Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Azt továbbra is ajánlom, sőt az egész könyvet "ánblok". Az orvosi kezelés mellett, nem helyett. De ha valaki ki akarja próbálni a szerb csodaszert is, tegye. Nem tudjuk, Isten hol lép közbe..
Már egy hete megtörtént a sugársebészeti műtét. A fejem még mindig nagyon dagadt a Medroltól, A jövő héttől kell csökkenteni az adagot. Szedem a Contramalt, és a Glicerint. Homályosan látok, bizonytalan a mozgásom. Kiesnek dolgok az agyamból. Jövő héten folytatják a kemoterápiát.
Sziasztok! Édesanyám fehérvérsejtszáma jelentősen lecsökkent az első kemoterápia után. Szerencsére még nem kell gyógyszeres kezelés. Kutakodtam a neten és ASTRAGALUS (csüdfű-baktövis ) kapszulát találtam. Vanvalakinek esetleg tapasztalata ezzel a készítménnyel kapcsolatosan? Köszönöm
Emberek! Lehetséges hogy van fény az alagútban? Érdemes megnézni egy honlapot, és most nem tudom, ideírhatom-e? Ez nem "hatástalan csodaszer" rekláma, először is azért mert nem hatástalan, ellenkezőleg. A honlap tartalmazza az illető tudományos munkák egész szövegét.
A honlap nyelve szerb, de a Chrome nagyon jól fordítja angolra (legnagyobb meglepetésemre!). A "szer" egyelőre hivatalosan nem gyógyszer, jó sok víznek kell lefolyni még ahhoz, egyszer majd meglesz.
A honlap szövege nagyon tartózkodó, egyáltalán nincsenek nagyon fontos dolgok kellően kiemelve szvsz. Valszeg azért hogy ne nézzen ki "raklámnak".
Kérem az olvasókat, de a moderátorokat is, válaszoljanak, ideírhatom-e a honlap cíimét? A szer neve Sigma Vital, nem lehet interneten megrendelni. Írni lehet, a levelek szakértő orvos kezébe kerülnek.
De sajnos érzi :( égesznap csak velem akar lenni ...igaz a ddigis magyon anyás volt de most legjobban....nem tudom mi lesz ha be kell feküdni a kórházba és nem láthatjuk egymást :(
Most jottem haza a mellkassebeszetrol aztmondtak ok sem tudjak mi az .. lehet akarnmi banalis es komoly baj is... 13an kell befekudnom mert mutettel vesznek belole szovettant ... csak az ad biztos valaszt
DE egyebkent ha attet lenne azt rairtak volna hogy annak nez ki es a terfoglalo folyamatra oda irtak kerdojellel hogy thymus? Tehat akkor lehet hogy a csecsemo mirigyem?
IGen a bizonytalansag a legrosszabb csak talalhatok magamban es sok mindent nem ertek... remelem holanp mindenre valaszt kapok es hoszek benne hogy Isten segitsegevel nem lesz olyan bajom
Szombathelyi mellkassebészetet dicsérik, ott valószínűleg jó helyen leszel.
Tényleg próbálj megnyugodni, ne pörögj ennyit, kikészülsz! Itt csak sokat próbált betegek vannak, de mindenre mi sem tudjuk a választ. Megnagyobbodott nyirokcsomó sima gyulladástól az áttétig bármi lehet, hozzáértő orvos kell hozzá, meg valószínűleg további vizsgálatok. Rossz az elején a bizonytalanság, de ki kell bírni, ezen itt mindenki átment.
Koszonom de en nem pesten lakom eleg messze onan Gyor-Moson-Sopron megyeben csornan gyor mellett.. es holnap megyek reggel 8ra szombathelyre mellkas sebeszetre
Valami van, de korai még parázni daganaton. Leggyorsabb szövettani eredményed most a biopsziából lenne, erre én Artner dr-t javasolnám. A nejemnek ultrahang közben tűs biopsziát csinált elölről beszúrva a gerinc előtti nyirokcsomóból vett mintát. elérhetősége: astoriamedicalcenter.hu Viszed neki a ct-t, megmutatod és kiderít mindent. Igaz magán, de így gyorsan van eredmény, nem kell annyit idegeskedned.
De limfomanal miert van aza nagy valami a mellkasomban ... en semmit sem ertek... azt sem hogy a honapjamban hogy lehet pathologias kenezetu nyirokcsomo mikor a mellette levobol ami a mellemben volt a biopszia gyulladast mutatotz es UHn is mind reaktivak voltak... nem tudom felfogni az egeszet
Volt egy kedves fórum-tag, akinek tizenéves korában Hodgkin limfómája volt, meggyógyult, szült n gyereket és szerzett n diplomát. Szóval fel a fejjel még rossz esetben is.
Tudom hogy nem vagytok orvosok de azert irtam ide hatha tudtok irni valamit errol a leletrol.. hiszen itt vannak beteg emberek vagy hozzatartozok akik jobban erthetnek hozza mint en...
Egyikünk sem orvos, senki nem tudja leírni, mi a betegséged (ha kóros egyáltalán, ami a leleteden szerepel).
Azzal nem segítesz magadnak, ha az orvosi konzultáció és a diagnózis felállítása előtt pánikolsz. Nyugodj meg, a kezelőorvosod majd elmond mindent. Nem a világ vége, ha valakinél rákot diagnosztizálnak, csak egy csata, esetleg évekig tartó háború kezdete. De ami nagyon fontos hozzá, az az, hogy ne ess kétségbe, mindig csak egy lépést tegyél előre.
Istenem koszonom ! Komolyan lehetseges abban remenykednem hogy nem vagyok rakos? De igen a haziorvosom gyanakszik szarkoidozisra es limfomara ... en viszont mar mindenre es biztos vagyok hogy rakos vagyok ennek a leletnek olvasasa ota.... mert ugye ottvan hogy pathologias nyirokcsomok :(