Teljesen jogos, bár szerintem semmi olyan dolog nem történhet, ami negatívan érint. (legalábbis el nem tudom képzelni) Akár rokon, akár távoli ismerős látja, itt csak kismamák vagy apukák olvasnak. Lám engem is felismertek egy másik fórumból, pedig itt nem a szokásos nickemet használtam :) Teljes nevet, lakcímet, születési adatot úgysem adunk ki, bár ennyi erővel aki wiwezik az sokkal jobban utánunk nyomozhat :))))
Lányok, Nektek ki ír a kiskönyvetekbe? Mert nekem a házidoki nem volt hajlandó, még megpróbálom a nődokit rávenni, hogy írjon, mert nem akarok 5X elmenni a védőnőhöz :S
Legyetek szívesek vigyázzatok az IRL adatok (valós, életbeni adatok) kiadásával, mert ha valaki beazonosít benneteket és rosszindulatú céllal felhasználja ezeket az adatokat akkor mi már nem sok semmit tudunk tenni az ügy érdekében.
Mindenki csak annyi adatot adjon meg magáról hogyha a szomszédja, a munkatársa, a barátnője, a rokona (anyósa:-D) beazonosítja belőle akkor nem kell aggódnia a beírások tartalma miatt.
Vannak ilyen szemét emberek? Néha én is félek, hogy felismernek, de aztán mindig abban reménykedek, hogy ha meg is történik, az a másik is hasonló cipőben jár és megérti a helyzetet. Mi mást keresne a felkészülős topic környékén, ha nem gyereket akar?
Végre itthon. Itt legalább a net normálisan működik.
Mivel nem akartam minden nap kézzel átírni a kort, így képletet csináltam rá. Az egyetlen fix adat a szülés dátum, abból számoltam vissza. És mivel pár embernél sehogy sem jött ki az egyikből a másik, így megpróbáltam úgy igazítani, hogy minnél jobban illeszkedjen. De úgy látom, hogy kénytelen leszek más adatból számolni az aktuális kor.
Semmi gond, én is öregítem magam néha, de azért vicces, hogy a dokik gondolkodás nélkül azt írják a kórlapra, amit mondok, pedig ott van a születési dátumom az orruk elkőtt. Ma 29-et mondtam, azt írták be, két hete 30-at, akkor meg azt. De ma fiatalnak érzem magam, hát mikor két szív is dobog bennem!!!!!!!!!!!
Bocs az öregítésért, beleírni pedig te nem tudsz, mivel képként lehet csak feltölteni, hiában csináljuk (legalábbis én) excelbe, de utánna át kell konvertálni jpg-be. Szóval csak jelezni tudod, ha valami adatod nem stimmel, vagy változik.
Én is bejelentkezem, félig ismeretlenként. Elefántbébi vagyok, de az csak egy átmeneti nick név volt, a felkészülősbe. Sajnos 3,5 évvel ezelőtt, amikor először voltam a felkészülősben valaki felismert és vissza is élt vele, és elég kellemetlen helyzetbe hozott. Ezért volnultam néhány hónapra inkognitóba. Viszont szeretnék visszatérni az Ammandina nick-re, egyrészt ezt szoktam meg már 5 éve, másrészt macerás 2 nick-kel fórumozni.
A táblázatból hiányzó adatok: kor 33 év, gyerek: Domonkos 2004. 03. 23.
hogy lettem én december 3? Egy könyvből én november 27-et számoltam, egy másikból meg nov 26-ot. Utolsó m. alapján, ami febr 20 volt. és ennek megfelel egy nap híján a 6+2 is
és hogy lehet ezekbe beleírni? a szineset mondjuk ki sem tudom nyitni. Én egyébként nov 27-re számoltam, nőgyogyi még sehogy, és ugyebár lányt boszorkányolunk. Ja, és még csak 29-nek tartom magam egészen szeptemberig, csak az asztrológus öregít folyton :-(
Sziasztok! Jó sokat írtatok ilyen rövid idő alatt. Engem andinak hívnak, vidéken élünk a férjemmel ő 29, én 27 éves vagyok, első terhességem, és kb. fél éve terveztük. Most vagyok 10+2.
Holnap megyek dokihoz, most teljesen rajtam van a para. (8+3 csak 8,8mm-es volt) Remélem szépen megnőttünk már. Egyébbként nekem alig van tünetem némi mellfeszülés, és éjszaka is kell pisilnem. Nektek volt olyan, hogy hajnalban kimegyek WC-re, és utána elkezd fájni a gyomrom, ég vagy ilyesmi?
Végre sikerült kitalálnom, hogy hogyan lehet, ha rákattintatok, akkor kinagyítja. Légy szí nézzétek meg, hogy amit begépeltem az jó e, ill. ha kimaradt valami szóljatok, ill. ötletek, hogy még mi kerüljön bele.
Szerintem a nevünk, az UM, terhességi időnk mindenképpen benne lehet :) Az ari, ha a baba mérete is. Aztán majd szeptember felé jól meglesz a sorozat, h. ki megy szülni :)))))
Pontosan milyen táblázatot szeretnétek? Rólunk és a babáinkról? Babák méreteikről,korukhoz mérten? Képekkel ilusztráltakat? Tervezük megegyütt, ki mit szeretne mi legyen benne, és megprobálom kivitelezni. de nem igérek semmit csak azt hogy megprobálom.
Röviden a történetem, de szerintem már unjátok. 33 éves vagyok, 5 éve próbálkozunk babával, rejtett meddőség, 6. lombikra sikerült, ikrek, másfél éve 8. héten elhalt ikerterhességem volt.
A táblázatot, ha gondoljátok megpróbálom, de állapodjunk meg abban, hogy mi kerüljön bele, és legyen tartalék ember is aki tovább viszi, mert engem ilyesztgetnek egy-két dologgal, pl. védőnő készüljek fel, hogy esetkeg 20. héttől befektetnek.
Javaslatom adatokra
Nicknév, baba várható születési ideje, fiú v. lány (ha már tudjuk), egyenlőre ennyi, ha van még ötletetek szóljatok.
elmentem szoptatós melltartót nézegetni, mégis milyen a felhozatal, kérdi a nő a boltban, mekkorát keresek, mondtam kicsit bizonytalanul, hogy kb 85-90, erre Ő: áá, nem kell nekem akkora,
Azt kell, h mondjam, én is ebben reménykedtem, de eddig nem éppen így áll a helyzet. én egyébként 80-85 C. Igaz, ez most kicsi, de még nem nézek új után, biztos nő még. Valahol azt olvastam, van állítható melltartó, amit folyamatosan lehet nagyobbítani a terhesség alatt, utána meg szoptatni is jó. Eddig egy fehérnemű nagykerben kérdeztem, de elég bután néztek rám.