Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3019
Biztos, hogy "debartőr"-t akartál írni? :))
Előzmény: eR-dei (3017)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3018
Inkább a marhákkal példálózzon Orbán Viktor

http://index.hu/politika/belfold/nyul060121/

eR-dei Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3017
TGM-re jellemző beszólás:
a tévében mondta, a reggeli műsorban, hogy " fejlődés a barbarizmusból a primitivizmusba" a hazai politikai élet fejlődését jellemezve..

Nagy debartőr a csóka.....

:DDD
Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3016

Nyulak kontra gyerekek, avagy Orbán liberális családmodellje

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8174

Előzmény: Sarkany (3015)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3015

Azért a nyúltenyésztőkért aggódom egy kicsit!

Ebben a kampányban már harmadszor hangzik el ennek a tevékenységnek a neve, negatív kontextusban. Pedig akár a fogyatkozó nemzet elé, példaképnek is állíthatnák őket! Mármint a nyulakat... :))

Előzmény: arnyekxxx (3014)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3014
Ugyan már, kell a gumicsont az orbánfobiásoknak, a napi betevo adagjuk nélkül elvonási tünetek jelennének meg rajtuk, és a végén még elkezdenének gondolkozni, az meg kinek lenne jo?
Előzmény: Törölt nick (3012)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3013
Akár hiteles, akár nem, amit írt, nem valótlanság... :))
Előzmény: Törölt nick (3012)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3012
Szomorú és bizonyára sokaknak nagy csalódás, hogy nektek TGM hiteles ember!

tibra Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3011
Ez tetszett:)
Előzmény: Sarkany (3010)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3010

Ne bántsátok szegény Viktort

http://www.nol.hu/cikk/391554/

Sarkany Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3009

Nem kell már sokáig hordani ezeket a silány minőségű, ronda kínai cuccokat senkinek!

Amennyiben a Fidesz nyer, rögtön nekilát szupertitkos programja megvalósításához és rövidesen ránk köszönt a kánaán.

Lesz ugye 10%-os áramár csökkentés a kormányalakítás után, fél éven belül (luxusprofíttalanítás).

Lesz 30%-os azonnali járulék csökkentés a munkáltatók részére és ennek következményeként azonnal terem, csiribú-csiribá, 700 000 új munkahely. Rögtön megvalósulhat a teljes foglalkoztatottság, a nyugdíjasok még 14. havi nyugdíjukat is megkapják. Felül lesz vizsgálva a privatizáció és ha nem lesz szíves visszaadni a tulaj a cuccost, nyilván lesz visszaállamosítás.

Ezek hatására úgy elmenekül innen a kínai tőke (is), hogy meg sem áll Pekingig.

A társadalom haladhat tovább a narancsos forradalom orbáni ú-t-ján.

Lesz kultúrális forradalom is, kötelező lesz a hitoktatás.

Fentiek akár megvalósulnak, akár nem, lesz itt akkora pofáraesés, hogy öröm lesz nézni. Nehogy a gatyánk is rámenjen erre a sok hülyeségre, mert akkor hívhatjuk vissza a kínai tornacipő és ruhakereskedőket...

Előzmény: eR-dei (3003)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3008
Tényleg nem tudok mást javasolni, hogy egyszer az életbe nézz be egy kommersz kinaiba (nem nehéz, nagyjábol minden második bolt már az) és az ott levö minöségi árukon nézd meg a cimkét. Nem leszek mocsok, ugyhogy nem kivánom, hogy soha ne legyen kinai polonál tarosabb ruhád. PS.: Tényleg nem értem min tudtad ennyire eldobni az agyad, ennyire fájt, hogy arra aszerencsétlen Néplapra hivatkoztam? Miota nem annyra kormánypárti, már nem teccik? Nekem mondjuk mindegy.
Előzmény: eR-dei (3002)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.21 0 0 3007
nofene, az érvek hiánya kicsapta a liberális biztositékot?:) Ha ezen felidegesited magad, rossz ötlet volt politikusnak állni:)))))
Előzmény: eR-dei (3004)
Enzo Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3006

A "jösztök" az nyíregyházi duma!

:)))

Előzmény: eR-dei (3003)
Enzo Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3005

Ja, tényleg, az IBM-et is megvették a kínaiak.

Úgy hírlik, a túnépesedett Kínából kivándorlók állami támogatással alapítanak új otthont. Idő kérdése, hogy a gyengélkedő Oroszország távol-keleti lakatlan területei mikor lesznek Kina részei.

Előzmény: eR-dei (3002)
eR-dei Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3004
Nem tudom miért vagy boldog, ha felidegesíthetsz, de az ilyen ..... dumára én nem vagyok vevő. Vitatkozik veletek a jófene! Különösen nem az utca emberével...

Micsoda egy érv? Tényleg röhelyes, láttál Te már elégedett magyar embert az életben?

Sőt a Néplap ujságíróival sem vitatkozok.

Azt meg, hogy mi lesz az én programom, talán hagyd meg nekem, a Te hatalmas tudásodra ebben a kérdésben nem számítok.
Előzmény: arnyekxxx (3001)
eR-dei Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3003
Csakhogy azon a kínais rajzon volt román és indiai cucc is, mégsem azzal jösztök, hogy bemegy a szegényember az indiai butikba...

Na mind1. Én passzolok. Ha nem értitek a fonákságát annak, hogy Boss öltönyös ficsúrok papolnak mások Aramiairól , akkor nincs miért vájkálni a témában.

Tudod, OV-nak 1989-ben egy szolnoki lakásuk volt, mai értéken 10 milka, mostmeg...
Én egyébként nem sajnálom tőle, csak ő se sajnálja mástól....
Előzmény: arnyekxxx (3001)
eR-dei Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3002
Hát nem tudom Enzo, amikor olyan "szarokra" gondolok, mint Gigabyte, vagy MSI, vagy IBM, nem is tudom...

Szerintem k..va nagy tévedésben vagytok, ha azt hiszitek, hogy Kínában a bóvlikat gyártják, mert azokat már réges régen Vietnánban csinálják...
Előzmény: Enzo (3000)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3001
Az egész kinais téma ama bizonyos rajz miatt indult ki, aminek nem volt témája a kinában gyártott márkás készülékek minösége. Nem is vitatom, hogy a nagynevü cégek kinába kihelyezett gyártosorai nem szemetet gyártanak. De A kinaiboltok kinálatában nem az Adidas kinai gyártásu termékeit találod, hanem lenyügözöen kimondhatatlan vagy nagy márkára hasonlito feliratokat tartalmazo csodákat. És a lentebb emlegetett átlagember nem az Adidas márkaboltba megy be kinában gyártott Adidast venni (annyiért amennyi a nem kinában gyártott) hanem a Hogonkongázsiakinaiolcsonmindent Áruházba, vagy az exlengyelpiacra Adios "márkáju" olcso csodáért, és nem azért mert az annyira jo, hanem mert azt tudja megfizetni. Mindenesetre mostmár nem csak velem, hanem a Néplap ujságiroival és a megszolaltatott utca emberével is vitatkozhatsz:) Szerintem dobd be kampányszlogennek az szdsznél, hogy " Az Én országomban olcson tudok minöségi kinai ruhát venni hitelre", tuti siker lenne:))))) Ps.: Nekem olyan érzésem van, te még soha nem voltál mezei kinai boltban. Mintha nem ugyanarrol beszélnénk.
Előzmény: eR-dei (2999)
Enzo Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3000

A "jó minőségű" olcsó munkaerő meglátszik a minőségen. A műszaki cuccok nagy részén is.

Az EU most eszmélt, hogy Kína tönkrevágja a textilipart a dömpingárakkal.

Nekünk már mindegy, ezen mi már túl vagyunk, nálunk a védővámnak már csak árdrágító hatása lesz.

Előzmény: eR-dei (2999)
eR-dei Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2999
Mintha nem lennének jó kínai cuccok, teljesen úgy csinálsz! Vedd már észre, hogy bizony megfelelő fölötti minőségű cuccaik is vannak, mondjuk a Grundig tévék. De ruházatban sem rosszak, sőt adidasban például a fillipínek a guruk!
Szinte a teljes ruhaipar és cipőipar kiszaladt ázsiába, az olcsó ésjóminőségű munkaerő miatt.
De számítástechnikában sincs miért szégyenkezniük, az alaplapgyártók többsége ázsiai cég.

Vagyis az, hogy mekkora forgalma van a kínai áruházaknak, vagy mondjuk az, hogy a nagy üzletházak tele vannak ázsiai cuccokkal az nem kizárólag a szegénységet mutatja.

Ha valamit, ami jó megvehetsz olcsóbban akkor miért ne tennéd? Vagy Te csak azért jársz a kinai üzletbe mert annyira szegény vagy ?

;)
Előzmény: arnyekxxx (2998)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2998
Biztos olvasták a kis vitánkat a kinai cuccokrol Néplap szerkesztöi :))))) , mert a mai számban eléggé részletesen, több oldalon foglalkoznak a témával. Persze elfogult vagyok, de nekem valahogy nem a nagyajolét jött ki végkövetkeztetésnek (tudom, a Néplaposok nem olvasnak elég statisztikát, rájuk kéne szolni, hogy ne ilyen negativ cikkekkel tömjék az olvasok fejét ahelyett, hogy megirják a statisztikai valoság csodáit, mert a végén az olvasok még elhiszik nekik, hogy olcso kinai szarokat vásárolnak jomodjukban)
Előzmény: eR-dei (2956)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2997

Vajon az MSZP mivel lő vissza?

A Cinege úti villával. Íme: 

Géczi szerint Orbán bújócskázik

http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1026839

Előzmény: Enzo (2995)
tibra Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2996

Én úgy gondolom, hogy ezek az ügyek a Fidesz üzenetén is lemérhetőek.

Számomra a vadkapitalizmusból az emberarcú kapitalizmusba való átmenet szorgalmazása azt mondja, hogy a Fidesz prominensek is ismerik: a kilencvenes évek első kétharmadában (kb) a gazdasági szereplők viselkedéséhez hozzájárultak a svindlik. Ugye ismerjük a mondást: a társadalom a hibás:)

Enzo Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2995

Látom, megvan a válasz Kaya Ibrahimra (vagy a tokaji szőlőre?).

Vajon az MSZP mivel lő vissza? Merthogy a bíróság erre szolíd reakció volna.

Előzmény: Törölt nick (2992)
Sarkany Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2994

Az Altus is beperli a Magyar Nemzetet a lap Gyurcsányt támadó cikksorozatának második része miatt, a cég cáfolatában ugyanakkor néhány homályos pont is maradt.

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=100513

Sarkany Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2993
Majd a bíróság eldönti, hogy taggyűlés volt-e vagy sem... :))
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.19 0 0 2992
A cáfolatot cáfolva folytatta a Magyar Nemzet cikksorozatát, amelyben azt igyekszik bizonyítani, hogy Gyurcsány Ferenc egy nemlétező fantomcég segítségével alapozta meg vállalkozói birodalmát.

A szerdán kezdett sorozat második "dossziéjának" szerzői úgy fogalmaztak: "magyarországi privatizáció talán leggátlástalanabb és legsötétebb korszakát idézik" azok a lízingkonstrukciós ügyletek, amelyet a Miniszterelnöki Hivatal és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök érdekeltsége, az Aldo Kft. tető alá hozott 1994-ben.

A lap szerint a nemlétező Nomentana Kft. segítségével Gyurcsány Ferenchez került Aldo Kft. bekebelezte például a korábban állami tulajdonban lévő balatonszemesi villát, és a MeH futószalagon kötötte az állami tulajdonban lévő ingatlanok eladására vonatkozó szerződéseket.

A Magyar Nemzet állítja, hogy Gyurcsány Ferenc a nemlétező cég vezetőjeként hatósághoz benyújtott okiratokat írt alá, szerződéseket kötött, taggyűléseken képviselte a fantomcégeket. Ezekkel az okirat-hamisításokkal megtévesztette üzleti partnereit és a hatóságokat is.

Az írás szerint az ingatlanok megszerzését követően Gyurcsány Ferenc a "fantom Nomentana Kft. nemlétező ügyvezetőjeként" eladta az akkor már jelentős vagyont felmutató, 2,9 millió forint névértékű Aldo-üzletrészt 2 millió forintos vételáron Molnár Attilának, aki a miniszterelnök tulajdonostársa volt az Altus Rt.-ben. Az Aldo üzletrészt egy éven belül visszaadta Gyurcsány Ferencnek Molnár Attila.

A lap csütörtökön azt írta, "nem állította", hogy a sorozat első részében illusztrációként fénymásolt formában közölt szerződések hamisak lennének. Ezzel egy időben újabb fénymásolt dokumentummal támasztotta alá, hogy a Nomentana Kft. - a lap állításait visszautasító Altus Rt. cáfolatával szemben - igenis értesült arról, hogy a cégbíróság 1993 szeptemberében elutasította bejegyzési kérelmét.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda már a sorozat első részének megjelenése után közölte: "a cikksorozat későbbiekben megjelenő részeinek tartalmától függetlenül a felelős személyek és a Magyar Nemzet kiadója elleni büntető és a polgári jogi eljárások megindításához szükséges lépéseket Gyurcsány Ferenc miniszterelnök haladéktalanul megteszi".

A Miniszterelnöki Hivatal a tőle elvárható gondossággal megvizsgálta a vevő, azaz az Aldo Kft. létezését, jogi helyzetét - kommentálta László Boglár, a miniszterelnök sajtófőnöke a Magyar Nemzet csütörtöki cikkének azon bíráló megjegyzését, amely szerit a MeH "egy hang nélkül hozzájárult ahhoz, hogy a rendkívül értékes állami ingatlanok egy teljes mértékben törvényellenesen működő társasághoz kerüljenek". 

Sarkany Creative Commons License 2006.01.18 0 0 2990

Fidesz program ügyében egy felhívás:

http://www.szdsz.hu/hu/szdsz/hirek/20060118felhivas

Úgy látszik ez a program annyira titkos, hogy még Halász János és Pokorni Zoltán sem tud a létezéséről, sőt, Orbán következetesen tagadja, hogy létezne ilyen!

Nem semmi!

Előzmény: Sarkany (2977)
furzschrank Creative Commons License 2006.01.18 0 0 2989
Konkrétan mire célzol?
Előzmény: Törölt nick (2988)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!