Tényleg elég sportszerűtlenek voltak White szurkolói a Hendry elleni meccsen, de én úgy vagyok vele, hogy sokkal szegényebb lenne a snooker sport, ha nem venné körül ilyen hangulat Jimmy-t. Hozzá kell tennem persze, hogy én azok közé tartozom, akik a snookeresek többségét majdnem egyformán kedvelik, a Hendry-White meccsen sem tudtam eldönteni, hogy kinek szurkoljak. :)
A szűkebb élmezőnyből csak két embert nem bírok, Hunter-t és Lee-t. Nincs különösebb oka a velük kapcsolatos antipátiámnak, egyszerűen csak nem szeretem nézni a játékukat, nem tetszik a stílusuk.
Szia!
Nem gondoltam,h itt maradsz,ezért mulasztottam el a köszönést.:))
Érdekes a párhuzamod,van is benne valami,bár ott országok közötti rivalizálás van.És a teniszben tudsz korrigálni,ha elcseszel idegességedben egy labdamenetet,snookerben viszont egy hibát keményen megtorolhat az ellen,mondjuk leszedi az asztalt..
Én meg annak drukkolok,h most már nyerje meg az Öreg,ha már leverte Hendrymet...bár meggyőződésem,h a keménymag is erősen benne van ebben a nagy menetelésben.Nem szabadna hagyni pedig ezt egy ilyen 'idegi' sportban.A meccset befolyásoló,megzavaró alakokat ki szokták vezetni jobb helyeken,de hát ezek a Jimmy-fanok túl sokan vannak.:))
ja szép volt Ronnie meg Jimmy. holnap biztos nagy meccs lesz, meg telt ház és fantasztikus hangulat. jó is hogy látjuk.
és mindjárt összefoglaló, azér megnézem hiába tudom az eredményt. a kedvencek győzelmét mindig jó látni. :)
:))
na erre Ebdon is csinál egy szép nagy breaket. 3-3
érdekes mikor vki csinál egy nagy breaket, akkor általában nem ő nyeri a következő framet. legalábbis gyakrabban nem mint igen. :) talán kicsit elbízák magukat olyankor, vagy a másik is meg akarja mutatni.:)
ja 3:2 egy szép centuryval, csak így tovább!!!
bocsi hogy beírtam az eredményt, ha este izgulni akarsz nem írom többet..
vagy te se bírod ki addig? :))
a második kettő stimmel:)) és még Matthew Stevens, Mark Williams, és Paul Hunter nálam.
szerintem Jimmynek, de majd holnap remélhetőleg kiderül. azt már adja a euro 8tól.
4 nagy kedvencem van: Davis, Hendry, Ronnie és Jimmy, ha bármelyikükkel játszik Jimmy neki szurkolnék, de Ronnie ellen végképp nem tudom eldönteni:)) Viszont kíváncsi leszek arra, hogy a közönség kinek fog szurkolni, de, hogy üvöltés és tombolás lesz az biztos, ha összejön a nagy derbi.
én asszem maradnék Ronnienál, de nem bánnám azt se ha Jimmy nyerne. csak össze kell jönnie... Ebdon az egyik leglassabb ha nem a leglassab játékos, Jimmy pedig az egyik leggyorsabb.
monjuk a közönség biztos Jimmy mellett fog állni ma is, Hendry ellen mikor játszott fantasztikus volt menniyre szurkoltak neki. a játékvezető nem győzte csendesíteni őket. :))