Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúbakker!!! Ezt beszoptam. Mondom, ezt valahonnan ismerem. Hát, igen, a Best Of Bruce CD nyolcadik nótája. Na mindegy, megszívtam...
Hát igen, aki nem élte át pl. a 80-tól 88-ig terjedő éveket a Maiden-nel, nem is tudja átérezni, mekkora idők voltak. Évente egy hatalmas album....A mai "rohanó világban" egy év alatt az ember át sem rágja magát a lemezeken. Abban az időben meg mire a Numbert megtanultam, jött egy Piece of Mind, mire kigyönyörködtem magam a belső borítóban, jött a Powerslave..... nagyon durva:))
Költözködés miatti ürítés a gyűjtők szerencséjére J:
VHS-ek 5000/db, minimum 2 db vásárlása esetén, egyben 28000/8db:
Live at the Rainbow
Behind the Iron Curtain
Live after Death
12 Wasted Years
Maiden England
The first ten years
Donington Live ’92
From here to Eternity (NTSC USA)
Maiden BOX 2002 60.000,-
3 db dupla CD, Maiden családfa, gyűrű, Eddie-s feles pohár
Maiden darts, falra szerelhető, kinyitható ,Trooper festésű fa dobozban.
Félig bontott, használatban nem is volt!!!!! 12000,-
cseffy@maiden.hu
biztos jól érzik magukat párizsban! :DDDDD minden esetre az AMOLAD 2006-os megjelenése és 2011 között bizony szokatlan az a 4 évnyi album nélküli időszak a maidentől.
A szigetes Maident elfelejhetjük legalábbis a sziget -ifós email címén- válaszolt,amiben írják, hogy 2010-ben nem lesz Maiden.
A Live Nation is válaszolt : "Nem tudnak semmiféle 2010-es Maiden magyar fellépésről." Egyébként honlapjukon mindenkinek öt munkanapon bévül válaszolnak.
Reméljük ez még változni fog,és a LIVE NATION szervezésében látni fogjuk őket itthon.
Nagyon remélem, hogy 2010 elején befognak jelenteni közép-kelet európai helyszíneket is, és még ott van a NOVA ROCK esélye is.
én valahogy bíztam benne a szigetes Maidenes bulit követően hogy megtartják a 0.ik napos metalos fellépős vonalat. reménykedem csak hogy jövőre esetleg lesz egy nagyszínpados megadeth,anthrax, manowar,priest. én nekik örülnék a legjobban.