Keresés

Részletes keresés

BlackMailer Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1936
háááááááááát... miután Dave 88ban megírta Chris Polandnak a Liar nevű számot, elképzelhető volt az, hogy utána még fognak együtt zenélgetni?!
murray Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1935
vagy esetleg dave-nek még az emlékét is utálják..
Előzmény: Mirrmurr (1934)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1934
Valószínűleg a többiek nem forszírozzák aprópénzért.
Előzmény: BlackMailer (1933)
BlackMailer Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1933
az igazság majd Dave kommentálásában úgyis kiderül XD
azt nem értem, hogyha pl. az anthrax, exodus, testament csinál egy klasszikus reuniont, akkor a megadeth miért nem?!
üzletileg biztos jól járna Dave...
vsiivz Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1932
2-3 eve meg a megadeth volt fontosabb
ma mar a csaladja
idovel atertekelodik az emberben dolgok fontossagi sorrendje
ha mustaine is hasonloan nyilatkozik, akkor en elhiszem neki

aztan persze az is kozrejatszhatott a donteseben, hogy 2-3 ev alatt jol ki lehet ismerni mustaine-t, es lehet a vilag legnagyobb harpiaja a felesege, de meg mindig jobb vele, mint mustaine-el :o)
Előzmény: 4umos (1931)
4umos Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1931

egyébként az a vicces, hogy ezt a kávés céget a felesége irányítja, meg csinálja, mustaine "csak" a nevét adta hozzá.

visszatérve glen kiválásához. ez a "hiányzik a családom, nincs időm a megadeth-re" annyira átlátszó, és nevetséges. :-D ha ez igaz, akkor csak halkan kérdezem 2-3 évvel korábban nem sejtette, hogy egy rockzenekar gitárosának lenni mit jelent, és mivel jár?

számomra a megadeth kb. ezen a pontot vesztette el a klasszikus értelemben vett zenekar szerepet, mert ez már tényleg csak d. mustaine és vendégzenészei v. fizetett alkalmazottai társulat. pedig komolyan mondom kicsit bíztam abban, hogy ez a felállás (a MESTER, a két tesó + lomenzo) bandává érik, azok alapján ahogy mustaine áradozott még kb. fél évvel ezelőtt az egész felállásról.

Előzmény: Simple (1928)
atus69 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1930

A Mustaine-coffin... :)))

(Bocs, nem kívánok én sem ilyet neki:)

Előzmény: Simple (1928)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1929
Az egyetlen reális lehetőség. Ebből nem tudok alkudni.
Előzmény: Fafara (1920)
Simple Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1928

Hát igen, melyik hangzik jobban:

- Megadeth coffee

- Mustaine coffee

:)))))

Előzmény: 4umos (1927)
4umos Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1927

Most már csak az érdekel, hogy a tesó (a dobos) meddig húzza, mert ugye Glen-el együtt "kapta" Mustaine Shawn-t, úgymond "csomagként." A tényleges okot, meg valószínüleg nem fogjuk megtudni a kíválással kapcsolatban soha.

Viszont akármennyire is kedvelem a Megadeth zenéjét, ez azért már egy kicsit túlzás. Akkor inkább váltana Mustaine saját szólókarrierbe, amit nyilván csak azért nem tesz, mert a Megadeth névben van piaci potenciál, nem kell egy új nevet felfuttatni.

coys Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1926
a Keep It True X fesztiválon Ők lesznek a headlinerek.
Előzmény: Fafara (1925)
Fafara Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1925
már hivatalosan is broderick az új gitáros. amúgy a jag panzer amúgy sem csinál semmit, szóval szerintem chrisnek csak jó, keres egy kis pénzt, úgyis tanít meg turnégitároskodik ugye.
Előzmény: Ripper (1924)
Ripper Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1924
Rossz lenne, mert az kb. a Jag Panzer végét jelentené. Én meg azt nagyon szeressem.

(Amúgy persze jó gityós, illene is a Megadeth-be, Dave pedig úgyis kirúgná 2 év után, és akkor voltaképpen a Jag Panzer is mehetne tovább...:-)
Előzmény: Fafara (1922)
BlackMailer Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1923
szerintem jeff waters csak külön projectben zenélgetne együtt megadavvel, azaz nem megadeth alatt.
Dave talán elégedetlen volt az albummal és emiatt rugott ki valakit?!
vagy éppen már ő is metalcoret akar jáccani az új trendnek megfelelően és keres hozzá másik gitárost.
mondjuk azt megnézném, ha valami ízzig-vérig death metal gitáros kerülne a megadethbe.
Fafara Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1922
hehe, chris broderickről szólnal a pletykák. hehe. ez viszont nem lenne rossz.
4umos Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1921

hogy ki van a megadeth-ben, az már szinte követhetetlen, egy biztos: Mustaine. :-D

egyébként nem lepne meg, de az a "kiválás" ha igaz, akkor szerintem az egy főnöki kirúgással egyenértékű.

Előzmény: BlackMailer (1919)
Fafara Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1920
kivált? höhö. vissza martyt.
Előzmény: BlackMailer (1919)
BlackMailer Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1919
Egyes pletykák szerint Glen Drover gitáros kivált a Megadeth-ből, hogy családjának szentelje életét. További érdekes híresztelés, hogy Jeff Waters-t (Annihilator motor) hozták össze Megadave-el, miszerint állítólag megkeresték őt, hogy lépjen be a Megadeth-be. Ezt a hírt mindkét fél cáfolta. Jeff Waters: Mivel az email postafiókom teljesen megtelt a találgató és kérdezősködő emailekkel, szeretném kijelenteni, hogy nagyon szeretem a Megadeth zenéjét, a srácok fantasztikus zenészek és Dave-el is nagyon jó barátok vagyunk hosszú évek óta és korábban többször is felmerült a közös zenélés lehetősége, azonban NEM vagyok tagja a zenekarnak.
4umos Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1918

lehet azért találta ki mustaine ezt a történetet, hogy ne kelljen rendezni Meet&Greet partikat koncert után, nehogy a rajongóktól elkapjon még valami nyavaját! :-D

na jó, ez egy kurva nagy hülyeség, meg maga a hír is, ami egyértelmű, hogy BULVÁR! már kb. egy hete olvastam, de nem mertem venni még a bárorságot sem, hogy beszúrjam a linket.

arról egyébként tud valaki valamit, hogy az UA album bonus számai közül a "bodies left behind"-al most mi van?

Simple Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1917
Ezt meg kell csinálni!!!
Előzmény: Törölt nick (1914)
Fafara Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1916
és az utolsó filmkockán egy különösen kedvesnek tűnő wombat hatalmasra tátja a száját és a kamera felé közelít...
BlackMailer Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1915
sosem értettem ezt a filozófiát...
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1914
"természetesen amelyik kipusztítja az emberiséget"
Egyszer látnék már olyan filmet, amiben a végén a "prófécia által megjövendölt" világmegmentő hős azt mondaná, hogy: "ááá, rohadjon meg az egész ott ahol van, a világ sokkal szebb lenne emberiség nélkül" majd ezt követően öngyilkos lesz. A fináléban pedig az állatok és a növények közösen népünnepélyt rendeznek, aminek keretein belül felfalják a stáb tagjait, mint hírmondókat.
Előzmény: Fafara (1913)
Fafara Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1913
:)))
jaja, még a szempillánkon is van pl. egy kiváló élősködő, arról láttam is fotót. hát. nagyban elmehetne valami horrorfilmbe szereplőnek (természetesen amelyik kipusztítja az emberiséget)
Előzmény: Törölt nick (1912)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1912
Valahol régebben azt olvastam, hogy az emberi szervezetben (kívül-belül) legalább 34 fajta különböző parazita van alapból, mintegy járulékos hozzávalóként. (pl: csak kívülről köröm, haj, fül, testhajlatok...stb.) Úgyhogy ez nem olyan nagy dolog.
Azt már nem tom, hogy Dave agyműködését is megvizsgálta-e, mert ott érdekesebb felfedezéseket is tudott volna tenni a doki asszem...
Előzmény: neal and jack and me (1911)
neal and jack and me Creative Commons License 2008.01.04 0 0 1911

hja, elég bulvárosra sikerült. meg lényege sincs.

komolytalan.

Előzmény: Mirrmurr (1910)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1910
Elég fókuszos a stílus. Azt hiszem, elég is ennyi szót pazarolni a hírre.
Előzmény: neal and jack and me (1908)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1909
Bizony nem könnyű az olyan munka, ahol emberekkel is kell foglalkozni...
Előzmény: neal and jack and me (1908)
neal and jack and me Creative Commons License 2008.01.03 0 0 1908

Megadeth - zenészbetegség
[2007-12-28]

A Megadeth frontembere, Dave Mustaine sosem gondolta volna, hogy amikor az ember turnéra indul, mennyi "mindennel" térhet haza. Mustaine elmesélte, hogy elment orvoshoz, hogy kivizsgáltassa magát, és a doki 51 (!) fajta parazitát talált a testében, melynek nagy része különböző féregfajta volt. Elmondása szerint nagy valószínűséggel a különféle, nem éppen patyolattiszta hotelszobákban szedte össze őket a turné során. Illetve elgondolkozott azon is, hogy a rajongók ragasztották rá a sok bacilust, mikor beleköhögtek a kezükbe, majd úgy ölelgették őt, vagy jattoltak vele. Dave-nek, úgy látszik az egészsége ment rá arra, hogy barátságos volt a rajongókkal.

forrás: heavymetal.hu

megaa Creative Commons License 2007.12.19 0 0 1907

Egyenlőre úgy néz ki, hogy hárman megyünk, én is számoltam, a legkisebb költség valóban a koncerjegy lesz. Megpróbálok majd valami fapados szállást találni, a gk költséget majd összedobjuk. Én is gondolkodtam, hogy hátha lesz nyáron valahol közelebb, de én nem vagyok benne biztos, így inkább nem reszkírozok :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!