Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Hali, még nem tudom. De azon gondolkodom, hogy ha eladom, akkor az E-1-gyel együtt menjen. az E-1-ben 17e expo van, a 14-54-ben kb14e Lenne ajánlat rá külön-külön vagy együtt?
Effajta polárszűrő eladó tökéletes állapotban, dobozban 5 ezresért. Átvétel személyesen Budapesten vagy Gyöngyösön, emailcím publikus. Itt van róla is pár kép, a többi kütyü is eladó.
Eladó tavaly decemberben vásárolt Panasonic Lumix GF-1K kit 14-45mm OIS. Fekete, minden gyári tartozéka(van ami még bontatlan), doboza megvan. A szett keveset használt, újszerű állapotú. Tartozéka még elejétől rajta lévő GGS üveg LCD védő, Hoya UV szűrő,4GB-os SD kártya. Magyarországi számla és garancia. 165e.
Yongnuo 460 II-es vaku eladó! Kihasználatlanság miatt adom el, 2x használtam, szinte vadi új. Doboz, diffúzor, selyemtok, papírok, minden, ami jár hozzá eredetileg.
igény esetén tudok adni hozzá, 4 db. Sanyo akkut, mikor megvettem a vakut, hozzá vettem őket, elég drágán... vele használtam, szóval szinte ez is új!
A kettő együtt: 17k Ft. Csak a vaku: 15k Ft.
Keresek Raynox dcr-250 makró-előtétlencsét! Írj, ha van ilyened eladó!
Eladó egy Olympus E-330-as váz + egy Sigma 18-125 mm-e zoom objektív. A kit ára 95.000 Ft.- Szeretném egyben eladni a két terméket. A váz 7500expót tartalmaz, megkímélt, karcmentes állapotban van. Az LCD-n védőfólia található. Természetesen a váz dobozzal együtt, akku, töltő, USB kábel, stb. Már nem garanciális a váz.
Eladó egy vadonatúj, hibátlan Olympus Zuiko 35mm-es makró objektív. 2010.06.27-én vásároltam (néhány napos, gyakorlatilag csak kipróbálva volt). 2 év garanciával és természetesen minden tartozékával, dobozával együtt. Budapesten, a belvárosban megnézhető és kipróbálható.
Az ára fix: 56e, mivel vadonatúj. Aki nem használtat keres ill. akinek fontos a 2 év garancia, annak tudom ajánlani. Beszámítok esetleg: Micro43/Leica M adaptert
Ha valakit érdekel e-mailt küldjön, a fórumot ritkán olvasom.