structure
exists, as a fact, making it hard for Korea's music industry not being able to give out more artists.

In a complete activity where the TV station leads everythig
The people who really love music, wants to gain something from it, and tries to get to a higher stage with it,
cannot have a place where they can show their talents
And only can think about the audience

This means, that if they are more people who love music, and create music
The depth of the music industry will grow, meaning that the market will grow as well, as well as the quality being better
And that being on the top of this quality will mean a very important thing
And that the person on the very top will gain lots of respect.

If somebody doesn't get rid of the rotten idea
The music industry, and the whole idea of music being a way to express things, will not change, and will not grow.
Even if this sounds like a selfish thing to say.

Well, I have an endless things of things I want to say and write
But what I can clearly say is that

If there are any mistakes that I made right now,
due to the actions or decisions I made
I will quit my music and leave the stage

If I can't believe in my beliefs or I have a question against it
I don't want to continue my activity in such a "half-way" attitude

I have no means in work with no spirt
Just for my life

I don't want to make a stage that's temporary

If you can't see what I'm trying to achieve
You really don't need to be a core fan of mine, right?

You should be a fan of someone you could easily assist.

What I want is a family that could go along with me
And I want you to be one of them

If your thoughts are different from mine
Everything will be fine if you go away from me
You don't need to send me critical thoughts

I always live with my stomach tied up
Are you ready to follow?

Gackt

.....
By the way, "To tie a stomach" is a Japanese term- it means something like "Having guts"
miramaru Creative Commons License 2005.07.02 0 0 2838
Gackt nemrég egy olyat beszólt (nem kifejezetten nekünk, hanem azoknak a rajongóknak, akik baszogató e-maileket küldtek neki korea miatt, mivel ott volt egy rosszul sikerült szereplése), hogy leestem a székről. Nekem nincs is kedvem lefordítani, csak eredetiben passzintom ide. Na, nem eredetiben, angolul.
miramaru Creative Commons License 2005.07.02 0 0 2837
HELLOBELLO! :DDDD

Jó rég írtam legutóbb, mivel nem voltam netközelben. De most már ott leszek.

Jaj, ez a szépségklinika reklám. :SSSSSSS
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2836

friss Gackt interjú, amelyben beszél a new single-ről (Metamorphoze) és a karácsonyi nagykoncertjéről, ami a Tokyo Dome-ban lesz.

Gackt interjú 

na és itt a hírhedt szépségklinika reklám (de szerintem nem a teljes verzió):

Beauty Clinic reklám  -  a lapon a downloads-ban található!

utouto2sex  egy jó kis nudi se maradjon ki, ha róla beszélünk:)

középső képen a haverjával Wang Lee-hom-mal.

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2835

Sanobu* legújabb filmje: Aimless Aegis (még készül), de néhány kép a making of-ból, borzasztó frissek:

*Taro Yamamoto hívta így anno a BR forgatásán.

sa6sa3sa5sasa2sa4
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2834
tudom, hogy van letöltős topik, majd átnyálazom és ami köll, leszedem. thx.
Előzmény: ba-bylon (2832)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2833

hali Bylon,

Gackt idei terméseit többször kibeszéltük itten, a Love Letter eddigi munkáihoz képest elég gyenge eresztés (vagy csak más), bár oké, hogy lassú számok, de pl. ott van a gyönyörű Fragrence és egyebek, szóval, csalódás nekünk is. a legújabb Black Stone és Metamorphoze szőrnyűségekről nem is beszélve, remélem megkíméli a rajongóit és ez alá már nem megy (húúú, de szigorú vagyok). a hangja is rossz lett, öreges, fáradt, rekedtes. nem értem, hogyan változhatott meg ennyire, viszont még mindig bitang szép tud lenni. ez van, egyébként szerintem ő is érzi, hogy nem megy már neki, mert peccegeti a visszavonulást, még 1-2 év és the end, átvált majd valami más műfajra (pl. írásra). bár a visszavonulás nemigazán emiatt töténne, kiderült, hogy nem egészséges (valami veleszületett szívgyengesége van, alacsony vérnyomás, vagy mi), már nem bírja olyan jól a koncerteket, nagyon kifárad. ezért voltak a koncertjei alatt azok a bizonyos összeesések, nem show-elemnek szánta, bár eléggé úgy hatott. a koncertek legvégén sokszor úgy vitték le a testőrei, teljes ájulatban. (Mira majd kiigazít, ha tévedtem valamiben).

szerintem a koreai nyelv jól áll neki, hallottam mandarinul is énekelni, hát azt inkább ne, rettenetesen nevetségesen hangzik a szájából a kínai, de az angol is. a koreai viszont fekszik.

ha érdekel Gackt koncert, csak szóljál, szívesen prezentálom dvd-n, szerintem a Moon koncert tuti teccene neked, az a legjobb, leglátványosabb, meg még az új.

ja, és thx az infót avatar ügyben.

Előzmény: ba-bylon (2830)
ba-bylon Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2832

ja, amúgy mikor azt mondtam, jó linkeket teszek be, azt a letöltős-linkes topicra értettem. mert akár még Luna Sea videók is feltűnhetnek, hisz szeretnél.  erre céloztam. meg mindenféle új zenék!  ugye regisztráció nélkül is lehet ott kószálni. ^^" de mindig öröm új tagot üdvözülni a forumon ( *nyálas* :DDDDD)

Előzmény: ba-bylon (2831)
ba-bylon Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2831

haha, ha végre egyszer ráklikkesz a regizstrációnál az "OK" gombra , ( :P)  utána a "profil" opció alatt tehesz be avatrat vagy 3-féle képpen, és annyiszor cserélgetheted akárhányszor kedved tartja ( én a zenehallgatási kedvenceim váltakozásához mérten, elég gyakran :D)

___

jajj azt a mezítelen Kiyoharu képet meg nem én tettem be, ó dehogy ( jajj ne :D ). amúgy van még abból a fotósorozatból egy pár, Kuroyumés időkből....plusz újabb időkből is ^^"

Előzmény: harpokratesz (2828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!