Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
azzal, hogy átrendeztétek a topic-okat, a Velvetből megörököltél néhány kitiltott topiclakót is, akik igen sajátos stílusban terjesztik életmódbéli felfogásukat és nem nagyon figyelnek oda, hogy mások hogyan érzékelik őket. Ha esetleg a szívbetegek vagy rákosok vagy egyéb betegek körében kitörne a balhé, hogy ők nem akarnak vegán életmódot folytatni és felháborítónak tartják, hogy leostobázzák őket, majd nézz körbe, hogy Stoner, Adept vagy más bioéletmódos ott van-e a közelükben.
A hozzászólást megelőzésképpen írom - mármint az én meg néhány más normális és lelkiismeretes szakember elragadtatásának és moderálásának megelőzéseképp, ha gondolod kérdezz rá a Velvetes kollégánál ott mik szoktak volt történni, én innentől hanyagolom őket.
Fórum ť SOS Fórumcsoport ť Egészségügyi fórumok ť Reumatológia ť Reumatológia általános topik-ban a 104. hozzászólásától 109.-ig az összesset törölni.Mindegyik témálya offtopic,van amelyikbe egy egész cikk van bemásolva.
Kedves moderátorok !
Az Addiktológia/mától nem iszomban a 3530 J.A. idézetet szedjétek ráncba ! Márhogy tördeljétek sorokra . ( és akkor 3531 törölhető) .Kösz
Bár most jut eszembe, hogy nem piszkálhattok bele a hozzászólásokba.
Ciki. J.A. nevében kérem, hogy szabálytalankodjatok !
Üdv.
Bocs emberek, de sajnos csak ide tudok írni. Miért kell kitiltani a usert a "megkérdeztük a moderátort" topikból is, ha valami miatt törölték egy topikból? Így elég nehéz rákérdezni a tiltás okára. Engem egy tech topikból szedtek ki, nem teljesen értem miért, és rákérdezni se tudok, mert az elvileg erre a célra fenntartott topikból is kitiltottak...
Azt mondjuk megértem, ha nem akar senki válaszolni egy usernek, csak akkor meg minek vannak ezek a topikok, ahol moderációs kifogással, vagy szimpla informálódás célzattal lehetne élni? Ennek így nulla értelme van.
Ez nem az a moderációs topik. Ld TudnivalókModerációs topikok. Egyébként pedig: "Amennyiben azt szükségesnek vélik, a moderátorok a tartalmi beavatkozásokról a Közlemények rovatban tájékoztatják a felhasználókat." Ld. Modus Moderandi. Elfogadtad minden hozzászólás elküldésével.
Mondd meg légyszíves , hogy milyen koncepciós eljárással tiltottátok ki comp3232-őt a jégkorong topickból, valamint azt, hogy nem úgy kellene moderálni, hogy megmondjátok mivel van probléma, hogy lehessen belőle tanulni? Kicsit furcsa és elítélendő az eljárásotok!
Ezt pl. nem ajánlom, mert akkor abból letiltások lehetnek. Sokkal békességesebb ha szóltok és én diszkréten, villámgyorsan felmosok, mint ahogyan az ma is történt. Ha nem szóltok hozzá, akkor nyoma sem marad a dolognak.
Kérném, töröljék hozzászólásomat a "Falszigetelés víz ellen" topikban. A hozzászólás sorszáma 14. A hozzászólás téves információkat tartalmaz és ilyenformán nem akarom távútra vezetni a vitát.
Szeretném kérni, hogy a "Depeche Mode Klub" nevű topicban a 121017 . számú hozzászólásomat töröljé(te)k, mivel tévesen nem ide szántam. Köszönöm előre is.