Hunter 3-1 Higgins
Hunter moves into a two-frame lead at the interval. His break of 45 ends with a failed attempt to break the pack of reds, but Higgins' wayward safety shot allows the in-form Yorkshireman back to the table to clear up.
Hunter 2-1 Higgins
Hunter regains the advantage after a tactical exchange - with Higgins requiring a snooker - ends with the Scot going in-off. The match is shaping up into a quality contest.
Hunter 1-1 Higgins
Higgins takes up the challenge and responds with a fluent 110 break before running out of position on the yellow, but the match is evenly poised.
Hunter 1-0 Higgins
Hunter makes a great start as he rattles off a confident break of 96 before missing the final red.
ok, akkor majd este jobban figyelek. :))
de szerintem akkor se azon ment el a meccs. ezek a játékosok mentálisan annyira a toppon vannak. nem hiszem hogy ennyi kizökenti őket, meg Jimmyt is zavarhatná pl az a nagy rajongás, de nem..
kronikus nethiany miatt nem tudtam eddig hozzaszolni a Masters-temahoz, nos, orulok, hogy Jimmy ilyen sokaig menetel, ketsegkivul a kozonseg is belejatszik ebbe, de Jimmy bizony igen jol jatszik. a szurkolasrol egyebkent, szerintem a fiuk mar hozzaszoktak ehhez, egyreszt a Wembley a legnagyobb snooker-helyszin, masreszt a londoniak kevesbe fogjak vissza magukat.
egyebkent a verseny szinvonala nem kapraztatott el eddig, nem nagyon volt igazi klasszikus derbi, ahol mindket jatekos jol jatszott, talan a Hunter-Williams volt ebbol a szempontbol a legjobb, viszont voltak kifejezetten gyenge meccsek: Williams-Stevens, Higgins-Lee. es a 118-as eddigi legnagyobb break eleg harmatos...
hiresen rosszul szoktam tippelni, ugyhogy maradjunk abban, hogy Hunter eddig eleg jol jatszott, Higgins kevesbe, utobbinak erosen ossze kell szednie magat, ha dontobe akar jutni. a Ronnie-White meccsen barmi lehet, kerdes, Ronnie mennyire tudja kikapcsolni a kozonseget.
Igen a 10. frameben, s még White is felállt csititani a tömeget.
S szerintem a közönség is benne volt abban, hogy az utolsó frameben Hendry nem folytatta Jimmy hibája után, hisz "csak" az asztalon kivül három snooker kellett volna, s tegnap Ebdon sem adta fel azonnal.
Ezt én is támogatom.:)))
De a döntőben gondba lennénk szurkolás szempontjából, mert igazából Hunter is megérdemelne már egy gyözelmet, viszont Ronnie stilusa nekem is jobban tetszik.
Bizony,bizony..más a kibicnek,és más saját bőrön érezni a dolgokat.:))
Lehet,hogy este még visszatérünk erre a közönség-értékelősdire.:)
Ez a Ronnie-Paul nem hangzik rosszul.:)
hali!
én nem éreztem annyira sportszerütlennek a közönség viselkedését. lökések után erősen bíztatták Jimmyt, de bárki lökött előtte és közben semmi bekiabálás zavarás nem volt. mikor az egyik meccsen vki bekiabált közvetlenül a lökés előtt, azt ki is vezettették szépen. meg az hogy ennyire bíztatnak vkit azér teher is lehet neki, Jimmy is érezhette hogy szinte az egész terem csalódott lenne ha nem ő nyerne. azért ez se könnyű helyzet. Hendry meg valószínüleg amúgy is tudja kezelni az ilyen helyzeteket, nem jutott volna el olyan szintre ahova eljutott ha nem tudná..
ez a véleményem, ami lehet megváltozik, ha este nem Ronnie nyer. :))
mindenesetre mára go Ronnie és Paul!
Tényleg elég sportszerűtlenek voltak White szurkolói a Hendry elleni meccsen, de én úgy vagyok vele, hogy sokkal szegényebb lenne a snooker sport, ha nem venné körül ilyen hangulat Jimmy-t. Hozzá kell tennem persze, hogy én azok közé tartozom, akik a snookeresek többségét majdnem egyformán kedvelik, a Hendry-White meccsen sem tudtam eldönteni, hogy kinek szurkoljak. :)
A szűkebb élmezőnyből csak két embert nem bírok, Hunter-t és Lee-t. Nincs különösebb oka a velük kapcsolatos antipátiámnak, egyszerűen csak nem szeretem nézni a játékukat, nem tetszik a stílusuk.
Szia!
Nem gondoltam,h itt maradsz,ezért mulasztottam el a köszönést.:))
Érdekes a párhuzamod,van is benne valami,bár ott országok közötti rivalizálás van.És a teniszben tudsz korrigálni,ha elcseszel idegességedben egy labdamenetet,snookerben viszont egy hibát keményen megtorolhat az ellen,mondjuk leszedi az asztalt..
Én meg annak drukkolok,h most már nyerje meg az Öreg,ha már leverte Hendrymet...bár meggyőződésem,h a keménymag is erősen benne van ebben a nagy menetelésben.Nem szabadna hagyni pedig ezt egy ilyen 'idegi' sportban.A meccset befolyásoló,megzavaró alakokat ki szokták vezetni jobb helyeken,de hát ezek a Jimmy-fanok túl sokan vannak.:))