Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
semmi gondom a krómréteg vastagságával,a homokfujt felületen elvégzett krómozás viszont érdekes látvány lesz szerintem. Holnap hívom őket,akkor majd megmondják,hogy a gyári felületkezelésre felmegy e a króm.
Mehetünk édes hármasban is akár. A homokfujás azért télleg kicsit rücskös felületet hagy,a gyári azért simább volt. A keménykróm meg csak 0.01 század vastagságban felvihető,tehát a rücskös felület látszódni fog alatta. Ha a krómrétegen akarunk vastagítani akkor,meg az lesz a baj,hogy az éleknél "kirózsásodik" a felület. Innopresséknél még ajánlottak krómnitrid,molibdénnitrid felületkezelést is, azok is naon faszák, főleg a molibdén,mert az kitűnő csúszó,surlódó felületekre.
Előbb-utóbb minden GRP játszásivá válik, mihelyst a gazdája beszerez egy könnyebben viselhetőt. Cipelni nálam is egy alu HW a kedvenc, sőt, kokettálok egy Noris Twinnyvel is. De tapogatni csak acélpisztolyt tudok jó érzéssel.
" Ha azt veszem alapul, hogy kifogástalan árut kérek a pénzemért, - nem is kevésért - akkor igaz"
Egen, nezd a kereskedo szemszogebol. A tobbi hasonlo modell aranak atlag 2x-eseert el lehet adni egy oylan termeket, amibol legalabb minden masodikat visszahoznak garis javitasra, es akkor szerinted a T. vevo nem fog joggal orditozni, hogy ennyi penzert miylen szart soztal ra?
"De én azt nézem, hogy miből mit lehet kihozni"
Ha a gazfegyvert mind onvedelmi eszkozt vizsgaljuk, akkor ez a barkacsolas utan TALAN muxik elv kisse nehezen elfogadhato.
Ha jatszani kell, akkor semmi baj az ujabb gyartasu GRP-kel.
Zoller: jövő héten támadhatnánk hárman. Felületkezelés: írtam a mattfény gmk-t. 10p alatt 1000HUF ért homokfújják + üveggyöngyözik vagy mi a szösz, nagyon szép lesz a felület. (Amolyan nem is kellene foglalkozni vele tovább szépségű, de hát ugye magától rozsdásodik.)
Ha azt veszem alapul, hogy kifogástalan árut kérek a pénzemért, - nem is kevésért - akkor igaz. De én azt nézem, hogy miből mit lehet kihozni. Különösen ebben az esetben, amikor nincs módom másfajta acélpisztolyhoz vagy acélrevolverhez jutni, mert egyszerűen nem találok.
"Mégaszongya a Gvass, hogy akadozó szán,meg kacskarugó van a GRP-ben. Régen bezzeg a világ egyik legjobb pisztolyának nevezte, most arra hivatkozik, hogy azóta a FÉG már szarul gyártja. Na jó, de ismerje be, hogy ha én ki tudom küszöbölni ezeket a gyártástechnológiai hibákat, akkor ott vagyunk a régi állapotnál !"
Ehem, ezen az alapon, ha egy remek CNC-esztergas haverod megcsinalja mondjuk valamelyik spiatercsoda elsutoszerkezetet kompletten kromacelbol, akkor az mar nagyon tuti lesz. Csak eppen mi koze is ahhoz a fegyverhez, amit a boltban megveszel, es kiveszel a dobozbol???
én várhatok jövö hétig,de kedden fog csak kiderülni, hogy el kell e tüntetnem a gyári felületkezelést a krom előtt vagy nem. Ha igen akkor az megint egy pár napot igénybe vesz.
Az enyém alutokos, a cső csak egy stiftel van rögzítve a tokhoz. Az acél tokosnál asszem ez a stift már a tokhoz van hegesztve,tehát elméletileg bonthatatlan a kötés.
Egyébként 16 éves vagyok, nem tudom, ez mennyire szivar kategória... Máskor azért célszerűbb lenne oda írni a véleményt, ahol az eszmecsere történt... De hát ehez gerinc is kellene... :)
Na ma megint kint voltunk a telken, volt nálam 3db umarex riasztó. Már az első kiékelte a szánt, úgy kellett lesöpörni.{:-((( Feltűnően kinyilt a zárókupak, szinte kiszakadt.Remélem csak ez volt a baj. Egyébként múltkor ajánlotta Gvass hogy csőretöltve hordjam, tehát a gázpatron benne volt. Lövések után gondolkodtam hova tünt a CS patron hiszen csak hátmat durrantottam.
...Annyira automatikusan töltöttem csőre, hogy fel sem figyeltem rá, az ép CS patront később találtam meg a fűben.
A mattkróm alá biztos jó lenne a homokfújás. Ezenkívül a mattkróm pisztolyra elegánsabb, mint a fényes, persze csak az én izlésem szerint. /// Gázos : ez az USP csuda egy szivar lehet.
Jam, de azé nem túl nagy alkatrészek (elsütőbill,sátorvas,tárkioldógomb,forgobiztosító,kakas,cső) nem akarok vele sokat szarakodni. Keddre innopresséknél tudok beszélni egy technikussal,majd ő megmondja mi lesz a legjobb nekem keménykrómozás témakörben,majd mondom hol tartok.