Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Azért a impulzus funkció nagyon hasznos awinál. Vékony lemezeknél igencsak megkönnyíti az életet. Nem égeti át, sokkal kevésbé húzódik el. Különösen, ha rendesen állíthatók a paraméterek (bázisáram, csúcsáram, frekvencia, impulzus kitöltés) Én gyakran használom.
Szia. Értem.megéri 2 napot várni.drukkolok neked. de aztán 2 nap után álljon kötélnek adja oda neked.ne hagyd hogy húzza az időt. A palackot külön is el tudja adni.
Siad cseretelepeken mondták, hogy nagy sumák! Gyakorlatilag, olyan palack is töltve van neki, hogy csak pislognak a cseretelepen, amikor viszi vissza a tulaj. Ezeket hallomásból tudom, mert utána kérdeztem egy pár helyen a procedúrám után.
Lindét azt nem tudom, hogy cserélik. Nálunk nagyon problémásak voltak egy időben, meg drágák is.
Ha bele van ütve, akkor az eredeti Linde palack. Azt, hogy 79-es azt nem tudom. 10 évre adják a hitelesítést, nyomáspróbát úgy tudom. Aztán szerintem lehet mindig hosszabbítani.
Mondjuk ezt se nagyon vágom, hogy miért árul két néven egy ugyanazon ember mind a kettő. Én is vettem tőle reduktorokat, azokkal mondjuk nincs baj.
Csaó,még várnom kell 2 napot,mert a tulajnak igérték hogy mennek érte,de nem biztos,he nem viszik el addig akkor az enyém,sajna nem állok úgy anyagilag hogy megvegyem mindennel együtt,volt aki irt mailt hogy kellene neki a palack plussz reduktor 25 ér,ha nem viszik el egybe a gépet akkor esélyes,örülnék neki.
Impulzussal lehet csökkenteni a hőbevitelt. Nyilván jó ha van a gépen, (nem létkérdés) de persze ha pedállal lehet játszani az is megoldás lehet. Régi profi gépeken nem volt impulzus, mégis megoldottak vele mindent.