Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ugyan 12-60 nélkül, de ezen én is gondolkodtam. Azután hittem a dpreview tesztjének miszerint az árkülönbözetet inkább objektívbe érdemes betenni mint a vázba. Ezért most E620 van. Nem bántam meg a döntésemet, igaz soha nem volt kezemben az E30.
Akkor cserélnem kell nekem is a vázat :-)) (persze, nyilván jobb egy komolyabb váz alá, ezen nincs vita; ugyanakkor, ha megteheti, szvsz nem fog rosszul járni vele...szóval hajrá :-))
Igazából az érték aránytalanság miatt valószínűtlen párosítás, akinek futja 12-60-ra annak valószínűleg minimum E30-a van, talán e620. Ezeknek a gépeknek már az AF rendszere fejlettebb mint az 520-nak (e30 AF = e3 féle af, míg a 620-nak a 7 pontjából 5 ugyanolyan), és igazából ezek használják ki az swd motort.
A legjobb mikro 4/3 kamera a legjobb mikro 4/3 optikával! Olympus márkaboltban idén februárban vásárolt váz 3 év garanciával, dobozával tartozékaival és tartalék akkummulátorral!
Csere vagy beszámítás nem érdekel. Budapesti vevőket keresek személyes átadás-átvétellel: peregrinator@freemail.hu
Olympus EP-2: [link]
Elég valószínűtlen párosítás :-) A 12-60 nem más mint AZ OBJEKTÍV. Más márkának ezt helyettesítő igazi alternatívája nincs is. Ha a továbbfejlesztés a cél akkor jobb a canon könnyebb fejleszteni, míg a 12-60 az már maga a végcél azon nincs mit fejleszteni mellé még egy 50-200 és kész, de mögé szerintem jobb gép való mint az 520.
Üdv! ZD 14-42 ED garanciális teljesen új obi eladó.(2010,08 havi) 620-as vázhoz kitben vettem,de mivel így jutottam hozzá a vázhoz jó áron, az obi (mivel már van egy) teljesen felesleges és eladó.(Kb. 100 expó van benne) I.á. : 30000Ft.
Én nem javaslom. A különböző LED-es, és fluoreszcens fényforrások spektrális eloszlása jelentősen eltér a hőmérsékleti sugárzókétól (ahova a napot is soroljuk). Jelentősen nagyobb energiákat adnak le egyes szűk tartományokban (elsősorban 550nm környékén, ezért energiatakarékosak), máshol meg szinte semmit, így lehetetlen velük a színhelyes munka.
Ezzel szemben a sima, vagy halogén izzószálas világítás spektrális eloszlása elég jó közelítéssel egyenletes (igazból szűkebb, de egyenletesebb mint a napé), így ott nem lesznek problémáid a színekkel, cserébe jól melegszik a cucc.
Hosszú távon elég jó alternatíva lehet egy készlet villanj körte, lehetőleg a szabályozható fajtából, bár ott meg a modellfény hiánya lehet zavaró.
több hasznát venném a 35-ös macrónak :) választani kell: E420 vagy E510 maradjon és inkább E510. (az L1-től meg már nem akarok megválni, az 50-200-at egyszer kipróbálhatom rajta?)
Sziasztok! Az E-400 kit és a Cullmann D-4500 vaku is elkelt. Ami még eladó: E-1 váz - hibátlan működésű,dobozával,papírjaival,15626 expoval: 55000 Zuiko 40-150 3,5-4,5 hibátlan,karcmentes,dobozával,papírjaival: 32000 Garanciák lejártak,minden kipróbálható és átvehető Szegeden. mail címem publikus
Ócóért eladnám kissé lestrapált E-420-as vázamat. 39000 expó, teszi a dolgát, csak a külső vakut nem hajlandó elsütni, és nem is érzékeli. A beépített működik rendesen. Ha valakit érdekel, Emil bácsi közvetít.
Sajnos még mindig kell a pénz, így még mindig eladó:
E-520 váz, 17.000 expo, gyönyörű állapotban, összes gyári tartozékkal. iár: 75e Ft ZD 12-60mm SWD, fél éves, 2011. ápr. végéig garanciális, karcmentes, új állapotban (sajnos mióta megvan nem igazán volt időm fotózni). iár: 190e Ft
A kettő egyben csak 250e Ft!
Érdeklődni ímélben (publikus) és a 0620-héthétöt-kilenc3hathat számon lehet. Megtekinthető, kipróbálható Budapesten!
Hát aki most gondolkodik 4/3 rendszeren annak nincs könnyű dolga. Tükrös vázból csak az E5 marad. Ha a belépő szintet kizárólag a micro sorozat fogja lefedni akkor ki fog venni 9-18, 14-54, 70-300-as obikat? És az eladási darabszámok alapján könnyű lesz leállítani a gyártásukat. :-(. Ha a fejleszthetőség fontos szempont lenne most biztos nem a 4/3 rendszert választanám.
A canon az 550-es az elvileg előd 500-asnál magasabb kategóriába pozicionálta mind árban, mind tudásban. Ebből számomra az következik, hogy az 550d és az e520 nem közvetlen versenytársai egymásnak és nem túl meglepően a magasabb kategóriás 550d jobb gép (ahogy a szintén magasabb kategóriás d300s is jobb mint az 550d).