Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy vadonatúj, hibátlan Olympus Zuiko 35mm-es makró objektív. 2010.06.27-én vásároltam (néhány napos, gyakorlatilag csak kipróbálva volt). 2 év garanciával és természetesen minden tartozékával, dobozával együtt. Budapesten, a belvárosban megnézhető és kipróbálható.
Az ára fix: 56e, mivel vadonatúj. Aki nem használtat keres ill. akinek fontos a 2 év garancia, annak tudom ajánlani. Beszámítok esetleg: Micro43/Leica M adaptert
Ha valakit érdekel e-mailt küldjön, a fórumot ritkán olvasom.
Nekem anno az E-330 - at bütykölték meg három hét alatt, és ennyivel meg is hosszabbították a garit. Igaz, nem volt semmi komoly baja, csak én voltam hülye.
Most néztem meg a garijegyeket. Az obikra is két év van. 2009.10. havi minden, vagyis 2011. 10. - ig mindenen hivatalom Magyar gari van. Magam ellen beszélek, de obikra én is így gondoltam. Ahogy írtam : nettó ár mínusz 20%.
A váz és a vaku korrekt árú, az obik sztem nem. Tudtommal obikra csak 1 év garit ad az Oly, emiatt azok már nem garisak. Nadie-tól kb. ennyiért újan 1 év garival beszerezhető a két zoom.
Ha KOMOLYAN el akarod adni őket, akkor sztem a 12-60: 190-200e, a tele 200-220e-ért reális. De ez persze csak az én véleményem, ami az elmúlt kb. 2 év (válságot is tartalmazó) árfigyelésemen alapul :-)
(50 f2 nekem 95e-ért ment el, igaz, némi mákkal, és köztes 35-ös makró cserével)