Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2003.06.28 0 0 7509
Én meg az oldalad nem ismertem. :)
Grat hozzá!
Előzmény: Harder (7508)
Harder Creative Commons License 2003.06.28 0 0 7508
Zolcsi Baba
Köszi én is ezt az Alcoholer tippet, eddig nem ismertem a progit :)
Gyorsan le is fordítottam magyarra a leírását, remélem tudja majd használni valaki:Másolásvédett lemezekre: Alcoholer
Előzmény: Zolcsi Baba (7501)
nicko Creative Commons License 2003.06.28 0 0 7507
A köv. játékok lettek rothadás miatt használhatatlanok:
SBK 2001
NHL 2000
NHL 2001
GP3
Pharao+Kleopatra

közös bennük hogy mind PHILIPS 1x-8x vagy 1x-12x lemezen vannak (ezeket még nem én írtam. én nem is veszek philips-t) tudom más is panaszkodott már rájuk.
Vele egyidőből származó TDK-nak (3-4 éves)kutya bajuk.

Vajh miért ilyen szar annak a cégnek a lemezei akik az úttörők voltak a cd kifejlesztésében?

kicsiati Creative Commons License 2003.06.27 0 0 7506
Megoldódott. EAC-vel, és egy LG DVD-vel tökéletes lett az eredmény!
Érdekes, hogy ezzel a DVD-vel még az Easy CD-DA Extractorral is jó lett az eredmény.
Úgy látszik, 5 meghajtóból eggyel lehet megcsinálni. :)))
nicko Creative Commons License 2003.06.27 0 0 7505
:)

az a leírás a 90-99 perces cödök esetében a nero 5.5.9.9 verziónál voltak.

Előzmény: Adeptus (7499)
fegaf Creative Commons License 2003.06.27 0 0 7504
Próbáld meg az Easy CD-DA Extractort.(http://www.poikosoft.com/)
Előzmény: kicsiati (7503)
kicsiati Creative Commons License 2003.06.26 0 0 7503
Megcsináltam mindent ahogy leírtad.
Sajnos sikertelenül. Legalább egy óráig készítette az Image fájlt, de a végén ugyan úgy belerakta a pattogásokat.
Feladom.... :))))
kicsiati Creative Commons License 2003.06.26 0 0 7502
Hello!

Telepítettem a Alcoholer 4.0 (Alcoholer and ClonyXXL)progit, de indításkor azt írja ki, hogy "ClonnyXXL not Installed or Old version"
Külön a ClonnyXXL-t megnyitottam, és ki is olvastam a védelmet: Cactus 200.0.4-3.0 Build 16a
Hogy kell beküldeni a profilt pl a Clone CD-be?
A másik kérdés, hogy ha sikerül jól megírnom a CD-t, akkor az már nem lesz másolásvédet? Mert nekem az lenne a célom, hogy mp3-at csináljak a gyűjteményembe!
Bocsi, a tudatlanságomért, de még nem csináltam ilyent!
Küldhetsz email-t is, ha gondolod!

Köszi!

Előzmény: Zolcsi Baba (7501)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2003.06.26 0 0 7501
Töltsd le az Alcoholer+ClonyXXL-t, a Clony-val nézd meg a másolásvédelmet (az íróval olvastass, ne ROM-mal !!!), az Alcoholer-rel pedig küldd be a profilt vagy a CloneCD-be, vagy a Blindwrite-ba vagy az Alcohol 120%-ba; csináld meg az imidzset, mount-old be a DaemonTools-ba vagy az Alcoholba. Hallgasd meg, és ha jó, írd ki.
Előzmény: kicsiati (7500)
kicsiati Creative Commons License 2003.06.26 0 0 7500
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy programot ami megmondja, hogy milyen másolásvédelemmel van ellátva egy audio CD? És hogy melyik a legjobb grabbelő progi ezek ellen? Az EAC-t próbáltam, de nem bírkózott meg vele, ugyan úgy beletette a pattogásokat (más CD-t jól grabbelt!)
Ja, és ha tudtok egy letöltési címet is kérhetnék?! :-))

Hálás köszönet!

Adeptus Creative Commons License 2003.06.25 0 0 7499
nicko!
Bocs hogy ilyen későn válaszolok, de csak tegnap sikerült megírnom a CD-ket! Szóval a NERO update segített. Az újabb verzióval sikerült a 800MB-os CD-ket megíni.
Köszi!
Adeptus
Előzmény: nicko (7465)
Engrave Creative Commons License 2003.06.23 0 0 7498
Koszi szepen. Letoltom, aztan remelem osszejon a dolog. Koszi megegyszer mindenkinek.
Előzmény: Zolcsi Baba (7497)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7497
Célfeladatra célszerszám -> Feurio.

CD-Manager: jobb felső ablak -> New. Baloldali -> Select all, majd Copy. Cödöcsere az íróban/ROM-ban, Select all -> Copy.
Jobb alsó ablak: rámész arra a trekkre, ami az második lemez első nótája, duplakattal kijelölöd -> Settings -> User defined pauses, és beírsz annyit, amennyi 'hatáspauzát' szeretnél a 2 cödö között. Jobb felső ablak -> Burn.
Sanyi.

Ha variálni akarod cödötexttel, akkor állítsd be a CDDB-t vagy a FreeDB-t (Alt+Shift+C) vagy úri kacsóddal pöttyencsed be nekije.
Az eredmény ? Garantáltan perfekt. A Pink Floyd Wall-om is így készült, általam definiált 12 szekes szünettel, de az 'alap'-cödök ollanok, mint az orig-on.
Korlátlan shareware a progi, nem kell aggódnod a BSA-s fiúk miatt. Ha meg megtetszik, akkor ugyanúgy megveszed, mint minden rendes ember. Pölö én. :o)
Astalavista nem ajánlott, a hitelkártya inkább, mivel naprakész az autor, és a következő verzióhoz már garantáltan nem lesz jó a szerial. Elindul kóserül, de nem tudod, hogy hányadik cödö hányadik trekkjében hangzik fel éles, erős fémhangon a következő mondat: 'Illegal copy !' És természetesen előzetes figyelmeztetés nélkül...
És most télleg nem vicceltem.

Előzmény: Engrave (7489)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7496
(Előrebocsátom: NEM olvastam el mind a 7800 hozzászólást e témában, így ha netán olyat írnék, amit már mindenki tud: bocs' !)
CSAK újraírható CD-t használok - így poháralátétet még nem gyártottam -...
TEAC 8/8/32-es íróm van - meg vagyok vele elégedve. ÁMDE: CD MÁSOLÁST olvasóról eddig nem tudtam végezni, mivel hogy hogy nem az író "nem fér össze" egyik winchesteremmel sem (Quante 2,5 , ill. Seagate 40/7200 ) csak a noname ("Delta") 50x-es olvasóval - azzal is csak ha az író a "slave"
Ezért aztán mivel egy IDE kábelen van az olvasó és író - rendszeresen elfogy az adat íráskor kb. 80 %-ig kész írásnál és törölhetem az újraírható CD-t - majd lehet újra próbálkozni az írással.
Nos, most végre sikerült a CD másolás, de ehhez a Nero-ban a "Preferenciák"-nál a "minimum lefoglalt szabad hely"-nél 600 MB-ot (!!!!) kellett beállítanom, az adattárolót a maximális 80 MB-ra vettem, és 4x-es újraírással ÍME SIKERÜLT !!! (4x-esnél lassabb sebességet nem enged a Nero
Hátha segítettem valakinek. Üdv !
szilva Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7495
Ha tényleg azt akarod hallani, ami az eredetin volt a számátmeneteknél is, akkor talán érdemes mindkét eredeti CD-t úgy grabelni, hogy az egész CD egy file-ba kerüljön, vagy olyan grabbert alkalmazni, ami folyamatosan nyalja végig a CD-t és úgy szaggatja szét számokra, nem pedig minden egyes szám után megáll és rákeres a következőre (nem tudom, van-e ilyen grabber, majd a szakértők megmondják). Amikor ugyanis szám elejére seekel egy grabber, nem mindig ugyanott kezdi el (asszem CD drivetól is függ), és így összerakás után lehetnek nyekkenések a számátmeneteknél.

A leszedett 1 nagy filet aztán vagy szétvagdosod írás előtt valamilyen hangszerkesztő progival, vagy ha pl. Nerot használsz íráshoz, akkor ott a behúzott filet szét lehet darabolni logikailag több trackre írás előtt. Neronál arra kell még vigyázni, hogy a számok közötti default 2 sec-es szünetet 0-ra kell venni ilyen esetben.

Sajnos kicsit macerás, de szerintem ez a korrekt megoldás.

Előzmény: rgranc (7493)
szilva Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7494
Multisession nem túl szerencsés, mert az asztali audio-lejátszók csak az első sessiont látják:(
Előzmény: CORTEN (7492)
rgranc Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7493
Grabber programmal kimásolod a gépre egyiket, majd másikat, utána bármely CD-író programmal audio cd-ként felírod, mindkét album számait bedobálva az összeállításba.
CORTEN Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7492
Multisessionban nem megoldható? (most én is csak kérdezek, mert ilyet még nem csináltam.)
Előzmény: CORTEN (7491)
CORTEN Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7491
jaaaj, bocs már értem a két cd-t egyesíteni akarod egy cd-re. Akkor sztorno az előbbit.
Előzmény: CORTEN (7490)
CORTEN Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7490
Most nem értem pontosan. van két darab eredati audiocd-d? Ha nincs rajtuk semmi extra védelem, akkor cd-copyval igazándiból működnie kéne a mutatványnak. Felmásolod image-ba a cd-t, aztán meg kiírod. Így nagyjából bitre pontosan le lesznek másolva :)
Ha védelem van rajtuk, akkor a nero nem biztos, hogy a megfelelő eszköz, akkor már inkább clone cd.
Engrave Creative Commons License 2003.06.22 0 0 7489
Szevasztok!
En egyetlen probleman nem tudok tullepni CD-iras ugyben. Ha tudnatok segiteni, megkoszonnem. Szoval: van ket audio cd-m aminek osszeideje belul van a 80 ill. 74 percen(lenyeg, hogy rafernek egy cdre). Hogy a banatba lehet egy cdre audioba kiirni oket, ugyanolyan formaban (foleg szamok kozti atmenet megtartasaval)?
Elore is koszi.

Ja es Neroval gondolnam, mivel mas proggim nincs.

emp Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7488
lassan hagyom magam meggyőzni. vannak még bizonyos részletek. box után, vagy később asszem visszajövök kérdezősködni.
nicko Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7487
ha nem fut xp alatt egy játék ami win98 alatt igen akkor lehet egy jobb gomb-tulajdonságok menű alatt aktiválni ezt a funkciót.
Előzmény: Törölt nick (7486)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7486
Viszont formázás előtt érdemes minden fontos dolgot cd-re kimenteni, egy másik topicban olvastam, hogy kolléga pendrive-ja rá volt dugva a gépre, benne 80GB-s vinyó, erre a @ XP a pendrive-ot is leformázta rajta 2 év személyes anyagával...
Egyébként mi az a spéci beálítás?
Előzmény: nicko (7485)
nicko Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7485
xp jobb a winfostól csak némely régi játékoknál lehet bibi. De arra meg van egy spéci beállítás hogy abban a környezetben fusson a játék. Szóval ettől nem kell tartani és stabilabb is.
A formattálásaim mind a win98-ra értendők. :)
xp-t felraktam januárban azóta jó pedig kisérletezgetek ezzel is. :)
Előzmény: emp (7484)
emp Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7484
ez itt egy 8320B, 32x10x40. persze, lehet, hogy ez jelentős különbség. én rettegek a rendszer borulásoktól. nem magam miatt, ami nekem kell, azt 5 perc alatt feldobom újra. a gyerekek miatt kell elsősorban a gép, az ő vackaikkal van tele minden. pl. ezért nem mertem a mai napig XP-t föltenni, és szenvedek a Win98 - cal.
Előzmény: nicko (7483)
nicko Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7483
illetve már Gold Star azóta :)
Előzmény: nicko (7482)
nicko Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7482
jó de ez függ attól is hogy neked újabb van-e mint nekem. Én firmware frissítést csináltam rajta és az sem segített.
nekem a LG-8120B 12x8x32 van.
Én sem vagyok szakértő csak szeretek bíbelődni a pc-vel akár HW akár SW. Igaz pár formattálást emiatt elkellett már végeznem. :))
Előzmény: emp (7481)
emp Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7481
érdekes. nekem is LG íróm van, és simán ment a dolog. először pedig letöltöttem a Padust (azzal is sikerült), aztán megtudtam, hogy nem kell bedőlni a Neronak. de rosszul venné ki magát, ha szakértőnek akarnám magam beállítani. én itt csak csipegetem a nagyok elhullajtott okosságait, és igyexem megélni belőle, de látom, te hajlandó vagy elmélyülni is a CD-írás rejtelmeiben. csak helyeselni tudom :) (a lusták is jók valamire)
Előzmény: nicko (7480)
nicko Creative Commons License 2003.06.21 0 0 7480
Nekem egyszerűen a Nero kidobálta a lemezt bármit adtam meg neki. Itt szenvedtünk tavaly.
Előzmény: emp (7477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!