Keresés

Részletes keresés

mmarek Creative Commons License 2007.04.10 0 0 8
Sziasztok!
Köszi a topicot!
Marcsi vagyok. Október 15-re várom az első babámat. Egyébként tanár vagyok, jelenleg táppénzen. A táppénz azért van, mert az első babám nem jött össze. De most optimista vagyok, remélem minden jó lesz! Ja, és van orvosom, Kiskunhalason fogok szülni saját felelősségre, mert egyébként a Dél-Pesti Kórházban kellene. De a jelenlegi orvosomban jobban megbízom, ezért nem szeretnék visszamenni a pesti dokihoz.
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 7
Én júni.18-án leszek 30 éves, Május 3.-án leszünk 10 éves házasok.
Hozzá tartozik ez a baba nem volt a tervekben, júni-ba letetem a gyógyszert ,mert terhes letem,de mire rájötem már késő volt igy azt elvetéltem, utána gyogyszer szünetet rendeltem, igy ovó mellet lettem terhes," fényt kapot" :))Már apszolult nem bánjuk ,valahogy kárpotlás az élettől ugy tünik ez volt megirva. Teszem hozzá mindig is nagycsaládot szeretünk volna, az álmok ugytünik néha valora válnak.:)))))
Előzmény: csacskamacs (6)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 6
Köszi Móni!!!!
Aranyos vagy!
Amugy a keresztnevem Ágnes, és okt. 2-án leszek 30 éves. Mondjuk érdekes lesz az október, lehet a szülinapomon szülök!
Férjem van és Budapesten lakom.
Neked meg gratula 3 gyerekhez!!! Nem semmi 29 évesen! És még egy (Fiú) jön majd októberben!!!
Előzmény: fnémonika (4)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 5
Viktória '98.12.18. Virág "01.01.14. László '03.09.25.Születek a pontoság kedvéjért.
Előzmény: fnémonika (4)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4
Nos siker koronáza a Királyt, gratula csacskamacs!!!! :))
Bemutatkozom, Farkasné Kovács Móni vagyok, immár 3 gyermek anya: 8 éves Viktória,6 éves Virág, 3,5 éves László ,most a 13+6 napban ,kiirva okt.11-re Férjem szülinapjára.(valoszinüleg fiam lesz.)
Bács-Kiskun megyei, Pálmonostori lakos .29 éves.
Ha valaki másra is kiváncsi kérdezen bátran.:-)))
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 3
Szia!
Igazad van, majd kibővítjük a topikleírást később.

Én október 6-ra vagyok kiírva. Első gyerek, megérzés szerint lány.
Kórházam még nincs, eddig úgy néz ki, hogy a volt kórházamba (Margit) járhatok tehesgondozásra. Amugy új rendszer szerint a Jánoshoz tartozom, de nem igazán szeretnék oda menni. Ugyhogy várok hátha alakul még a rendszer. Persze orvosom az van, de ő magánorvos.
Ja és dolgozom amíg lehet!!!

Előzmény: Benkri (2)
Benkri Creative Commons License 2007.04.10 0 0 2

Sziasztok! szerintem a topik neve egyértelmüen megadja, hogy mi van benne.

Szóval hajrá! Remélem mindenki ír, megosztja velünk jó és rossz tapasztalatait. Aztán szülés után is maradunk együtt.

Esetleg itt mégegyszer röviden bemutatkozhatnánk, aki szeretne.

Kezdem:

2007. okt. 16-ra vagyok kiírva. Már két gyerekem van: Kristóf 2002. márc. 22, Bence 2004. május 16-án született. remélem ezúttal lány lesz. (Az lesz, érzem!) Jelenleg még gyesen, aztán majd meglátjuk a szülésig mi lesz.

csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1
Igen, te lettél a 0,:)
Valami jó topikleírást kéne kitalálni!
Előzmény: fozolalu (0)
fozolalu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 0

na akkor induljunk!

( ilyenkor szoktak 0-ázni :), vagy mi ? )

csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok lányok!

Eddig sikerült. Jöhettek ide is csevegni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!