Keresés

Részletes keresés

lineup Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1926
European Open Malta 2004

Day. 1
Ronnie O'Sullivan 5
Marco Fu 1

Matthew Stevens 0
Chris Small 5

Joe Perry 5
David Roe 3

fighting Creative Commons License 2004.02.24 0 0 1925
Egy jó hír!

A Sport1-en lesz snooker.
A Sport1-es topicban irtak szerint a premier liga lesz majd látható!

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1924
Na,lezárásként:persze h kellett Ronnie katasztrofális végjátéka Hunter győzelméhez,de ez még asszem kevés lett volna,Hunternek is nagyon kellett koncentrálnia..
Egyébként is ha ők ketten játszották a döntőt,akkor persze h mindkettejük teljesítménye bennevan a végeredményben.:)Pro és kontra.

Különben is a győzelmet nem kell magyarázni.:))

Előzmény: Ciani (1923)
Ciani Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1923
"Persze h hibázott,de ziccereket nem hagyott,ilyen súlyosabb hibákra gondoltam..(amilyeneket Ronnie vétett egy párat) "

Dehogynem, egyébként nem nyert volna még ennyi frame-et sem Ronnie az esti sessionben (azt a hármat úgy nyerte, hogy 3-4 alkalommal is breaket kezdhetett az adott frame-en belül).

"Nézd meg a pártatlanok reakcióit,egy ennyire vesztett helyzetben(2:7) többen álltak Hunter mellé"

Persze, kicsengették a belépőt, odaálltak volna nagyanyám mellé is, hogy tovább tartson a meccs.

"Ronnie kezdeti tarolását,majd kockáztatás nélküli,berettyent golyóterelgetését.. "
Ronnie azért állt át biztonsági játékra, mert a kicsit is nehezebb lökéseket sorra elcseszte, de még így is rengeteget rontott.

"(egy szlemen 0:2-ről fordító játékos teljesítményét Te is többre értékeled az ellenfelénél,hacsak a személyes szimpátiád mást nem mondat veled.:)) "

Lehetséges, de ott is tisztában vagyok vele, hogy a padlón lévő játékos simán kikap, ha a fölényben lévő nem ad megfelelő segítséget.
Szó nincs arról, hogy ne értékelném Hunter győzelmét, összességében jobb volt, csak ehhez az kellett, hogy Ronnie katasztrofális legyen. Ennyi az egész.

Előzmény: Törölt nick (1920)
Szababa Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1922
Magyar érdekeltségű snooker hírek:
1., egyik nagy reménységünk, a 14 éves Fenyvesi Zsolt képviseli országunkat az április 5-8-ig Angliában megrendezendő "European Under 19 Championship"-en. (kis infó a srácról: free.x3.hu/snooker, rwsnooker.uw.hu)

2., magyar csapat is képviselteti magát a márc 22-27 között megrendezendő "European Team Cup"-on Lettországban.

Mindkét verseny eredményei majd itt nyomonkövethetőek: http://www.globalsnookercentre.co.uk/files/EBSA/EUROcalendar.htm

Mindannyiuknak nagyon jó és sikeres játékot!

tyler-durden Creative Commons License 2004.02.11 0 0 1921
elképesztő, hogy menniyre kizökkenhetnek a koncentrálásból. Amikor pl. Ronnie totál ziccerben állt egy kékre, és megszólalt egy bunkó néző telefonja emiatt kicsit állni kellett, és máris elhibázta...persze döntő szituációknál Ronnienál ez nem ritka, dehát ez nem az volt egyáltalán.
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.11 0 0 1920
Persze h hibázott,de ziccereket nem hagyott,ilyen súlyosabb hibákra gondoltam..(amilyeneket Ronnie vétett egy párat)

Igazságosságról: nem abszolút értelemben véve értettem,olyan persze h nincs,hanem ebben a konkrét helyzetben.Nézd meg a pártatlanok reakcióit,egy ennyire vesztett helyzetben(2:7) többen álltak Hunter mellé,és értékelték nagyobb sportteljesítménynek a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozását a felzárkózásra,mint Ronnie kezdeti tarolását,majd kockáztatás nélküli,berettyent golyóterelgetését..
(egy szlemen 0:2-ről fordító játékos teljesítményét Te is többre értékeled az ellenfelénél,hacsak a személyes szimpátiád mást nem mondat veled.:))
Azt hiszem itt is szimpátia-problémák léptek fel nálad.Ha ugyanezt mondjuk egy Higgins csinálja,akkor asszem elolvadtál volna a gyönyörtől.:))

Előzmény: Ciani (1919)
Ciani Creative Commons License 2004.02.11 0 0 1919
"a kölyök iszonyatos nyomás alatt kellett hogy játsszon az esti szekcióban,egyszerűen nem hibázhatott,mert akkor game over.. "

És ha visszanézted, akkor láttad, hogy hibázott ő becsülettel, még a döntő frame-ben is ,amikor pedig már hatalmas lelki fölényben volt (ezt mutatja Ronnie beszari játéka, pedig ha valakire, rá aztán ez abszolút nem jellemző), csak az ellen még többet.

Az igazságosságról meg hülyeség sporttal kapcsolatban beszélni, ez egy kegyetlen műfaj.

Előzmény: Törölt nick (1906)
Zombie Creative Commons License 2004.02.11 0 0 1918
Erdekes dolgok vannak az archivumban, amit linkeltem, pl. 98 ota folyamatosan top7-ban van Hendry, Williams, Sullivan, Higgins es Doherty, csak Hunter es Stevens tudott ujabban a "nagyok" koze betorni.
Előzmény: Zombie (1917)
Zombie Creative Commons License 2004.02.11 0 0 1917
Egy kicsit pontatlanul irtam a multkor egyebkent, szoval az aktualis pontszam mindig a mult szezonbeli (szezon vege az a VB befejezese) ranking versenyekbol jott osszpontszam + az aktualis szezonban szerzett pontok. szezonzaraskor az eggyel korabbi szezon pontjait eldobjak es ujrakezdodik az egesz. remelem ertheto, olyasmi mint a tenisz csak valamivel egyszerubb :)

Olyan, hogy orokranglista, nem letezik es szerintem nem is lenne sok ertelme. Joe Davist nem lehet mondjuk Mark Williams-szel osszehasonlitani.

Előzmény: Moonchild (1915)
Zombie Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1916
Jelenlegi:
Itt vagy itt.
Itt talalhatsz egy kis archivumot is.
Előzmény: Moonchild (1915)
Moonchild Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1915
Az összesített világranglistát hol lehet megtekinteni??
Piszkosul érdekelne a sokéves átlag/mérleg... az oké, hogy a Romforfi Nyurga 6x-os bajnok, majd a Hendry-éra 7x-es (majdnem 8x-os!) vébé-győzelmet hozott a korszak főszereplőjének, de a harmincas években - a modern snooker kialakulásának fénykorában - ott volt azért egy Joe Davis, aki 15 éven át (a vébét is beleértve) veretlennek bizonyult. Szóval nagyon kíváncsi volnék, kikből áll a lista, és milyen kritériumok szerint rangsorol.. Üdv.
Előzmény: Zombie (1900)
góóól Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1914
Sziasztok,

Most fedeztem fel ezt a fórumot, gyorsan le is teszem a névjegyem :o)

Nem vagyok elvakult snooker-rajongó, de vasárnap éjjel nem tudtam abbahagyni, és meg kell mondanom, hogy Paul-nak szorítottam. De mivel egyiküket sem ismerem jól, valszeg azért, mert ő jött hátrányból. Nagy meccs volt mindenképpen.

Egyébként az én kedvencem Jimmy White. Meg Hendry.

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1913
Nem is általában írtam róla,hanem egy nagyon konkrét,a Masters-döntőn,9:9-nél,éjjel 1 óra magasságában,időn-túl bepottyanó fekete mákról..
De mint láttuk,az is kevés volt.:))
Előzmény: sajtosrud (1911)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1912
na igen ezzel én is így vagyok. :)) igazából nincs semmi bajom Paulal, de Ronnie az első számú.
jók ezek a képek, lehet követni rajtuk a frizuradivat változást. :DD
Előzmény: Törölt nick (1909)
sajtosrud Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1911
Szerintem a makokkal nem erdemes foglalkozni mert framenkent akar tobb mak is el szokott fordulni.
Es akkor lehet elemezni hogy makja volt, de ha korabban a masiknak van makja akkor hiaba volt most makja, szoval folosleges:)
OZ Wheels Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1910
Asszem Paul nyert több frame-et, tehát szerintem ő érdemelte meg a győzelmet :)))
Előzmény: Törölt nick (1909)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1909
Annál nagyobb igazságtalanságot,mint hogy nem az nyer,akinek drukkolok,el sem tudok képzelni.:))

Plan-B rulez!:))

Hunter was staring defeat in the face at 6-2 down to Ronnie O'Sullivan in the final of snooker's Masters event.

But the Yorkshire lad knew exactly what to do - summoning fiancee Lindsey Fell to his dressing room to, er, chat about the finer points of his game during the interval.

And if you believe that, you'll believe anything.

But whatever went on behind closed doors - and we could all take a wild stab in the dark - it revitalised Hunter, who went on to win the match 10-9.

It was the 25-year-old's third Masters trophy in four years - and he left no-one in any doubt as to his secret.

"That Plan B's got a lot to answer for!" he said as John Parrott turned a delicate shade of pink. "Lindsey is very good at what she does!"

But how is it that her womanly charms work a treat in Wembley, yet are not so successful in, say, Sheffield?

Well for starters, the dressing rooms at the Crucible are allegedly more snug, so there's not so much room for manoeuvre - if you catch the drift.

You can bet the rooms down south are a bit more flash as well. None of your plastic garden furniture here - more your soft lighting, plush carpets, roaring fire, chaise lounge....which all add up to make a girl feel kinda special.

Then there's the temperature. London is traditionally a couple of degrees warmer than anywhere else in Britain - but you can times that by 10 when it comes to Sheffield.

And as we all know, fellas, icy temperatures can play havoc with the man downstairs.

Finally there's the food. How on earth you're supposed to get in the mood by feeding one another pie and chips and toad-in-the-hole is anyone's guess

Get your partner to munch her way through a pound of jellied eels on the other hand and she won't be able to keep her hands off you. Probably.

Előzmény: Justice Dr. (1908)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1908
na igen az elfogultság nagy úr! :)) volt is nemrég hasonló eset mikor a Welsh döntőben Ronnie Davis ellen fantasztikusan feljött 8-5ről, és meg is nyerte végül. akkor volt aki igazságtalanságról beszélt. ;)) lényeg a lényeg mindkettő jó, izgalmas meccs volt.
az én nézőpontomból az első nem mák volt hanem úgy lökte, hogy pont bemenjen, Paul meg rosszul terelt. :))
és persze gratula Paulnak meg a nőjének, bejött a B-terv. :DD
Előzmény: Törölt nick (1906)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1907
Pár képecske a múltból:

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1906
A Ronnie-elfogultakkal persze nem vitatkozhatok,de ha valaki a sportteljesítmény szempontjából pártatlanul tudta nézni,annak fantasztikus élmény lehetett..a kölyök iszonyatos nyomás alatt kellett hogy játsszon az esti szekcióban,egyszerűen nem hibázhatott,mert akkor game over..
Nagyszerű poénokat csinált,amit csak lehetett bevállalt,egész jó safety-kkel menekült ha baj volt..Ronnienak a döntő frameben még mákja is volt a bepottyanós feketével,Paulnak meg pechje,amikor az egyetlen rossz helyen állt meg a fehér,ahonnan nem látott a feketére..

Bravó Paulie,szuper voltál az ismétlésben is!:))

Előzmény: Justice Dr. (1905)
Justice Dr. Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1905
ja nézem én is hátha most Ronnie nyer. :))
szerintem Ronnie legalább annyira megérdemelte volna, az első sessionér. persze a végén kell jól játszani.
nem baj, legközelebb visszavágunk!!!
az is érdekes, hogy Ronnienak egy darab centuryja volt az egész verseny alatt, monjuk az a highest! :)
Előzmény: Törölt nick (1904)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.10 0 0 1904
Most nézem a finish ismétlését a jurón..
Hunter piszokul megérdemelte a győzelmet...
fighting Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1903
Üdv, kicsit megkésve reagálok a tegnapi döntőre, de elpilledtem a nap folyamán, és inkább fekve néztem a döntőt.
Szerintem ez volt a legjobb a mérkőzés az idei szezonban. Bár ezen biztos sokan vitatkoznak.
Az elején Ronnienak drukkoltam, egy kicsit önző érdekből, hogy minél elöbb aludhassak, de amikor Hunter elkezdett játszani, és visszajött a meccsbe utána már neki drukkoltam.
Örültem is nagyon, hogy nyert, mert ez szerintem igy volt igazságos.
Remélem a szezon hátralevő része legalább ilyen jó lesz, mint eddig, de ha lehet akkor legyen még jobb.
Az viszont gáz, hogy most egy hónap szünet lesz számunkra.
Bár az is igaz, el lehet menni játszani is.
De ez a snookerasztal nagyon nagy!:)))
sajtosrud Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1902
Errol is lesz kozvetites de csak a dontorol, ahogy jelenleg irjak.
Előzmény: Zombie (1897)
Zombie Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1901
eddigi gyoztesek:

LG Cup: Mark Williams
British Open: Stephen Hendry
UK Championship: Matthew Stevens
Welsh Open: Ronnie O'Sullivan
The Masters: Paul Hunter

Előzmény: Zombie (1900)
Zombie Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1900
a 2003/2004-es szezont tudom beirni.

LG Cup
Preston
4-12 October, 2003
Total prize fund Ł597,200
Winner Ł82,500
Ranking Points 4000/3000/2500/2050/1750

British Open
Brighton
8-16 November, 2003
Total prize fund Ł450,000
Winner Ł52,000

Travis Perkins UK Championship
York
18-30 November, 2003
Total prize fund Ł615,000
Winner Ł84,500
Ranking Points 6000/4500/3750/3075/2625

Welsh Open
Cardiff
19-25 January, 2004
Total prize fund Ł450,000
Winner Ł52,000

The Masters
Wembley
1-8 February, 2004
Total prize fund Ł400,000
Winner Ł100,000

European Open
St. Julians, Malta
1-6 March, 2004
Winner Ł48,000

Irish Masters
Dublin
21-28 March, 2004
Winner Ł48,000

Players Championship
Glasgow
3-11 April, 2004

Embassy World Championship
Sheffield
17 April - 3 May, 2004
Total Prize Fund Ł1,378,920
Winner Ł250,000
Ranking Points 8000/6000/5000/4100/3500

a ranglista egyszeruen a ranking versenyeken szerzett pontokbol jon ossze. van evenkenti ranglista, es van osszesitett vilagranglista, ahol egyszeruen osszeadodnak a szerzett pontok.

Előzmény: OZ Wheels (1899)
OZ Wheels Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1899
Valaki be tudná írni, hogy melyek a fő versenyek egy évben, és hogy minek mekkora a pénzdíjazása? Valamint, hogy a ranglistákat milyen elvek szerint állítják össze?
Előzmény: Zombie (1898)
Zombie Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1898
Beosztas:

Ronnie O'Sullivan vs Marco Fu
Matthew Stevens vs Chris Small
Steve Davis vs Joe Swail
Stephen Lee vs Robin Hull
Peter Ebdon vs Stephen Maguire
Joe Perry vs David Roe
Graeme Dott vs Drew Henry
John Higgins vs Barry Pinches
Stephen Hendry vs Jimmy Michie
Jimmy White vs James Wattana
David Gray vs Fergal O'Brien
Ken Doherty vs Neil Robertson
Paul Hunter vs Brian Morgan
Alan McManus vs Adrian Gunnell/Tony Drago
Quinten Hann vs Simon Bedford
Mark Williams vs Anthony Hamilton

Előzmény: Zombie (1897)
Zombie Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1897
legkozelebbi happening:

European Open
St. Julians
Malta
1-6 March

Előzmény: sx7 (1896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!