Nos, egyrészt, ahhoz hogy kivegyél pénzt, általában minden pókeroldalon először kell egy befizetést is csinálnod, anélkül nem megy. Másrészt ezt a kérdést két helyen is felteheted ahol 100% hogy tökéletes választ kapsz: a www.onlinepokerhu.com-on ahol a megfelelő bwines topicot megkeresed és ott kérdezel, vagy még egyszerűbb ha a bwin magyar nyelvű supportjának írsz, aki ezért van ott...
lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ, a bwin-n nyertem pár dollárt, /egy freeroll-on, 500$ volt az összdíj, az első 48 kap pénzt, a 3000 indulóból/, na most a kérdés az lenne : az a bizonyos player point, az micsoda?, hol lehet gyűjteni?, és főleg, hogy tudom a virtuális dollárjaimat beváltani?, vagy akár csak a számlára ráutaltatni?, aztán akár eljátszom, akár sportfogadok belőle, de ha már megnyertük, akkor ne legyen hiába a dolog, legalábbis gondolom én, úgy lenne az igazi..., szóval aki tudja, és megírja, annak a választ előre kösz.!
mert az össz tipp amit bemertél büfögni,az igazi énedet mutatja meg.nem tippelsz viszont egy tipp mellé odabüfögöd,hogy 110 érmük sem lett az usának.hát lett fasszopókám.
rád meg alapból senki nem volt kiváncsi.te mindig csak ilyen gúnyos hozzászólásokkal véteted észre magad.szerintem még anyád is utál.mert ha nekem ilyen gyerekem lenne mint te biztos letagadnám.mindig csak beleugatás mindenbe.gerinctelen ember lehetsz.
Ha leszarna minket már rég továbbállt volna, de szerintem ez volt az egyetlen közösség ahol nem rúgták ki azonnal, és valamilyen istenverte oknál fogva ragaszkodik(?) hozzánk....