Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok srácok! Kaptam egy zsír új Minolta Auto Bellows III makró kihuzatot. Mivel Nikonnal dolgozom nekem ez felesleges. Képek itt: http://picasaweb.google.com/ksesportlovo/Kihuzat Új ára: 200$ én 35k ért kínálom. Vagy érdekel csere ajánlat. Vaku, DSLR gép, Nikon obi....
Még annál is ejjebb a helyzet, megy(ment) minden az E-10 kivételével... Rendre akkor jön valami közbe, mire összeválogatom amit szeretnék. Szerencsére, valami másban mindig előbbre lépek.
Sziasztok! Eladó egy 2009. májusi németországban vásárolt jó állapotú ZD 14-54-em (nem a II-es verzió), egy Hoya Pro1 CPL 67es méretben illetve egy keveset használt szintén jó állapotú Sigma 55-200. mobilom húsz kilenc 56 egy kilenc 24
Nagyobb látszögre cserélés szándéka miatt eladnám kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban lévő ZD 14-54/2,8-3,5 obimat első-hátsó védővel, napellenzővel, bőrtasival. Már nem garanciális.
Van még egy újabb ZD 40-150/4-5,6 újszerű, garanciás.
Kihasználatlanság miatt eladó egy Zuiko Digital 35/F3,5 objektív, karcmentes, új állapotban, dobozában. 50e Ft Érdeklődni: szucs.gabor1 kukac gmail pont com
Eladnám Olympus E-30 gépemet és tartozékait - markolat,objektívek , stb. - megfelelő és szerencsés találkozás esetén. Valamennyi hibátlan és jó állapotban van, garanciálisak, újak is vannak közöttük.
E-30 - 6137 exp., ZD12-60~600 exp., ZD9-18~50 exp., ZD40-150, esetleg FL50 vaku is.
Érdeklődés esetén a további részleteket a fórumon kívül beszéljük meg.
Eladó egy 3,5 éves Olympus E-500 váz és egy hozzá tartozó Zuiko 14-42 objektív. A vázat terepen használtam, nem ázott be, nem ütődött, de azért nem szalonúj. Kb. 40 000 expós. Az LCD-n védőfólia volt kezdetektől fogva.
Az objektív újabb, szinte sosem használt példány.
Eredeti dobozban, gépkönyvvel, gyári akkumulátorral (BLM-1), töltővel, gyári objektívsapkával adom.
Ajánlatokat a benbe majomfarka elte dot hura kérek!