az igazság majd Dave kommentálásában úgyis kiderül XD azt nem értem, hogyha pl. az anthrax, exodus, testament csinál egy klasszikus reuniont, akkor a megadeth miért nem?! üzletileg biztos jól járna Dave...
2-3 eve meg a megadeth volt fontosabb ma mar a csaladja idovel atertekelodik az emberben dolgok fontossagi sorrendje ha mustaine is hasonloan nyilatkozik, akkor en elhiszem neki
aztan persze az is kozrejatszhatott a donteseben, hogy 2-3 ev alatt jol ki lehet ismerni mustaine-t, es lehet a vilag legnagyobb harpiaja a felesege, de meg mindig jobb vele, mint mustaine-el :o)
egyébként az a vicces, hogy ezt a kávés céget a felesége irányítja, meg csinálja, mustaine "csak" a nevét adta hozzá.
visszatérve glen kiválásához. ez a "hiányzik a családom, nincs időm a megadeth-re" annyira átlátszó, és nevetséges. :-D ha ez igaz, akkor csak halkan kérdezem 2-3 évvel korábban nem sejtette, hogy egy rockzenekar gitárosának lenni mit jelent, és mivel jár?
számomra a megadeth kb. ezen a pontot vesztette el a klasszikus értelemben vett zenekar szerepet, mert ez már tényleg csak d. mustaine és vendégzenészei v. fizetett alkalmazottai társulat. pedig komolyan mondom kicsit bíztam abban, hogy ez a felállás (a MESTER, a két tesó + lomenzo) bandává érik, azok alapján ahogy mustaine áradozott még kb. fél évvel ezelőtt az egész felállásról.
Most már csak az érdekel, hogy a tesó (a dobos) meddig húzza, mert ugye Glen-el együtt "kapta" Mustaine Shawn-t, úgymond "csomagként." A tényleges okot, meg valószínüleg nem fogjuk megtudni a kíválással kapcsolatban soha.
Viszont akármennyire is kedvelem a Megadeth zenéjét, ez azért már egy kicsit túlzás. Akkor inkább váltana Mustaine saját szólókarrierbe, amit nyilván csak azért nem tesz, mert a Megadeth névben van piaci potenciál, nem kell egy új nevet felfuttatni.
már hivatalosan is broderick az új gitáros. amúgy a jag panzer amúgy sem csinál semmit, szóval szerintem chrisnek csak jó, keres egy kis pénzt, úgyis tanít meg turnégitároskodik ugye.
szerintem jeff waters csak külön projectben zenélgetne együtt megadavvel, azaz nem megadeth alatt. Dave talán elégedetlen volt az albummal és emiatt rugott ki valakit?! vagy éppen már ő is metalcoret akar jáccani az új trendnek megfelelően és keres hozzá másik gitárost. mondjuk azt megnézném, ha valami ízzig-vérig death metal gitáros kerülne a megadethbe.
Egyes pletykák szerint Glen Drover gitáros kivált a Megadeth-ből, hogy családjának szentelje életét. További érdekes híresztelés, hogy Jeff Waters-t (Annihilator motor) hozták össze Megadave-el, miszerint állítólag megkeresték őt, hogy lépjen be a Megadeth-be. Ezt a hírt mindkét fél cáfolta. Jeff Waters: Mivel az email postafiókom teljesen megtelt a találgató és kérdezősködő emailekkel, szeretném kijelenteni, hogy nagyon szeretem a Megadeth zenéjét, a srácok fantasztikus zenészek és Dave-el is nagyon jó barátok vagyunk hosszú évek óta és korábban többször is felmerült a közös zenélés lehetősége, azonban NEM vagyok tagja a zenekarnak.
lehet azért találta ki mustaine ezt a történetet, hogy ne kelljen rendezni Meet&Greet partikat koncert után, nehogy a rajongóktól elkapjon még valami nyavaját! :-D
na jó, ez egy kurva nagy hülyeség, meg maga a hír is, ami egyértelmű, hogy BULVÁR! már kb. egy hete olvastam, de nem mertem venni még a bárorságot sem, hogy beszúrjam a linket.
arról egyébként tud valaki valamit, hogy az UA album bonus számai közül a "bodies left behind"-al most mi van?
"természetesen amelyik kipusztítja az emberiséget" Egyszer látnék már olyan filmet, amiben a végén a "prófécia által megjövendölt" világmegmentő hős azt mondaná, hogy: "ááá, rohadjon meg az egész ott ahol van, a világ sokkal szebb lenne emberiség nélkül" majd ezt követően öngyilkos lesz. A fináléban pedig az állatok és a növények közösen népünnepélyt rendeznek, aminek keretein belül felfalják a stáb tagjait, mint hírmondókat.
:))) jaja, még a szempillánkon is van pl. egy kiváló élősködő, arról láttam is fotót. hát. nagyban elmehetne valami horrorfilmbe szereplőnek (természetesen amelyik kipusztítja az emberiséget)
Valahol régebben azt olvastam, hogy az emberi szervezetben (kívül-belül) legalább 34 fajta különböző parazita van alapból, mintegy járulékos hozzávalóként. (pl: csak kívülről köröm, haj, fül, testhajlatok...stb.) Úgyhogy ez nem olyan nagy dolog. Azt már nem tom, hogy Dave agyműködését is megvizsgálta-e, mert ott érdekesebb felfedezéseket is tudott volna tenni a doki asszem...
Megadeth - zenészbetegség [2007-12-28]
A Megadeth frontembere, Dave Mustaine sosem gondolta volna, hogy amikor az ember turnéra indul, mennyi "mindennel" térhet haza. Mustaine elmesélte, hogy elment orvoshoz, hogy kivizsgáltassa magát, és a doki 51 (!) fajta parazitát talált a testében, melynek nagy része különböző féregfajta volt. Elmondása szerint nagy valószínűséggel a különféle, nem éppen patyolattiszta hotelszobákban szedte össze őket a turné során. Illetve elgondolkozott azon is, hogy a rajongók ragasztották rá a sok bacilust, mikor beleköhögtek a kezükbe, majd úgy ölelgették őt, vagy jattoltak vele. Dave-nek, úgy látszik az egészsége ment rá arra, hogy barátságos volt a rajongókkal.
forrás: heavymetal.hu
Egyenlőre úgy néz ki, hogy hárman megyünk, én is számoltam, a legkisebb költség valóban a koncerjegy lesz. Megpróbálok majd valami fapados szállást találni, a gk költséget majd összedobjuk. Én is gondolkodtam, hogy hátha lesz nyáron valahol közelebb, de én nem vagyok benne biztos, így inkább nem reszkírozok :)