Lehet hogy késő és megoldódott a problémád, de a hiba valószínűleg az olajszűrőben lévő műanyag vacak leszakadása okozza. Érdemes lecserélni, mert az olajnyomás is lecsökken (piros felkiáltójel) vagyis nincs olajnyomás.
sziasztok vásárolniszeretnék egy 97-98 körüli berlingót. 1.9D-t nézegettem. tudnátok mondani motorikusan mire kellene figyelni?szerintem szívódizellel nemsok gond lehet. HDI-re meg ugysincs pénzem.esetleg az érdekelne még hogyha 2 személyest veszek, abba is bele lehet rakni a hátsó üléseket? és mi kell még az üléseken+a biztonsági ővön kivül? csak műszakira kell vinni? HDI mennyire megbizható? köszönöm.
Nekem egy 2006-os évjáratú 1.6 Hdi Berlingom van 150 000 km-rel. Tavaly nyáron beállt a turbója. Bontóból vettem egy másikat ami szintén bekrepált. Olajat és szűrőt is cseréltettem benne, valamint kipucolták az egész belsejét. A szerelelőm az mondta hogy konstukciós hibája van,amit a gyártó is tud. A könyve szerint 3,85 l olaj kelle bele,viszont ha az alvázszám alapján az autósboltok valami 4,8 olajat mondanak.
Valaki nem találkozott vagy hallott ilyen esetről?
Tudja valaki, hogy az 1,6 hdi 75 Le és az 1,6 hdi 90 Le ugyanaz a motor csak az egyik le van butítva vagy különbözőek? Illetve lehet-e a 75-ből 90 Le csinálni??
Segítséget szeretnék kérni, van egy 2008-as 1.6 Hdi berlingo a családban, aminek a középkonzolon a hőfok és a befújási hely kapcsoló között kiégett a világítás. Hogyan lehet kicserélni, hogy ezért ne kelljen bevinnem szervizbe? Ha valaki valamit tud segítsen! Előre is köszönöm
Van egy berlingo 1.4 benzines 1997-es autóm ami műszakis lesz... Kellene nekem egy alapjárati motor, a kipufogoba egy injektor(vagy mi) és egy fűtőmotor.
Tudnátok segíteni? Hol nézzek, hol vegyem... Nincs enktek esetlegesen? Én Somogyi vagyok.
Szép estét kívánok nektek ! Most bontok egy peugeot partner 1,9 dízelt.Ha valakinek valamire szüksége lenne Budapest környékén elérhető vagy vargamunka@gmail.com-ra írjon.Hátsó híd lehet nem lesz már.Mindenkinek balesetmenteset és kellemes estét kívánok !
macivolvo a bowden önbeállos ezért mikor megkopik akkor tötrténik ilyen,sajnos nem javithato. utángyártott manuálisan állitható,de mérete nem megfelelö csak az eredetitt érdemes megvenni kb 2 ezerrel drágább.a kasznibol mielött kihuzod jejezd meg mondjuk fölül,mert a bowden nem a kör közepén hanem az egyik szélében van és helytelen beszerélés estén szorul esetleg nem fesziti meg vagy és hamar elkopik.
Segítség kellene! A gondom az, hogy a nincs három éves Berlingo II (first)-em ma este induláskor meglepett, mégpedig mikor benyomtam a kuplungpedált, az bent maradt :O Zseblámpával benéztem a motortérbe, a bowdent megnyomkodva azt feszesnek éreztem, az utastérben a pedált kézzel vissza tudtam húzni, ezután pedig rendesen üzemelt. Nagy óvatosan hazajöttem vele de semmi probléma nem volt a hazaúton. Mi baja lehet? Nincs benne csak éppen 44,000km, picit korainak éreznék egy komolyabb hibát.
Sziasztok. Megtudná mondani nekem valaki hogy I-es Berligóba hol van a gyári központi zár vezérlője? Utólagos távirányítót akarok bekötni csak nem tudom merre keressem a gyári vezérlőegységet. Előre is köszi. Üdv.:Roli
Szia! Sikerült a berlingó hibáját megoldani? Most ugyanezzel a hibával küzdök. Tudnál segíteni, hogy mi az amit felesleges átnéznem. Hiba:
Terhelésre (erős gyorsulás, stb..) vészprogramot indít és leáll, mintha levenném a gyújtást. Gyújtás levesz+feltesz, motor indul, de ahogy gázra lépek egyből leáll. Hagyom hűlni a kocsit és müxik megint rendesen, míg nem terhelem.
Olyan problémám lenne a 2002-es berlingommal, hogy az üzemanyag mutató negyeddel többet mutat folyamatosan. Kivettem az üzemanyag jeladót, kimértem, de sajnos nem tudom, hogy mekkora ellenállásnak kéne lennie a legalsó és legfelső szinteken. Esetleg tud valaki segíteni?
Jo napot! Nekem is ugyan ez a problémám es meg nem jottem rá hogan oldjam meg. ha önnek netalán sikerült kérem irja meg erre a cimre: jezus87@citromail.hu előrre is köszönöm.
Megtudná mondani valaki, hogy a km,ó,.alatt miért villog néha egy STOP felirat? Ugyanakkor jobbra fent egy felkiáltó / ! / jel is sipoló hang kiséretében villog,! 5 év óta mostanában kezdi ezt csinálni,eddig jó a gép.előre is kösz: pepe
Kellene egy kis segítség! Berlingóra fáj nagyon a fogam,és abból is a panoráma tetősre.Az a kérdésem,hogy ez milyen felszereltségi szintben van? A combispace-ben lenni kellene? A motorokkal kapcsolatban is adhatnátok egy kis felvilágosítást,hogy mennyit esznek,bajok-problémák,stb.Az 1.9D-t ismerem,az volt a BX-emben.A 110 lovas HDI pedig most van a Xantiámban.Kicsit sajnálom is eladni xantit,de hát ez van.
Sziasztok! Most nem segitséget kérek, hanem megmaradt kerekeimet ajánlom megvételre ha valakit érdekel.4 DB 4x108-as alessio alufelni rajta Michelin nyári gumival.Berlingo,partner stb autókra.Két nyáron használtam,dízel autóval,eladás miatt feleslegessé vált.Mind a négy gumi ugyanolyan: MICHLEIN ENERGY 185/65 R14 , DOT HD P8 E8F0606 . 50ezer Ft.tel: 06209176062
Sziasztok! Érdeklődnék 1.6 90Le benzines kivitelről kinek milyen a fogyasztása?Képbe került a Berlingo .A régi Picasso lecserélése érik,ami szintén benzines.