Basszuskulcs (má bocsánat:-), végülis nem baj, hogy én a múltkor (persze kissé illuminált állapotban:-)) személyesem mondtam neked, ki vagyok. Annyira azért nem voltál kész.:-) Vagy igen? :-))
De ha már off hegyek (hova legyek:-)... végülis a drukkerkocsmában vagyunk vagymiaszösz....szóval nemrég láttam, hogy vasárnap egy Komárom-Ács szintű (persze foci)rangadó lesz Spanyolországban.:-))
A meccsnézés megerősítése (egyelőre csak) folyamatban...
Tudtommal a reálmargit ellen is -1 ről kezdtük a visszavágót,és ha jól emlékszek annak a vége továbbjutás lett. Most az 1-0 is elég lesz :)))))) FORZA JUVE!
Bázis? :-))) Ja, szerintem is. Többezres fotelbázis, akik titokban olvassák a topikot, írni nem írnak, meccsre nem mennek, de azér bőszen szurkolnak.:-)))
Mint utóbb kiderül,mekkora szurkoló bázis áll a csapat mögött. Szükség lesz a hangotokra,mert ahogy hallottam Kisbérről is jönnek! Gyertek gyakorlatilag is!
Perszehogy ezt mingyá gondoltam. :-)) Csak ez a "Real-Barca" (najó Csőkutynak Barca-Real :-)...neked?) izgibbnek tűnik a másik meccsnél. Ilyenkor szokott az ellenkezője történni. :-/ Ezér kell mindkettőt megnézni. Nem ám válogatni. :-) Ami még jó: Alsóőrs ellen. Nem is tudom kinek drukkerolnék (ok, ez azér nem igaz), de ezt a várost is eléggé szeressem. :-) Ők most előttetek vagy mögöttetek vannak? Ja, és mér nem volt teljes a keret legutóbb?
Celldömölk. Teljes kerettel, úgyhogy nagyon bizakodunk. Nem csak a tök utolsót akarjuk leverni. A Cell jó helyen áll... Szép túra lesz. Ha megint Montoya vezeti a verdát, sose érünk haza. Asszem fel kell készülnünk hideg étellel-ITALLAL:)
Van még hely a buszban! Jegyek a Topicban, de a MR vezetőjénél is kaphatók:D
Mér volt fotel? :-) Nem jobb vagy ilyesmi, csak azért más, mert egy MR előadást - főleg ha új darab - csak végső esetben hagynám ki. Má' csak hogy meglegyen a másik/km2 arány. :-))) A meccs....majdnem ilyen....lenne :-)) A leggyengébb ellen nem kunszt. Annyira. Az Ács elleni pl. engem sokkal kiváncsibbá fog tenni.
Miben más egy előadás, mint a meccsünk? Tán jobb a fotel? Tessék megragadni a barátnőket és kizarándokolni két hét múlva. Az egyik leggyengébb csapat lesz az ellen, most már tuti nyerünk.