De azt tudod müüüüüüüüüan, hogy írásban, ha valami szart találsz ki, az még visszavonható a bekszpész nevű gombbal és akkor senki nem kényszerül szenvedésre............
aztat nem, de sajnos mindennap iszom 3-4 sort miota ittvagyok... felek, hogy ra fogok szokni.... vegul is nem is olyan rossz, csak sokat kell boltba jarni.
azé mán sejtik me vótunk olyan rendesek és lefordítottuk japánra a SerLock összest amióta náluk vagy és el is kűdtük... azt monták árigátó és neked meg hadzsime meg ilyesmi ja és mennek a nyinnyák ma este ezé remélem óvasod még mielőtt hazamész......
ejszaka nem volt semmi kulonos, itt nem nagyon van semmilyen ejszakai szorakozohely. tegnap ittam egy halom sert meg bonanzabanzajt meg eddat hallgattam a szobamban ejszaka... privat buli... erzem is a fejemben...
amugy hetvegen jartuk a varost, meg tegnap nagoyaban voltunk, megneztunk egy ocenariumot, delfin, gyilkosbalna meg minden tengeri szarsag... klafa volt nagyon...
mondjuk odajutni vonattal meg metroval nem volt semmi... itt semmit sem tudsz elolvasni, meg a varos nevet sem, mert minden japanul van kiirva...
mondtam egy gyereknek az utcan, hogy hova akarok menni, mutassa meg az utat. erre bevitt a rendorsegre, ott meg a rendor elmagyarazta mi merre... kb. 10 ember igazitott utba utana meg... kalandos volt.
tovabbi kivalo dolog, hogy a mekdonalcban lehet bagozni. olyan fust van, mint egy kocsmaban.
A szőke nő bemegy a benzinkútra. Odamegy hozzá a kutas és kérdi: - 95-ös vagy 98-as benzint tankoljak? Mire a szöszi: - Miért idei nincs???
Két szőke nő utazik a vonaton, mellettük egy szakállas öregúr olvasgat. Az egyik nő odasúgja a másiknak:
- Te, ez meg itt a Szent István.
- Te hülye vagy? Az már ezer éve meghalt!
Ebben a pillanatban belép az ajtón egy úr és elkiáltja magát:
- Szervusz István! Ezer éve nem láttalak!
Mire a nő:
- Na? Ki a hülye??!!
Látom azé Te igazán fogékony vagy a személyiségfejlesztő dógokra, ezé megérte elutazni....Neked nem számláznak ki ezé a sok trágyázásé extraszennyvízdíjat, vazze több vizet használsz budiürítésre mint az egész hotel...
most voltam ma harmadszorra is megtragyazni eme nemes japan foldet, mikozben ezt vegeztem, bejott valaki a budiba, krakogott egy felperceset, igen melyen, csak ugy gyult az anyag, majd kirakta a piszoarba.... meg hallgatni is gyonyor volt.
vegul is ha nem hasznalnak zsebkendot, ez az egyik modszer....