Ha az ember ezt a fórumot olvassa, talán feltűnik neki, hogy aki itt magát jobboldalinak vallja, az sokkal inkább a Jobbikhoz húz, fideszes megnyilvánulások szinte nincsenek is. Ha egy közvéleménykutató az itt megszólalókból következtetne a választásokra, kb. 80 %-os Jobbik győzelmet is vizionálhatna... Hová tűntek a fideszesek?
"fideszes megnyilvánulások" Ez meg mi a manó? Valami útmutatást adhatnál!"
Szerintem csak játszod az eszedet, érted te nagyon is jól. Fideszes megnyilvánulásnak azt tartom, amikor valaki az érvrendszerével OVIékat támogatja. Na, ezekből látok én keveset, annál több Vona-félét.
Az a probléma valójában, hogy a szélsőséges kormánypárti nyaloncok ilyen ostobasággal foglalkoznak es nem az államcsőddel. Pedig az államcsődtől lesz nekik is nagy problémájuk. Ez őket is érzékenyen fogja érinteni, mert ők is hazánkban élnek.
Ha valki úgy akarja látni és áltatni magát, hogy az itteni jobberek a jobbikhoz tartoznak, akkor úgysem lehet lebeszélni Rolla (János és Kamarazenekara)! Persze ez is kevés ahhoz, hogy megakadályozza a fityesz győzelmét:) Figyeld meg, hogy minden választás előtt felbukkantak ilyen, jobbikszerű pártocskák, hogy gyengítsék a jobboldalt!:( Nem is tudom, hogy kinek az érdekében?:D