Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Igen, hát nekem nincs ismeretségem sajna a töltő állomásokon. Még senki nem kínálta fel a féláras bulit :) Mondjuk anyám eltudja könyvelni a vállalkozásában a palack töltést.
Gratula! Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. A BMW dizájnt leszámítva, a kezelőszerveket, csatlakozókat, a paramétereit látván, nagyon hajaz a Stahlwerk-re. Az pedig elég jó gép.
Nem probalnad ki hogy menet nelkul megszorulna e egy hasonlo megoldas? Nyilvan potosabb illestes kell. Viszont kevesbe erzkeny a koszra. En ezen toro a fejem.
Hát passz, ez nekem olyan levegőbe lógós palacknak tűnik. Nálunk 1-2 cseretelep ezért már problémázna az tuti. Siadosok kicserélnék szerintem, de csak lejárati időn belül. Linde meg a Messer az már problémázna szerintem. Járj utána mindenképpen.
Nekem nem Siad palackom volt(azt hittem, hogy az) csak a töltet volt Siad. De végül sikerült kicserélni egy eredeti teli Siadra. Korrektek voltak a srácok! Ebbe már bele van ütve a Siad felirat is.