Szerintem sokszor az van hogy fejben vagyis koncentralasban ki birja jobban.
Hendry azon a meccsen az elso nehany frameben mesesen jatszott, aztan egyre romlott mintha elfaradt volna.
Ugy vettem eszre sok meccsen az a helyzet hogy a meccs vege fele egyre tobbet rontanak.
Ami vagy a faradtsag vagy az idegesseg miatt lehet, mindenesetre mindketto a mentalis felkeszultseggel van kapcsolatban.
--------------------------------------------------------------------------------
Frame-by-frame action:
Hunter 4-3 Higgins
Higgins somehow gets back into the match after forcing a respotted black. The Scot is playing well short of his best form while Hunter is cueing fantastically, but there is still only one frame separating them.
Hunter 3-2 Higgins
In the lengthiest and scrappiest frame of the match, Higgins eventually prevails after a protracted safety battle with Hunter chasing a snooker.
naja. Ronnienak is volt tegnap egy 130a de sajna az se egyrészletbe. :))
lehet direkt nem löknek 118nál nagyobbat, hogy Dingnek legyen sikerélménye. ;)))
Hunter 3-1 Higgins
Hunter moves into a two-frame lead at the interval. His break of 45 ends with a failed attempt to break the pack of reds, but Higgins' wayward safety shot allows the in-form Yorkshireman back to the table to clear up.
Hunter 2-1 Higgins
Hunter regains the advantage after a tactical exchange - with Higgins requiring a snooker - ends with the Scot going in-off. The match is shaping up into a quality contest.
Hunter 1-1 Higgins
Higgins takes up the challenge and responds with a fluent 110 break before running out of position on the yellow, but the match is evenly poised.
Hunter 1-0 Higgins
Hunter makes a great start as he rattles off a confident break of 96 before missing the final red.
ok, akkor majd este jobban figyelek. :))
de szerintem akkor se azon ment el a meccs. ezek a játékosok mentálisan annyira a toppon vannak. nem hiszem hogy ennyi kizökenti őket, meg Jimmyt is zavarhatná pl az a nagy rajongás, de nem..
kronikus nethiany miatt nem tudtam eddig hozzaszolni a Masters-temahoz, nos, orulok, hogy Jimmy ilyen sokaig menetel, ketsegkivul a kozonseg is belejatszik ebbe, de Jimmy bizony igen jol jatszik. a szurkolasrol egyebkent, szerintem a fiuk mar hozzaszoktak ehhez, egyreszt a Wembley a legnagyobb snooker-helyszin, masreszt a londoniak kevesbe fogjak vissza magukat.
egyebkent a verseny szinvonala nem kapraztatott el eddig, nem nagyon volt igazi klasszikus derbi, ahol mindket jatekos jol jatszott, talan a Hunter-Williams volt ebbol a szempontbol a legjobb, viszont voltak kifejezetten gyenge meccsek: Williams-Stevens, Higgins-Lee. es a 118-as eddigi legnagyobb break eleg harmatos...
hiresen rosszul szoktam tippelni, ugyhogy maradjunk abban, hogy Hunter eddig eleg jol jatszott, Higgins kevesbe, utobbinak erosen ossze kell szednie magat, ha dontobe akar jutni. a Ronnie-White meccsen barmi lehet, kerdes, Ronnie mennyire tudja kikapcsolni a kozonseget.
Igen a 10. frameben, s még White is felállt csititani a tömeget.
S szerintem a közönség is benne volt abban, hogy az utolsó frameben Hendry nem folytatta Jimmy hibája után, hisz "csak" az asztalon kivül három snooker kellett volna, s tegnap Ebdon sem adta fel azonnal.
Ezt én is támogatom.:)))
De a döntőben gondba lennénk szurkolás szempontjából, mert igazából Hunter is megérdemelne már egy gyözelmet, viszont Ronnie stilusa nekem is jobban tetszik.
Bizony,bizony..más a kibicnek,és más saját bőrön érezni a dolgokat.:))
Lehet,hogy este még visszatérünk erre a közönség-értékelősdire.:)
Ez a Ronnie-Paul nem hangzik rosszul.:)
hali!
én nem éreztem annyira sportszerütlennek a közönség viselkedését. lökések után erősen bíztatták Jimmyt, de bárki lökött előtte és közben semmi bekiabálás zavarás nem volt. mikor az egyik meccsen vki bekiabált közvetlenül a lökés előtt, azt ki is vezettették szépen. meg az hogy ennyire bíztatnak vkit azér teher is lehet neki, Jimmy is érezhette hogy szinte az egész terem csalódott lenne ha nem ő nyerne. azért ez se könnyű helyzet. Hendry meg valószínüleg amúgy is tudja kezelni az ilyen helyzeteket, nem jutott volna el olyan szintre ahova eljutott ha nem tudná..
ez a véleményem, ami lehet megváltozik, ha este nem Ronnie nyer. :))
mindenesetre mára go Ronnie és Paul!