Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Bocsánat,közben találtam olcsóbb,bolti forgalmazót. Szóval,amíg az akció tart: OLYMPUS ZUIKO ED 40-150 mm f/4.0-5.6 - 55.000Ft OLYMPUS ZUIKO ED 14-42 mm f/3.5-5.6 - 50.000Ft Egyik sem volt még használva,pár napja vásárolt,garanciás objektív.Papírjuk van,dobozuk nincs. Email nyilvános.
Eladó idén augusztusban, itthon vásárolt Olympus E-PL1 kit (fehér E-PL1 + 14-42mm). Nyaralásra vettem, hogy ne a nagy szettet cipeljem. A gép a feladatát teljesítette, most eladom, mert nincs már rá szükségem (amúgy Nikont használok). Kb. 1000 expo van benne, ennek megfelelően az állapota gyakorlatilag új. Doboz+összes tartozék+számla+garancia. Adok mellé egy tokot is ajándékba. Ára: 89000 Ft.
Elado tovabba dobozaban egy Olympus MMF-1 4/3 adapter micro 4/3 gepekhez. Ez a jobb, minosegibb adapter anyagat tekintve ossze sem hasonlithato az MMF-2 -vel. Ar:30Eft
Továbbra is eladó a 2009. májusi németországban vásárolt jó állapotú ZD 14-54-em (nem a II-es verzió), egy Hoya Pro1 CPL 67es méretben illetve egy keveset használt szintén jó állapotú Sigma 55-200. mobilom húsz kilenc 56 egy kilenc 24
Eladó sorba került két kiváló 4/3-as objektívem a macro és portrézás szerelmeseinek: - Olympus Zuiko ED 50mm f/2.0 Macro - Sigma 150mm f/2.8 EX DG MACRO APO HSM Mindkét objektív makulátlan állapotú, dobozában, összes tartozékával eladó. A kettő együtt fix 195Eft! (Az új ára ennek a ket obinak 350Eft fölött van, jelenleg.)
Az obik Szegeden megtekinthetők/átvehetők. Budapesten ritkán járok, speciálisan október 13-án elérhető leszek.
Email publikus. Telefon: 06/husz/negy 15 harom 88 het
Sajnos nem vet fel a pénz, így kénytelen vagyok megválni hőn szeretett gépemtől:
E-520 váz, 17.000 expo, gyönyörű állapotban, összes gyári tartozékkal. iár: 75e Ft ZD 12-60mm SWD, fél éves, 2011. ápr. végéig garanciális, karcmentes, új állapotban (sajnos mióta megvan nem igazán volt időm fotózni). iár: 190e Ft
A kettő egyben csak 250e Ft!
Érdeklődni ímélben (publikus) és a 0620-héthétöt-kilenc3hathat számon lehet. Megtekinthető, kipróbálható Budapesten!
Eladnám kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban lévő 2009 januárban vásárolt Olympus ZD 35mm/3,5 obimat kihasználatlanság miatt. Dobozával, papírjaival, minden tartozékával. Kipróbálható, megtekinthető Komárom-Esztergom megyében Dorogon, esetleg Budapesti átvétel is megoldható!
Ajánlatokat a szucs.gabor1 kukac gmail pont com email címre várom!
Ha valakit érdekel eladó még: 1 db 50*50-es fénysátor, 1 db villanj körte szett is.
Ez itt adok / veszek, ha nem érdekel miért szól hozzá, a vásár mindig kettőn áll! Szerintem én azt írtam, hogy áregyeztetéssel!!!!!!!!! Nyilván amit én kínálok az ÚJ és az enyém tehát én kínálom ! Talán meg kellene tanulni egy közösségbe viselkedni, nem csak mindjárt minden lehurrogni "ÉN JOBBAN TUDOM"... meg miegymás!
Eladó két hónapos, kizárólag a nyaralásra vásárolt Olympus E-PL1 (fehér) gép. A feladatát teljesítette, így most megválok tőle. Exposzám 1000 körüli. Természetesen eredeti dobozában, számlájával, garanciával. Állapota a korának megfelelő, vagyis új. :-)) Adok mellé ajándékba egy kis, Panasonic táskát is.
Ára: 95000 Ft. alku nincs.
"Milyen állapotban van?" jellegű kérdésekre nem válaszolok. :-)
Sziasztok! Lenne egy új bontatlan garis Asrock 880g Extreme3 számítógép alaplap,hozzávaló proceszoral AMD PHENOM II X2 550,(legújabb technika) öszértéke kb.60000 ft Tükrösgépre cserélném Pentax K100d- vagy Olympus E-420,510,520 vagy Canon 350- NikonD40x- természetesen áregyeztetéssel.
Kell a pénz, így kénytelen vagyok megválni hőn szeretett gépemtől:
E-520 váz, 2 éves, 17.000 expo, gyönyörű, hibátlan állapotban, összes gyári tartozékkal: 80e Ft ZD 12-60mm SWD, fél éves, 2011. ápr. végéig garanciális, karcmentes, új állapotban: 190e Ft
A kettő egyben csak 250e Ft!
Érdeklődni ímélben lehet, megtekinthető, kipróbálható Pesten!