ja 3:2 egy szép centuryval, csak így tovább!!!
bocsi hogy beírtam az eredményt, ha este izgulni akarsz nem írom többet..
vagy te se bírod ki addig? :))
a második kettő stimmel:)) és még Matthew Stevens, Mark Williams, és Paul Hunter nálam.
szerintem Jimmynek, de majd holnap remélhetőleg kiderül. azt már adja a euro 8tól.
4 nagy kedvencem van: Davis, Hendry, Ronnie és Jimmy, ha bármelyikükkel játszik Jimmy neki szurkolnék, de Ronnie ellen végképp nem tudom eldönteni:)) Viszont kíváncsi leszek arra, hogy a közönség kinek fog szurkolni, de, hogy üvöltés és tombolás lesz az biztos, ha összejön a nagy derbi.
én asszem maradnék Ronnienál, de nem bánnám azt se ha Jimmy nyerne. csak össze kell jönnie... Ebdon az egyik leglassabb ha nem a leglassab játékos, Jimmy pedig az egyik leggyorsabb.
monjuk a közönség biztos Jimmy mellett fog állni ma is, Hendry ellen mikor játszott fantasztikus volt menniyre szurkoltak neki. a játékvezető nem győzte csendesíteni őket. :))
hali!
közben nyert Ronnie a 6-3 ra.jeeeeeeeeeeeeeee
az utolsó frame 73-61 lett, úgy hogy 0-61ről nyerte meg Ronnie!
este nagyon szurkolok Jimmynek! nagyon nagy lenne egy Ronnie-Jimmy elődöntő.
Basszus!!!
A Euro hétvégi közvetítése elég gáz lesz, f?leg a pénteki. Éjszaka adnak majd valami kis zanzát a 2 negyeddönt?b?l.
Ronnie-nak azért vigyáznia kell majd Doherty ellenében. Ken nem a legvirtuózabb játékosok egyike viszont a Euro közvetít?i egyszer?en "silent assasin" jelz?vel illették.
Jimmy remélem jó napot fog majd ki és lenyomja a kopaszt.Ebdon-nak mostanában úgysem megy annyira mint 2 éve, biztos megint többet foglalkozik a lovaival.