Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kell a pénz, így kénytelen vagyok megválni hőn szeretett gépemtől:
E-520 váz, 2 éves, 17.000 expo, gyönyörű, hibátlan állapotban, összes gyári tartozékkal: 80e Ft ZD 12-60mm SWD, fél éves, 2011. ápr. végéig garanciális, karcmentes, új állapotban: 190e Ft
A kettő egyben csak 250e Ft!
Érdeklődni ímélben lehet, megtekinthető, kipróbálható Pesten!
Kozben jut eszembe lenne meg 40-150 f:3,5-4,5 hibatlan alapotba ,cserelnem FL36R vakura, vagy lehet mas olcsobb tipus is lenyeg hogy Szuper FP üzemmod legyen benne.
A kevés infó miatt én is sokáig gondolkodtam, végül megvettem. Egyetlen hiányossága, hogy csak TTL, vagy manuális vakuként használható (remélem, nem írtam butaságot) viszont ebben a két formában tökéletesen együtt működik a 410-el és az 520-al is. A beépített fényterelő/diffúzor nagyon jól használható, és meglepően kiméletes az akkumulátorokkal. 4 db. 2850 mAh teljesen feltöltve 90-100 teljes fényű villanást kibír. (jellemzően manuális üzemben derítésre használom) Ismer slave üzemmódot, tehát másik vaku el tudja villantani, s a segédfénye nagyon hasznos alacsony fényben történő élességállításhoz, s az sem utolsó, hogy nem csak dönthető, hanem forgatható is a vakufej. Több, mint fél éve használom, s nem bántam meg, hogy emellett döntöttem.
Tervezek venni egy E-PL1 kitet, aminek része egy 4/3-os 40-150 f/4-5.6 obi. Erre nekem semmi szükségem. Ha valaki vevő lenne rá, kérem jelezze és eladnám neki bontatlanul. garanciával. Köszönöm.
Vakut szeretnék venni olympus e-510es gépemhez! Az ár -sajnos- fontos tényező lenne ezért használt oly fl-36 os, cullmann d 4500, és metz mb-36 lennének a versenyzők!
a cullmann a legszimpatikusabb, de kevés információt találtam róla!
Segítséget előre is köszi, esetleg ajánlatokat is várok!
Eladnám kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban lévő 2009 januárban vásárolt ZD 35/3,5 obimat kihasználatlanság miatt. Dobozával, papírjaival, minden tartozékával. Kipróbálható, megtekinthető Komárom-Esztergom megyében Dorogon! Ár: 45e Ft. Érdeklődni: szucsgabor kukac hdsnet pont hu
Olympus E-420-as két optikás konfiguráció az uj ar 55%-ert eladó a következő összeállításban: a) Olympus E-420 váz és tartozékai, b) 1GB-os XD kártya, c) Olympus ZUIKO 17.5-45mm 1:3.5-5.6, d) Olympus ZUIKO 70-300mm 1:4.0-5.6 ED.
Sziasztok srácok! Kaptam egy zsír új Minolta Auto Bellows III makró kihuzatot. Mivel Nikonnal dolgozom nekem ez felesleges. Képek itt: http://picasaweb.google.com/ksesportlovo/Kihuzat Új ára: 200$ én 35k ért kínálom. Vagy érdekel csere ajánlat. Vaku, DSLR gép, Nikon obi....