Szasztok,
Hozzászólok én is :-) Imádom a Snookert, és a nagy kedvencem, ki más : Jimmy White !!!!!!!!!!
Örülök, hogy ennek a fantasztikus sportnak is van végre normális fóruma, na meg annak is, hogy a Eurosport révén végre valaki közvetíti is. Jómagam több, mint 10 éve szerettem bele a sportágba, még a Screensport-os közvetítések idején (talán mond ez még valakinek valamit). Jimmy volt az első játékos, akit láthattam az asztal mellett, hát mit mondjak, varázslatos dolgokat művelt :-))))))) Csak néhány hét/hónap múlva realizáltam, hogy valójában akkor már ő volt a legnagyobb kedvencek egyike. Baromira sajnálom, hogy a mai generációnak (nekem is) az ő pályafutásának a csúcspontja kimaradt (80-as, 90-es évek), igazából a legtöbb ember szerintem elképzelni sem tudja, hogy miért van akkora felhajtás mindig, ha ő játszik. Az élet egyik legnagyobb igazságtalansága, hogy sohasem nyert profi vb-t, nem kevesebbszer, mint 6-szor volt második...
A tegnap esti meccs nagyon jó volt, szerintem Ronnie megérdemelten jutott a döntőbe, jó kis meccs lesz az is. Ja, és még valami, többen leírtátok, hogy a közönség eléggé sportszerűtlen volt Jimmy meccsein az épp aktuális ellenféllel szemben. Ebben van valami, de ez szerintem Jimmy-t legalább annyira zavarta, mint az ellenfeleit. Maga Jimmy kérte többször is a rajongóit, hogy fékezzék magukat, a BBC-n többször le is nyilatkozta, hogy nagyon sajnálja, hogy néhány drukker elragadtatta magát. Viszont - ez szigorúan magánvélemény persze - az, hogy a Snooker ma az ami, nagyon nagyrészt a Jimmy formátumú játékosoknak köszönhető, kár, hogy már túl van a pályafutása csúcspontján.
Estére mindenkinek jó szurkolást,
Hali