Keresés

Részletes keresés

jazso Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1705

te Fefa!

annak elennére jól bírjátok kutyával ezt a topicot.

pedig már töbször mondtátok hogy nem írtok többet.

Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1704

Azt már elérte,hogy nincs is itt még is róla beszélünk!

Szörnyű!

Előzmény: soonó (1703)
soonó Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1703
Viszont ha szóba álltok vele, és leránt az ő szintjére, akkor odalent elintéz benneteket a RUTINJÁVAL

Hagyjátok egyedül a gumiszobájában, az egész ország rajta röhög, sokan olvassák ám ezt, hallottam innen-onnan.

SZÉGYEN
Előzmény: kutya. (1701)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1702

Ezt a dolgot mostanság sokat hallani ugyhivják :provokáció!

Mindig előjön valami állatsággal utána meg képes letagadni!

Szerintem meg jobban tennénk ha simán átnéznénk az irásán!

Ha válaszolunk neki csak megint az jon le,hogy agresszivek vagyunk!

Előzmény: kutya. (1701)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1701

Én még hiszek a csodákban...

Másrészt meg ha neki nem válaszolsz, akkor jön egy újabb "postamester" , akinek ugyan neve nincs (csak itt van hozzászólása) mégis ha máshova ír, oda régi ismerősként köszön be (ld. a belinkelt természet őr topik, és "postamester" hsz-e)

Szóval ez is csak rész megoldás.

Előzmény: Nagyfefa. (1698)
laszlou Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1700

Dugd vissza a dugót a borosüvegbe mert kezdesz furán ragzani' (nem savazni akarlak)

Még valami, ti még azt sem láttátok be, hogy nem mi voltunk a Szalajka - völgyben.

Szerintem egyértelmű, hogy nem mi voltunk, én kérnék legalább egy apró elnézést a helyetekben néhány dolog miatt.

Nem mi voltunk, mert:

- Ha mi lettünk volna, nem nyitottuk volna meg ezt a vitafórumot.

- Ha minket nem érdekelne a természet védelme, nem állnánk le veletek beszélni róla.

Vicces, hogy milyen jelzőkkel illetsz minket, állj el a tükör elől.

Tényleg majdnem ugyanaz még a hangnem, mint ha mi turtuk volna szét az erők gyalog útjait.

Nem tudjátok megfogni őket, akkor miért kell másokon bosszút állni?

Egyik javaslatunk sem nyerte el a tetszéseteket? Nem megyünk motorosokra 'vadászni'?

Előzmény: eke (1693)
- yahoo - Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1699
The Best!
Előzmény: Nagyfefa. (1698)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1698

Kutya

Nem olvastad el a 1687-es irásomat?

Mert szerintem azzal tudnánk lerázni ha nem irkálnánk vissza neki!

Nem jó ötlet?

Előzmény: kutya. (1696)
soonó Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1697
Eddig ez volt ezen a fórumon a leg célravezetőbb javaslat. Tényleg ne égessétek magatokat ezzel a beteg emberrel !

Had mondja a magáét :))))
Előzmény: Nagyfefa. (1687)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1696

120 decibel nem lételeme a szabad természetnek... - annak a gazdálkodás sem az. Sem a vadászat, mégis jelen van.

És ne ferdíts : 120 decibelt akarva sem érnénk el.

érdekes módon rallysokkal sem találkoztam soha a természetben miközben élesben edzettek volna. - quad-osok sem edzenek "élesben" max. egy zárt pályán. Aki egy erdőben száguldozik Téged bosszantva az nem ATV-s túrázó, de még csak nem is quad-versenyző.

+1 - nem merem mondani hogy helyesen de számunkra elfogadhatóan írod hogy quad. Valami.

Előzmény: eke (1693)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1695

Azokból a quad pályákból van egy rakás abban az ujságban amiből kinéztem!

Majd összegyüjtöm és elküldöm neked!

Előzmény: kutya. (1694)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1694

Nick-re nem vadászunk - ahogy másra sem.

Csak furcsálltuk többen, hogy eke/igen7 szinte "wrestling" szerűen adta/vette a stafétát a ringbe be - ringből ki szócsatáknál.

Nem állítok semmit, csak azt hogy fura.

Előzmény: Hoppy Lőrinc postamester (1691)
eke Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1693
a "természet" fogalmad, hogy úgymondjam hézagos, de látom kész vagy levezetni akár azt is hogy a Quad része annak...

nem fogsz meggyőzni, de maradjunk annyiban, hogy a 120 decibel nem lételeme a szabad természetnek...

mehettek tőlem földúton, de ne a természetben (természet nem azonos szabadban) a quad szabadidős kültéri tevékenység, és nem a műfaj ellen vannak kifogásaim, sport és közlekedési eszköz. De mi köze ennek a természetnek?

Semmi, ott ahol más járműveknek is megnyitott közforgalmú út (föld vagy burkolt út) van használjátok egészséggel, vagy olyan zárt területeken amik ezt a célt szolgálják használjátok.

de a természetet ebből hagyjátok ki.

Köszönettel. eke

érdekes módon rallysokkal sem találkoztam soha a természetben miközben élesben edzettek volna.
Előzmény: kutya. (1680)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1692

Javaslat volt itt már tucatszámra : felajánlások, meghívások, szervezések sőt még tanácsok is.

Ebből egyetlen "élte túl" a viharokat - vagy legalább is ez az egy tért vissza : quad-okkal ki mindenhonnan! Csak zárt pályán mehetnek !

Pedig még a talán leglelkesebb igen7 is úgy gondolja , hogy ha nem NP, "csak" egy nagyobb fa-csoport az alföldön, akkor az azon átvezető földúton semmi értelme a tiltásnak (persze nem a szűz földön a fák között, az megin' más.).

Hiszen gyalogtúrás elvétve akad csak, és a rabsic-ok/fatolvajok/ipari méretekben szemetet elhagyók megzavarásásra alkalmasabb eszköz mint a heti egyszeri vadász/erdész őrjárat.

Előzmény: Hoppy Lőrinc postamester (1684)
Hoppy Lőrinc postamester Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1691
akkor nem értem a nickvadászatot.
Előzmény: kutya. (1688)
jazso Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1690

adatlap minek?

egy másik forumon kutya is élvez tiszteletett. és az nem a hozzászolások számából adódik!:-P

Előzmény: Hoppy Lőrinc postamester (1683)
jazso Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1689
hála istennek nem neked kell ebben dönteni. szerencsére vannak erre értelmesebbek is. (sory)
Előzmény: eke (1686)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1688

Az hogy ÉPPEN AZ INDEXEN ki mit tett, az csak arra jogosítja fel, hogy az ettől hanyatt eső törzsközönség kellőképpen tisztelje.

Ha KONKRÉTAN erről a vitáról van szó, csak az érdekel ami az első és az utolsó h.sz. között történt. És ez az 1600 történés nekem azt mutatja, amiről írtam is.

Ha valaki tiszteletlen, és nem éppen jó szándékú az utána hiába mutatkozik be mint 40 éve önkéntes véradó, és mellesleg a Máltai Szeretetszolgálat élmunkása. Egyszerűen nem függ össze.

A "nyikhajért" pedig elnézést - csak az Álatalad keltett indulatok hozták ki belőle. A többi áll.

Előzmény: Hoppy Lőrinc postamester (1683)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1687

Nekem lenne egy javaslatom!

Ha ez a mezőgazdasági eszköz megint ir valamit ne vegyük figyelembe mintha nem is lenne itt!

Semmi más célja nincs mint hogy belénkkössön és nincs egy értelmes kérdése!

Ha beleeggyeztek akkor inditsuk el a dolgot

eke Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1686
nem kívánlak felzaklatni, de megint a tények:

Tudom hogy mit írok, másrészt az, hogy van egy honlapcím csatolva a nickemhez csupán azt jelenti, hogy tisztelem a tényeket. Nem többet.

Ha megzavart akkor leveszem, és lecserélem egy "Ki a Quadokkal a természettel" honla linkjére. Mások is terjesztették ezt a linket...

Másrészt, nem kell hogy minősítgesselek, mert az írásaitok magukért beszélnek. Csőlátással a kisszerű szokásaitok rabjaként, nem vagytok hajlandól elhinni, hogy mennyire visszás amit műveltek.

Hasonlóan (elnézést a VADÁSZOKTÓL) azokhoz a "puskás" emberektől akik a vadászat értelmét a ravasz meghúzásában látják.

Ti nem látjátokj a Quadotoktól az erdőt. Qadról nem lehet a természetet megismerni.

Ti a gátlástalanságotoknak kívántok nagyobb teret szerezni.
Ehhez nem kaptok felhatalmazást. Tőlem.
Előzmény: Nagyfefa. (1677)
jazso Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1685

erre drótós sztprira is írtam valamit nem tudom hogy emlékszel-e rá?

mert majd én megadom neki ha ilyet csinál és elakadok benne.

Előzmény: Nagyfefa. (1682)
Hoppy Lőrinc postamester Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1684
láttam itten pár javallatot, meg kérdést, ami le se lett szarva. most akkor miről is beszélünk?
Előzmény: kutya. (1680)
Hoppy Lőrinc postamester Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1683
hé. talán érdemes lenne megnézni az adatlapokat, meg pár hsz.t és rögtön nem égetnétek magatokat ilyen faszságokkal.
Előzmény: Nagyfefa. (1669)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1682

Ha szerinted ez nem sértő ,hogy nem engednél be valakit  az erdőbe mert nem tud a saját lábán menni akkor a felfogásoddal van baj!

Ha a drótkifeszitéses dumád is le mered tagadni tényleg küldök neked egy csomagot!

Tudod a lakásodra!

Ráadásul pont lenyugodott a hangulat és nem kellett megint primitiv válaszokra hasonlóan reagálni!

Előzmény: eke (1675)
laszlou Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1681
:D Jó beszész! Hónap megyek kVadozni :) (Nem vagyok agyatlan, szándékosan írtam rosszul)
Előzmény: jazso (1678)
kutya. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1680

ahhoz kell valóban némi tudatmódosító szer 

-  A földút is lehet a természet része.

- Az rajtad kívül senkiben nem merült fel, hogy ott nem mehetünk.

- Ha a "fuxos-dagadt-adócsaló stb..." jelzők mellé újabbakat akarsz felvenni (lásd pl. most: drogos/alkoholista) azt előtte beszéld meg velünk. Nehogy (még) egy olyan jelzőt használj, ami miatt valaki Hozzád hasonlóan "tudatmódosult" lesz, és esetleg hasonlóan is fog gondolkodni pl. a tettlegességről. Tudod: ahogy az elején Te is tetted.

Az álláspontodat már ismerjük : ha újra akarjuk olvasni/látni majd copy/paste-tel megoldjuk. Ha nincs új mondanivalód, akkor ne rontsd a levegőt itt tovább.

Nekünk elég hogy nincs közös nevező , és hogy ennek ellenére mégis próbálunk a felé haladni.

Neked - a látottak alapján - személyes érdeked hogy NE IS LEGYEN , ill. olyan hangnem uralkodjon amiben nem lesz. Na ez az ami nem hiányzik innen - hess innen nyikhaj!

Ha mégis építő dologgal jelentkeznél - akkor pedig szívesen várunk TERMÉSZETESEN...

laszlou Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1679

Véleményem szerint lehet quados is természetbarát, ha vannak autós természetvédők, csak gondolj bele.

Belemocskoltok a természetbe, de közben véditek is. Minden tiszteletem a tiétek mert véditek, de nekem elhiheted, de te is tudhatnád a quadosok között is van aki védi, óvja a természetet és van akinek eszébe sem jut.

Vannak gyalogos túristák, akik gyüjtik a szemetet és hazaviszik, vannak akik eldobélják az erdőben.

Nincs igazam?

jazso Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1678
sajan neki is van joga itt lenni. mert ez is alanyi jóg  mint a qoadozás.
Előzmény: Nagyfefa. (1677)
Nagyfefa. Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1677

Bocsi de annyira főlment a vérnyomásom amint megláttam,hogy ez a fotómágus mennyire gerinctelen,hogy végig sem birtam rendesen olvasni a cikket!

Szerintem annyit változtatja a nevét,hogy már nem emlékszik mit irkált!

Ráadásul tényleg képes vagy harminccal korábbi irásodba belekötni!

Még szerencse,hogy le van mentve az egész mert már azt is hittem,hogy kitörölte!

Jó volna ha eltünne már innen ez a fotozsonglőr!

Előzmény: kutya. (1672)
soonó Creative Commons License 2006.11.24 0 0 1676
Önkéntes természetőr ma is létezik, de pont ez a hátulütője , amit erről írtál, ezért nem is baj, hogy kevesen tudnak róla.
Előzmény: kutya. (1672)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!