Másik. Meglett a játék (aki egyébként olyan f*sz, mint én, hogy meg akarja venni eredetiben, 29-edikéig várnia kell) és az előbb említett herce-hurca után ki is próbáltam.
Elsőre nagyon anyáztam, mostanra (10-15 meccs után) kezdem megszokni, helyenként tetszik is.
Ami tetszik (többek között):
- animációk (bár a cut sequence-ek gyakran ismétlődnek)
- lepattanózás gomb
- fast-break AI
- Freestyle control (Logitech Wingman Rumblepad rulez)
- közeli dobások feljavult pontossága
Ami nem tetszik (többek között):
- a PG-k és SG-k dominanciája
- a gép betegesen jó dobószázaléka
- a játék tempója
- a kosár közelében túl gyakran vállalkoznak ziccerre, túl jól dobják és tízből egyszer lehet visszanyomni
- csak monsterblock van
Tippek:
- a 'Playcalling' gombot mindenképpen érdemes használni, főleg a 'Pick And Roll'-t és a 'Post-up'-ot, az 'Isolation' Superstar-on már használhatatlan
- leindításkor (fast-break) az 'Alley-oop' gomb használatával mindig az ellenfél kosarához legközelebb álló emberünkhöz passzolt
- ha jó üzemben nyomod meg a 'Take charge' gombot, a befele "picsázó" játékos tízből hétszer támadót kap (a maradék három esetben viszont elesel, nincs falt és az ellen csúnya nagyot zsákol)
- bejön az aranyszabály, miszerint nem passzolunk keresztbe a pályán, csak arról az oldalról, ahol a "címzett" áll (különben negyedenként 4-5 labda megy a levesbe)
- a gép nem használja 'Take charge' funkciót, mehet a 'Back down' a poziciót fogva ezerrel, ha rádkettőznek, visszapassz a hármasra és hadd szóljon
Elsőre ennyi. A legnehezebb fokozaton még szívok (10-15 ponttal), de a többin már tulajdonképpen mindegy, kivel vagyok és ki ellen játszom.
Bocs, ha triviális dolgokat mondtam...