>Ha az útátjárójelző villog fehéren, akkor az nagyon nem helyes. Ezt most mi ez?
Az iparvágányon nincs jámű. Az 1-es (Kelenföld-Budaörs) vonal felől nem jöhet, mert ráépült a vágányra valami. Tehát az útátjárójelző szabadot mutat. Az meg fehér villogás. Vagy rosszul értek valamit?
A budaörsi reptérre menő iparvágányra már vagy tíz éve ráépült valami autóbontó (vagy mi), de az útátjárójelző rendületlenül fehéren villog (ami jelzés helyes is).
Ha az útátjárójelző villog fehéren, akkor az nagyon nem helyes.
Sajnos már nem emlékszem, hogy pontosan mi volt a gubanc. Egy vezér ismerősöm értesített mobiltelefonon, hogy fotótéma van a láthatáron! :-)) Aztán még néhány napig fordázott ez a gép a 121-esen a Bz mellékekkel, de a vizsgaidőszak kellős közepén nem volt időm elmenni vele és több állomáson lefotózni, sajnos...
>A minap ugyanis arra jártam és konstatáltam, hogy az útátjáróban a fénysorompó (fehéren) villog. Nagy dolog... A budaörsi reptérre menő iparvágányra már vagy tíz éve ráépült valami autóbontó (vagy mi), de az útátjárójelző rendületlenül fehéren villog (ami jelzés helyes is).
Ha jól tudom, akkor nincs forgalom, de ez nem 100%.
Viszont amíg valami hivatalosan vasútvonal, addig a fénysorompónak is működnie kell. A Burma vágány és a Kispest felőli delta keresztezésében is vannak működő fénysorompók, és a két vágány közül az egyiken biztos ott a vörös tárcsa, hiszen a vágánykeresztezés ki van véve. A deltavágányon sem lehetett nagy forgalom a soroksári átépítés után, bár a múltkor kiirtották a deltavágányban növő akác(?)fát...