Keresés

Részletes keresés

Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 29
Nekünk is elsőre sikerült :)))) Van egy ultrahangos topik, sztem oda írd be a kérdésed, jó szakember Kheiron (azt hiszem így hívják) fog segíteni!
Előzmény: lujzer (27)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 28
Nekem megy a hasam :) Sztem az antibiotikumot nem bírja :(
Előzmény: csacskamacs (25)
lujzer Creative Commons License 2007.04.10 0 0 27
Köszi, ennyit én is megtaláltam a neten. De keresés közben kidobott egy már megszületett baba összes leletét, és azon egyikben sem volt elváltozás, vagyis ilyen mm-ek. És hát mért is ne, beparáztam, h akkor nekem mi ez?
Előzmény: Jázmin79 (24)
lujzer Creative Commons License 2007.04.10 0 0 26

Első baba, azonnal összejött, nem is gondoltuk volna. Bár az asztrológusom jó pár évvel ezelőtt megjósolta, h 31. életévemben gyermekem születik, nekem akkor még eszem ágában sem volt.

S lőn.

Most ugyan még csak a 30.-ban járok (úgy számolja, h amint betöltötted a 29-et, a 30 éves vagy már), de november végére, mire megszületik a baba, már éppen a 31.-ben leszek :-)

Nekem általában a fáradtságon kívül semmi bajom, az viszont annyira durva, h múlt héten, amikor munakügyileg Párizsban jártam, teljesen kipurcantam, hányinger is lett. De sok alvással teljes problémamentesség.

Ja, és lány lesz, nagymamám egy boszorkány ilyen téren, és neki ez a rögeszméje :-)

Előzmény: csacskamacs (23)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 25
Jázmin!

Én a múlt héten a terhes vitamint hánytam ki, jó nem kellett volna reggel éhgyomorra bevenni, de hát hülye voltam! Eddig semmi bajom nem volt, ha reggel vettem be valamilyen vitamint.

Nem vettél be most valami új vitamint?

Jaj nagyon sajnállak!!! Remélem nemsokára jobban leszel!

Előzmény: Jázmin79 (19)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 24
Az adnex petefészek.
Előzmény: lujzer (20)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 23
Szia Lujzer!

Üdv a topikban!
Írsz magadról egy kicsit bővebben?
Gratula a babához!
Előzmény: lujzer (17)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 22
Szerintem mindenkinél más. Sógornőmnek még csak többet se kellett mosdóaba járnia, SOHA nem volt semmilyen terhes tünete, azon kívül, h. nem jött meg Neki...
Előzmény: packages (18)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 21
Szia Packages!

Üdv köztünk!
Nekem se feszül a mellem a 14. héten se még. Remélem nem fog nőni, mert így is alig kapok magamra melltartót ,de mi lesz akkor?

Móni! Mint tapasztalt kismama!

Neked nőtt a melled ?
Előzmény: packages (18)
lujzer Creative Commons License 2007.04.10 0 0 20
nem tudjátok véletlenül, h mit jelent az, h jobb adnex:24 mm cl.? a bal meg eltérés nélküli?
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 19

Szia!

Nekem is ekkorra múlt el a hányinger :) Most úgy néz ki viszont, hogy v. elrontottam kicsit a gyomrom, v. az antibiotikumból lett elege. :(((

Előzmény: Éloin (12)
packages Creative Commons License 2007.04.10 0 0 18

Sziasztok!

Végre egy fórum, ahova az elején bekapcsolódhatok. :)

A keresztnevem Kati és 27 éves vagyok. Ez lesz az első gyerekünk, már nagyon várjuk.

Szerintem lány lesz, de anyósék szerint fiú, mivel nem vagyok rosszul. (Múlt héten már volt egy kis hányinger és bizonyos ételek szagától rosszul vagyok.)

Az normális szerintetek, hogy a mellem sem feszül?

Kb. 9+1 (naptár szerint 9+5)

lujzer Creative Commons License 2007.04.10 0 0 17

Sziasztok!

Akkor én is csatlakoznék. Ma végre eljutottam uh-ra: 6+2, dobogó szivecske, és egészen pontosan 7,2 mm :-)))))))))))

csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 16
Szia Éloin és Jázmin!

Jázmin egy táblázat ötlete nekem is megfordult a fejemben, de nekem sajnos fogalmam sincs hogy kell ! Üdv itt is! Szép neve van a macskádnak!

VALAKI VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ VÁLLALNA EGY TÁBLÁZATOT ?

Éloin!Üdv a körünkben!
Én sokáig rosszul voltam, hánytam, émelyegtem, de most már szerencsére nem.
12-13-14 hét végére kell elmúlnia.
Előzmény: Jázmin79 (15)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 15
Jó lenne nekünk is egy táblázat, nem? :) De én lusta vagyok és csak ötletadónak jó :))))))
Előzmény: Jázmin79 (14)
Jázmin79 Creative Commons License 2007.04.10 0 0 14

Na sziasztok itt is :) Kriszta vagyok, de már a Jázminra is hallgatok (aki amúgy a macskám:) ) 28 leszek júli végén, férjem 33 lesz májusba, 8 éve vagyunk együtt, első gyerkőc lesz, október 21-re vagyunk kiírva. Nemrég azt álmodtam kislányt mondott a doki. Kistarcsai kórházba járok, ott is szeretnék szülni. Lehetőség szerint végig dolgozni szeretnék.

Éloin Creative Commons License 2007.04.10 0 0 13
Ja, igen és én is köszi a topicot, már vártam valami hasonlót :)))
Előzmény: csacskamacs (-)
Éloin Creative Commons License 2007.04.10 0 0 12

Sziasztok!

Nos, ha megalakult ez a kis topic, akkor szeretnék csatlakozni hozzátok.

Magamról: 31 éves vagyok, első babámat várom, aki október 29.-re van kiírva és érzésem szerint kisfiú :)))

Na ez egyáltalán nem biztos, mert 1 hónapig nagyon vacakul éreztem magam (hányinger, állandó fáradtság,stb..) a hányinger most van múlóban. De azt mondja a fáma, hogy a kisfiúkkal nincsenek durva koraterhes tünetek (barátnőmnek konkrétan semmi sem volt, és gyönyörű kisfia lett).

De látom, itt már többszörös anyukák is vannak, akkor kis közvéleménykutatást is tartanék, ki hogyan érezte magát koraterhesen? :)))))

Sziasztok

Éloin  11+2 (márcsak 1 hét és 3 hónapos leszek, hurrrrrrrrrááááááááá! )

mmarek Creative Commons License 2007.04.10 0 0 11
Magyar és angol szakos vagyok. De most csak angolt tanítok, azt több helyen is. Most már csak két helyen a táppénz miatt...
Voltam már 12 hetes uh-n, minden rendben volt. Most várom a következőt, de az idő ilyenkor nem szalad annyira, mint máskor!
Előzmény: csacskamacs (9)
fozolalu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 10

sziasztok lányok, nekem is van két fiam, 16 és 13 évesek, nyáron leszek 33

és ez a babó lány lesz! annak kell lennie:)

Előzmény: csacskamacs (9)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 9
Szia Marcsi!

Üdv köztünk!
Te tanár vagy? Én meg könyvtáros (+ magyar szakom van), de könyvtárban dolgozom.
Milyen szakod van?
Nyugi, szerintem ezzel a babával minden rendben lesz már! Voltál már a 12. heti UH-n?
Sajnos az én dokim nyugdíjas így nem veszi át másik kórház már. De mivel terhesgondozása alapos és jó, ezért maradok nála ameddig lehet. Aztán majd csak alakul a rendszer.
Előzmény: mmarek (8)
mmarek Creative Commons License 2007.04.10 0 0 8
Sziasztok!
Köszi a topicot!
Marcsi vagyok. Október 15-re várom az első babámat. Egyébként tanár vagyok, jelenleg táppénzen. A táppénz azért van, mert az első babám nem jött össze. De most optimista vagyok, remélem minden jó lesz! Ja, és van orvosom, Kiskunhalason fogok szülni saját felelősségre, mert egyébként a Dél-Pesti Kórházban kellene. De a jelenlegi orvosomban jobban megbízom, ezért nem szeretnék visszamenni a pesti dokihoz.
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 7
Én júni.18-án leszek 30 éves, Május 3.-án leszünk 10 éves házasok.
Hozzá tartozik ez a baba nem volt a tervekben, júni-ba letetem a gyógyszert ,mert terhes letem,de mire rájötem már késő volt igy azt elvetéltem, utána gyogyszer szünetet rendeltem, igy ovó mellet lettem terhes," fényt kapot" :))Már apszolult nem bánjuk ,valahogy kárpotlás az élettől ugy tünik ez volt megirva. Teszem hozzá mindig is nagycsaládot szeretünk volna, az álmok ugytünik néha valora válnak.:)))))
Előzmény: csacskamacs (6)
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 6
Köszi Móni!!!!
Aranyos vagy!
Amugy a keresztnevem Ágnes, és okt. 2-án leszek 30 éves. Mondjuk érdekes lesz az október, lehet a szülinapomon szülök!
Férjem van és Budapesten lakom.
Neked meg gratula 3 gyerekhez!!! Nem semmi 29 évesen! És még egy (Fiú) jön majd októberben!!!
Előzmény: fnémonika (4)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 5
Viktória '98.12.18. Virág "01.01.14. László '03.09.25.Születek a pontoság kedvéjért.
Előzmény: fnémonika (4)
fnémonika Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4
Nos siker koronáza a Királyt, gratula csacskamacs!!!! :))
Bemutatkozom, Farkasné Kovács Móni vagyok, immár 3 gyermek anya: 8 éves Viktória,6 éves Virág, 3,5 éves László ,most a 13+6 napban ,kiirva okt.11-re Férjem szülinapjára.(valoszinüleg fiam lesz.)
Bács-Kiskun megyei, Pálmonostori lakos .29 éves.
Ha valaki másra is kiváncsi kérdezen bátran.:-)))
csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 3
Szia!
Igazad van, majd kibővítjük a topikleírást később.

Én október 6-ra vagyok kiírva. Első gyerek, megérzés szerint lány.
Kórházam még nincs, eddig úgy néz ki, hogy a volt kórházamba (Margit) járhatok tehesgondozásra. Amugy új rendszer szerint a Jánoshoz tartozom, de nem igazán szeretnék oda menni. Ugyhogy várok hátha alakul még a rendszer. Persze orvosom az van, de ő magánorvos.
Ja és dolgozom amíg lehet!!!

Előzmény: Benkri (2)
Benkri Creative Commons License 2007.04.10 0 0 2

Sziasztok! szerintem a topik neve egyértelmüen megadja, hogy mi van benne.

Szóval hajrá! Remélem mindenki ír, megosztja velünk jó és rossz tapasztalatait. Aztán szülés után is maradunk együtt.

Esetleg itt mégegyszer röviden bemutatkozhatnánk, aki szeretne.

Kezdem:

2007. okt. 16-ra vagyok kiírva. Már két gyerekem van: Kristóf 2002. márc. 22, Bence 2004. május 16-án született. remélem ezúttal lány lesz. (Az lesz, érzem!) Jelenleg még gyesen, aztán majd meglátjuk a szülésig mi lesz.

csacskamacs Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1
Igen, te lettél a 0,:)
Valami jó topikleírást kéne kitalálni!
Előzmény: fozolalu (0)
fozolalu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 0

na akkor induljunk!

( ilyenkor szoktak 0-ázni :), vagy mi ? )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!