Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2015.02.08 -22 2 1184

Jogos,-az Úri modorunkat ne veszítsük már el,-hiszen egy oldalon állunk!!! A troll ellenes oldalon!!!!!!....

Előzmény: nedolaci (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.08 -21 4 1183

Kedves igavonó :-) Olvasd el az adatvédelmi szabályzatot te is...hogy mit kezel, kezelhet a Társaság.

De segítek,

III. A kezelt személyes adatok köre

3.1 Az Adatkezelés során a Felhasználó döntése alapján a Társaság az alábbi adatokat kezeli: elsődleges email cím, másodlagos email cím.

3.2 A Felhasználó döntése alapján a Társaság az inda szolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódóan kezelheti az alábbi adatokat: név, becenév, lakóhely, tartózkodási hely, irányítószám, születési hely, születési idő, telefonszám.

3.3 Ha a Felhasználó saját döntése alapján a Facebook fiókját összeköti az indapass fiókjával, akkor a Társaság a felhasználó következő adatait kezelheti: Facebook név, Facebook email cím, Facebook profil kép, Facebook nem, Facebook barátok listája.

IV. A Társaság által kezelt további adatok köre

4.1 A Társaság a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. "cookie"-t) helyez el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása a felhasználó élmény növelése érdekében. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkamazásának tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű.

4.2 A rendszerek működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak, és amelyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá.

Na most ezek között szerepelnek személyes adatok - remélem még tudsz követni - , ezek kezelésére a Társaság jogosult.

Hogy te is megértsd egyszerű barátom, a rendszer mindent naplóz, erre azért is szükség van, ha a hozzád hasonló kevésbé pallérozott emberek ámokfutásba kezdenek, akkor a hatóságok bekérhessék az adatokat és hidd el, ha törvénybe ütközőt teszel, meg tudnak találni :-)

Az teljesen más kérdés, hogy a modik ehhez hozzá férnek-e, kezelhetik-e egyáltalán ezen adatokat. De a lényeg ami látom nem fér a kis fejedbe, hogy az ip mindenhol rögzítésre kerül, mert enélkül nem is működhetne a rendszer.

Bocsánat ha véleményemmel megsértettelek, próbáltam a te szinteden választ adni.

Előzmény: Törölt nick (1179)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.08 -9 3 1182

Vegyél már vissza!Itt EMBEREK vannak a nickek mögött,akiknek arca,személyisége  van,ismerjük(többé-kevésbé elfogadjuk,olyannak,amilyen) egymást!Nem kell így előadni!!

Értjük a mondandódat(ha néha,néhényan nehezen is),kultúrált hangnemben is!!!

Előzmény: Törölt nick (1180)
sako Creative Commons License 2015.02.08 -7 3 1177

Már régen ejteni kellett volna. Egyszerűen nem észrevenni és nem reagálni. Máris ki van véreztetve a trol. Ilyen egyszerű...

Előzmény: python 357 (1175)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.08 -17 2 1176

azért dőlt össze mert az n+1 lehetőséggel sem bírt élni.

- FŐKÉNT azért dőlt össze valóban, mert nem bírt megváltozni. De azért te is bevallottad, hogy volt ott piszkálás is! Talán (!) másképpen alakult volna a dolog, ha mindenki totálisan ignorálásra veszi! Nem?

szinte csak rajta múlt, használhatta volna az ignorét ő is.

igen volt piszka, csak az általában a sorok közötti baxtatásra volt válasz főként. a többi meg a keringőre felhívás miatt volt. itt tévedett mindenki, te is ( bár a jó szándékod megkérdőjelezhetetlen), a vadászok is bár ők sem rombolni akartak, max "picit" törleszteni.

(legalább is én ezt nagyon remélem) 

most meg totális háborút hirdetett ellenünk,ellened aztán a fórum ellen.

Lehet, hogy nem látszódott, de évek alatt ugyanezt csinálta folyamatosan. Eredmény nem sok volt, úgy hogy páran életben tartották. Meg kell érteni a trollok életét: Csak akkor jönnek vissza rendszeresen, ha ott kapnak ennivalót. Ha senki sem vesz róluk tudomást, ha senki sem kezd látványos üldözésbe, ami alapján be-be, vissza-vissza szólogathat, cikizheti-mérgesítheti a "vadászokat", akkor az egész ÉRDEKTELENNÉ válik számára.

igen csak mire oda jut, hogy érdektelen legyen addig 100 új fegyverrel támad. ha valaki kiesik mint én most, lesz helyette új célpont, lásd Bildirit. na ezt megállni, nehéz nagyon. 

és ez így volt és így is lesz amíg össze nem fogunk mindannyian.

- Ezt a mondatot már párszor megerősítettem!

Mindannyian: modik, vadászok, közömbösök, fanok!

etetni azzal is lehet, hogy haverkodnak vele. 

és sztem ennek nem sok esélye van. 

- Rajtunk nem múlik! Akkor viszont kin?

ti benne vagytok,

a vadászok benne lennének.

akkor csak:

a hajlékony gerincűeken, akiket megvett baksisért, és elfeledve a régi dolgokat remegnek az új és lehetőleg ingyen ajándékért, és ezért inkább vállalják, hogy nem bírnak tükörbe nézni. 

vagy a

kétkedőkön akik nem élik át a támadásokat, és csak a pálya széléről kiabálnak be kibicként, hogy nem úgyvanaz!!  1 x vettem valamit és amikor találkoztunk tök normális volt, és itt ő az áldozat mert baxtatják szegényt.

meg a

béke pártiak, akiknek mindegy milyen vita van, csak kimaradjanak belőle, de azért frázisokat pufogtatva játsszák a kék sisakost.

...........

én fenn tartom :

részemről teljes és  totális ignore!

még jelenteni sem fogom, ahogy eddig se nagyon, inkább jeleztem az etetést a topickban, de ezt is beszüntetem. nem is létezik. 

Előzmény: SzótlanJoe (1174)
python 357 Creative Commons License 2015.02.08 -13 0 1175

Szerintem ejtsük az egész témát, mindenki tegye a dolgát! A moderáció is,- és mi is!!!.... A babakocsisok,-ha  gyanúsat írnak be, akkor nem válaszolunk, a Modik pedig törlik,-ha észre veszik!!! Joe legutóbbi hsz-e ült, érdemes követni!!!!!.......

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.08 -13 3 1174

azért dőlt össze mert az n+1 lehetőséggel sem bírt élni.

- FŐKÉNT azért dőlt össze valóban, mert nem bírt megváltozni. De azért te is bevallottad, hogy volt ott piszkálás is! Talán (!) másképpen alakult volna a dolog, ha mindenki totálisan ignorálásra veszi! Nem?

most meg totális háborút hirdetett ellenünk,ellened aztán a fórum ellen.

- Lehet, hogy nem látszódott, de évek alatt ugyanezt csinálta folyamatosan. Eredmény nem sok volt, úgy hogy páran életben tartották. Meg kell érteni a trollok életét: Csak akkor jönnek vissza rendszeresen, ha ott kapnak ennivalót. Ha senki sem vesz róluk tudomást, ha senki sem kezd látványos üldözésbe, ami alapján be-be, vissza-vissza szólogathat, cikizheti-mérgesítheti a "vadászokat", akkor az egész ÉRDEKTELENNÉ válik számára.

- Ezt a mondatot már párszor megerősítettem!

- Rajtunk nem múlik! Akkor viszont kin?

Előzmény: nzsolt18 (1165)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.08 -10 1 1173

Teljesen világos, hogy miután kiderült, hogy van ip ban és még van fix ip is, most megpróbálsz magas lóról, lekezelően személyeskedni. Tedd, én nem teszem, szerinted nincs ip ban, szerintem, meg akik programokat írnak erre azok szerint van. Peace :-)

Előzmény: Real Putyur (1170)
janek666 Creative Commons License 2015.02.08 -6 2 1172

Jaaa!

Javaslom mindenkinek, inkább sakkban vezessétek le túlpörgött kombinációs készségeteket! :-)

janek666 Creative Commons License 2015.02.08 -6 1 1171

"Azután a hibás süti is ősrégi trükk, a sakkozók weboldala ezt használja, megnéztem."

Szia látom értesz hozzá.

Ha priviben írnál róla, megköszönném, mert kevés az 50 szabad parti. :-((

regragg@freemail.hu

Előzmény: najooo (1149)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.08 -4 2 1170

Jo. TENYLEG HAGYJUK, mert egyertelmu  hogy NEM AKAROD megerteni amit mondok, es kotekszel, meg szavakon lovagolsz es kiforgatod a mondanivalomat. 

Nyilvan azert nem tiltanak a Moderatorok IP-ket, mert ki akarnak szurni mindenkivel, legfokepp veled. Pedig te puszta joindulatbol feltalaltad a melegvizet es a spanyolviaszt (nem mellesleg elhoztad a vilagbeket is); de hat ez a gonosz-gonosz vilag nem erdemli meg a meg nem ertett zsenidet...

Tenyleg fejezzuk be, mert olyat mondok hogy magam is megbanom. 

Előzmény: Törölt nick (1166)
janek666 Creative Commons License 2015.02.08 -5 1 1169

"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Évmilliókig eljár tengelyén,
Mig egy kerékfogát ujítni kell.
Fel hát, világim véd-nemtői, fel,
Kezdjétek végtelen pályátokat.
Gyönyörködjem még egyszer bennetek,
mint elzúgtok lábaim alatt."

(az Úr az Első színben)

atiapo65 Creative Commons License 2015.02.08 -4 5 1168

Sziasztok! Nem igazán értem ezt a mínuszolós dolgot,én is kaptam 4-et csak azt nem tudom mi okból kifolyólag!? Tudtommal én itt a fórumon senkit meg nem bántottam,át nem vágtam,nem bonyolodtam parttalan vitákba senkivel. Ezek tükrében csak arra tudok gondolni hogy egy két emberke ezen élvezkedik.Kívánom nekik, nagyobb élvezetük soha ne legyen az életben!Senkire én nem nyomtam - jelet még ha megbántott is a fórumon valaha.Nagyon jó kis csapat volt itt a a fórumon ezért is ragadtam itt már vagy két éve.Nem voltak ennyire vérre menő viták a tagok inkább segítették egymást mintsem állandóan civakodtak volna.Jó lenne ha ismét béke lenne közöttünk, szerintem nem csak én gondolkozom ilyen formán erről az egészről hanem sokkal többen.További szép napot és békességet(azoknak is akik le mínuszoltak)!

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -7 1 1167

Én elhiszem neked, hogy nem láttok IP-t. Az, hogy miért ne mondanátok meg, az nagyon egyszerű, mivel ti modik vagytok, mi meg userek és ha látnátok is, nekünk pont semmi közünk hozzá, ahogy azt sem láttuk, hogy 95 fikanick ki lett szórva, mivel az a közlemények tech-ben nem szerepelt, így nem is volt rá lehetőségünk, hogy lássuk.

De nekem is lenne egy kérdésem, regisztrációkor nincs e-mail kapcsolat a user és a fórum között?

Előzmény: SzótlanJoe (1164)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -7 1 1166

1062 "NINCS ILYEN, hogy IP-alapu tiltas, ehhez nem kell James Bondnak lenni..." és ezt te írtad :-) Aztán azt írtad nincs már fix ip, de volt akit a kékről kitiltottak és fix az ip-je a szolgáltatónál.

Ip alapú tiltás ITT nincs, de van ahol van és kell is.

Előzmény: Real Putyur (1163)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -7 1 1165

akkor nem ezt jelenti, én meg rosszul értelmeztem. 

bocs.

a karantén jó lehetett volna. 

nincs személyes gyűlölet itt, bármi van az csak a virtuális dolgoknak szól.

az ellen oldal meg nem izgat bárki gyűlölhet engem szabadon.

a kés a szívekben az elárultatás (lehet téves) érzése miatt forgott.

igazság 1 van. max azt nézzük több felől.

azért dőlt össze mert az n+1 lehetőséggel sem bírt élni. most meg totális háborút hirdetett ellenünk,ellened aztán a fórum ellen.

és ezt ki is használja. 

Előzmény: SzótlanJoe (1161)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -4 4 1164

Tényleg nem látunk IP címet.

Ezt már több ezerszer bizonygattuk, állítottuk, de hiába.

Csak 1 kérdés: Ha látnánk IP címet, miért ne mondanánk meg?

Előzmény: Törölt nick (1162)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.07 0 5 1163

Uristen. 

Meg mindig ezen ragodsz...?

Ki mondta, hogy nincs IP-tiltas? Pl. Kinaban az osszes nem-kinai weboldal tiltva van. Es...? Hogy jon ez ide...???

Egy troll ellen nem lehet IP-tiltassal vedekezni, mert olyan IP-rol jelentkezik be, amilyenrol akar. Ezert nem tiltanak itt IP-t. Ezt probald meg megerteni, konyorgom!

*facepalm*

Előzmény: Törölt nick (1162)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -7 1 1162

Nincs ip bannolás, de programot azért írnak rá... https://wordpress.org/plugins/simple-ip-ban/ ja és 1058.

Előzmény: Törölt nick (1152)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -5 4 1161

azt, hogy trollkodás van - amivel ti sem bírtok (ezt beismerted a zen nyitása előtt)-

Ezt bemásolhatnád, mert öregszem és erre úgy emlékszem, hogy teljesen felesleges tovább csinálni, amit évek alatt nem sikerült véghezvinni..

tehát egyfajta módon elismerted, hogy nem bírjátok ezt megszüntetni, ezért inkább engedtek 1 picit hátha megjavul.

Nem, határozottan nem ezt jelenti!

Teljesen felesleges volt a régi - felkutatom, feljelentem, várok a következőre, felkutatom, feljelentem, várok a következőre, felkutatom, feljelentem, várok a következőre....

.. és ezt éveken keresztül, semmi, de semmi kézzel fogható eredmény nélkül!

A karantén jó volt, nyugodság volt, ezt senkisem tagadhatja.

Igaz pár embernek a szívébe forgatódott a kés, de mint tudjuk a személyes gyűlölet nem elfogadható a fórumon...

Aztán mégis összedőlt a dolog.

Mindenkinek megvan a saját verziója, véleménye, igazsága a dologról.

Előzmény: nzsolt18 (1159)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1160

Akkor ez gondolom rád is érvényes, ha a gyerekeidnek is ezt tanítod?

Előzmény: Törölt nick (1158)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -10 1 1159

azt, hogy trollkodás van - amivel ti sem bírtok (ezt beismerted a zen nyitása előtt)-

Ezt bemásolhatnád, mert öregszem és erre úgy emlékszem, hogy teljesen felesleges tovább csinálni, amit évek alatt nem sikerült véghezvinni..

tehát egyfajta módon elismerted, hogy nem bírjátok ezt megszüntetni, ezért inkább engedtek 1 picit hátha megjavul.

nem elegáns ránk verni. én elhiszek mindent,

Most őszintén! Ha páran, nem személyes harctérnek tekintenék a fórumot és szépen ignorálnátok a trollgyanusakat...ez mind itt tartana?

de itt pl a karantén is megbukott.

Meg... Miért is? Mert 100 %-ban longi volt a hibás... Ugye?

(Már az is közelít az igazsághoz, ha azt mondod, hogy csak 99%-ban)

90% longi mert nem bírt magával, és élni a lehetőséggel.

5% azok (mi) akik így vagy úgy de konfliktusba keveredtek vele. 

5% a moderáció. mert nem elég egyértelmű volt a szabályzása, és túl elnéző volt a beígért vasököl helyett. 

szerintem. 

de tényleg hihetsz nekem mert én a továbbiakban már nem érzem a kényszert magamban, hogy bármi változásért harcoljak. 

ezentúl 1 user leszek a sok közül, aki csak azon a pályán focizik ami kivan/lesz jelölve.

eddig sem voltam grafomán- többet írtam 2 hónap alatt mint 4 év alatt.

olvasgatok, ha akarok hozzá szólok azt jó napot. 

Előzmény: SzótlanJoe (1148)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -6 0 1158

1058

Előzmény: Törölt nick (1156)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.07 -6 0 1157

Úgy tűnik,a mi szintünkön,a mi modijaink ezekhez nem férhetnek hozzá.Ezt hívom én a technika hiányának,vagy szembe szélnek.

Előzmény: najooo (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -3 0 1156

Szuszaa, nyugalom és csigavér :-)

python 357 Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1155

Hidd el,-nem rossz srác!...

Ha akarja elmagyarázza,-amit állít!!!..

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -3 0 1154

Bátyja, tudod az is gyanús ami nem gyanús...

Előzmény: python 357 (1150)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -4 0 1153

1152

Előzmény: Törölt nick (1151)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -4 0 1152

Akkor ne ipézzen, mert indának nézem - értelmi szint alapján.

Előzmény: python 357 (1150)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -3 0 1151

Ezt most MAGADTÓL kérdezed?

Előzmény: Törölt nick (1147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!