Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
azzal, hogy átrendeztétek a topic-okat, a Velvetből megörököltél néhány kitiltott topiclakót is, akik igen sajátos stílusban terjesztik életmódbéli felfogásukat és nem nagyon figyelnek oda, hogy mások hogyan érzékelik őket. Ha esetleg a szívbetegek vagy rákosok vagy egyéb betegek körében kitörne a balhé, hogy ők nem akarnak vegán életmódot folytatni és felháborítónak tartják, hogy leostobázzák őket, majd nézz körbe, hogy Stoner, Adept vagy más bioéletmódos ott van-e a közelükben.
A hozzászólást megelőzésképpen írom - mármint az én meg néhány más normális és lelkiismeretes szakember elragadtatásának és moderálásának megelőzéseképp, ha gondolod kérdezz rá a Velvetes kollégánál ott mik szoktak volt történni, én innentől hanyagolom őket.
Fórum » SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Reumatológia » Reumatológia általános topik-ban a 104. hozzászólásától 109.-ig az összesset törölni.Mindegyik témálya offtopic,van amelyikbe egy egész cikk van bemásolva.
Kedves moderátorok !
Az Addiktológia/mától nem iszomban a 3530 J.A. idézetet szedjétek ráncba ! Márhogy tördeljétek sorokra . ( és akkor 3531 törölhető) .Kösz
Bár most jut eszembe, hogy nem piszkálhattok bele a hozzászólásokba.
Ciki. J.A. nevében kérem, hogy szabálytalankodjatok !
Üdv.
Bocs emberek, de sajnos csak ide tudok írni. Miért kell kitiltani a usert a "megkérdeztük a moderátort" topikból is, ha valami miatt törölték egy topikból? Így elég nehéz rákérdezni a tiltás okára. Engem egy tech topikból szedtek ki, nem teljesen értem miért, és rákérdezni se tudok, mert az elvileg erre a célra fenntartott topikból is kitiltottak...
Azt mondjuk megértem, ha nem akar senki válaszolni egy usernek, csak akkor meg minek vannak ezek a topikok, ahol moderációs kifogással, vagy szimpla informálódás célzattal lehetne élni? Ennek így nulla értelme van.
Ez nem az a moderációs topik. Ld TudnivalókModerációs topikok. Egyébként pedig: "Amennyiben azt szükségesnek vélik, a moderátorok a tartalmi beavatkozásokról a Közlemények rovatban tájékoztatják a felhasználókat." Ld. Modus Moderandi. Elfogadtad minden hozzászólás elküldésével.
Mondd meg légyszíves , hogy milyen koncepciós eljárással tiltottátok ki comp3232-őt a jégkorong topickból, valamint azt, hogy nem úgy kellene moderálni, hogy megmondjátok mivel van probléma, hogy lehessen belőle tanulni? Kicsit furcsa és elítélendő az eljárásotok!