Tegnapelőtt elhoztam a festőtől az alkatrészeket lassan kezdem összeszerelni a dolgokat.
A hátsólámpám szép de szeretném megpolírozni egy kicsit a búrát mivel álljak neki? Mi a technológia? alaki biztos csinált ilyent, valamint a színterezést le kellene szednem a rugó állító tárcsákról, mert sajnos azokat is festették erre is érdekelne eljárás. Előre is köszi a válaszokat.
Szépen halad a Kuli projekt, közben egy egészen komplett Pillére tettem szert a hétvégén. Egyszerűen nem értem, hogy hová tűnhetett a Pilléknek a teteje? Ha a dobozt mindenki megtartotta szerszám és fatárolónak, a tetőből miért nem maradt fennt kisasztalka külön?..
Egészen biztos hogy eredeti egybetartozó volt mikor vettem. Ez gyárilag lett párosítva.Itt van pár kép (talán már volt ) A minőségük nem a legjobb mert még hagyományos géppel készültek.
Elnézést,egy észrevétel.Gondolom a vàz nem eredeti,mert úgy látom a tartófül rossz helyre lett felhegesztve.A csőnek a belső felén lenne akkor még csökkentené a távolságot 2-3mm rel.
Szia! Prizmatartó alumíniumkúpokat is készíttetek, nem csak zsanért és feliratot. Ha elkészülnek, a jóf.. apróhírdető oldalra teszek fel belőlük. Egyszerűen Égen-Földön nem lehetett találni ezeket az alkatrészeket. Probléma megoldva :)
Ilyen kerékkel került hozzám: Szerintem eredeti. Most jöttek meg a rugófeszítő csavarok a krómozótól. Szép fényes lett a fejük :) A kerék horganyoztatva lesz majd szerintem. Néhány kép az internetről innen-onnan, ahol ugyanilyen kerék van:
Neked is eredeti a lengőkarod, ezeken is olyan, mint neked van
Valószínű ez nem volt rajta mikor szétszedtem mert nem is emlékeztem, illetve a fényképeken sem láttam hogy valamit elkevertem volna. Megoldottam gumiból, de jó lenne valami eredeti ilyent látni legalább képen.
Igen, igen... Ezt több helyen láttam már. A kerék darabjait összeszedem a napokban majd akkor egy fényképre a Pilléhez. Néhány apróság galvanizálóba volt, valamit pedig elcsomagoltam.
Kicsit megkésve pár kép a kerékről. A kaszni már festőnél van, a vázat színtereztettem.
A kerék képedet nézve ha a Tiéd eredeti akkor az enyém valami másba való. Egyik oldalában van csak csapágy a másik fele simán fut perselybe. Csapágy SKF van benne. Ha esetleg a vázamat mintaként szeretnéd akkor segítek szívesen nem vagyok lakatos de szerintem meg lehetne csinálni nem? Ha esetleg telefonon egyszerűbb a