Hát sajnálom, hogy unod, de azért még nem kötöm fel magam, ha nem haragszol. Hanem megírom az összefoglalót, amin már három napja dolgozom, hogy dögöljek meg.
Hátha valakit azért még érdekel.
úgy döntöttem, hogy unom már a magammal való beszélgetést, ezért berekesztem ezt a fertőt itt, és dögöljön meg a lub. főleg, hogy a drága topikgazdánk is szarik már ránk.
[Zed], olyan jó neked! Viszont ha egyszer én futnék össze Lunával, abban nem lenne köszönet :) vagyis én örülnék neki, de lehet, hogy ő sokkal kevésbé :)
azt meg amit mondott, hiszem ha látom!
Shal, te meg jobb lesz ha nem fecsegsz össze vissza, különben is még nem vagyunk jóban! szal jobb lesz ha leveszed azt a gyűrűt, mert nem állok jót magamért...
de most komolyan. képzeljétek csak el, többiek, hogy tök örülök, hogy végre kaptam egy gyűrűt a férjemtől, meg ő is tőlem, erre előhúz egy harmadikat, és odaadja Shalnak...hát nem kicsit lettem ideges...és ugye hogy joggal? na. ráadásul, míg az övéké arany volt, addig én csak ezüstöt kaptam....ez nagyon nagyon gyanús....:(
Én vagyok Az Ember, Aki Ma Életben Látta Lunaticot. A Kálvin térhez tehát még hozzá tud férni, és ígérete szerint ma este a világméretű hálózatba is bekapcsolódik, vagy nem.
Közben eszembe jutott, hogy kiket szoktak meggyűrűzni (gy.k. a madarakat) :)))
Komolyra fordítva a szót, miféle titkos szerelmi háromszög jött itt létre?
Na jó, mielőtt még kitörne a harmadik világháború, elmondom azt is, hogy nem csak én kaptam ám. Igazából három gyűrű van, mindhármunknak egy, ezzel végleg megpecsételve a [Secret Alliance]. Én legalábbis így értelmezem, és ez kötelező másokra nézve is. :))
Shalina, aki a látszat ellenére SOHA nem pályázik olyanra, ami a másé
Akkor gyorsan kihasználom az alkalmat és elmondom, kaptam ám szép arany karikagyűrűt, igaz, hogy valaki más férjétől, de épp ettől izgalmas a dolog... :PP
Habár fogalmam sincs mire nem válaszoltam, de azért itt a válasz, reményeim szerint minden kérdést kielégít...
Szóval kedves paulina, a válaszom: "Hmmm, ezen még nem gondolkodtam, de bízom benne, hogy hamarosan kiderül."
khmkhm...mingyár ránkszakad az ég...merthogy rossz a hozzáférése, ennek ellenére mindenhova tudsz irogatni, csak nekünk nem....na akkor hogy is van ez mégis?