Sziasztok!
kicsit hagy legyek off
szóval disp, tavaly teljesen megérdemelten nyerte a Kifutót Bozsik Patrik, mert egyszerűen a legjobb volt, rettenetesen tetsett, amit és ahogy csinálta.
Ezek szerint vam ez a Rémkoppantók, ahol lehet is őt hallani, látni.
A kérdésem az, hogy hol? Meg úgy egyáltalán milyen jellegű zenét játszanak? és hogy ugyanolyan klassz, mint amilyen a műsorban is volt? Feltétlen meg szeretném nézni/hallani egyszer. Tudnál segíteni, hogy hol? Kösz!
on
Bocsika a kitérőért!
kincsem
Szerintem nem rossz Ákos hangja az új anyagon(én is hallottam a hangmintákat), de a felvétel olyan "demósra" sikeredett. Nem tudom érthető voltam-e? Szóval a hangmérnöki munkával nem vagyok igazán megelégedve, de a dal az nagyon tetszik. Valaki azt is megemlítette közületek, hogy nagyon el van nyomva a vonóskar. Egyet kell értenem vele. De azért gratula Ákos! A klipp nagyon jó!
Hát szia Mindenki!
Én nem tudom, de ez az új dal valahogy nem igazán jön be.....sajnos.Ugy láccik, hogy én leragadtam a 'Gyilkos ezüstgolyó' és az 'Öngyilkos álom'nál...
De azért azt aláirom, hogy ANNYIRA nem sikerált rosszul.Eleinte valahogy nyálasnak gondoltam a számot, de a vége egész jó ('értheteltlen/
angyalnyelven')...de reménykedek abban, hogy szeptemberben jobban sikerül a többi.
A 'Latinovits komplexus mix'et meg egyenesen imádom...Ahogy látom csak az énekléssel vannak gondok....a gitár szóló is egész jó, akik meghallgatják a remix pályázat hanganyagát, azok tudják....No ennyit.BÉKE VELETEK!!
Csak röviden…
A Sweet Iris mix valóban a legjobb! (ha nem lesz jobb) és a Junioros olyan kommersz. A kedvenc mondat listához nekem is van pár:
„Don't think you are, know you are!” (Morpheus)
„Ha álmod nincs, csak remény kell…” (gondolom ráismertetek a Tarzanra, de ebben is van vmi)
„It's easy to slip away, and believe it all” (…)
Ákostól pedig nem is írok nagyon semmit, mert nem érdemes, én minden dalszövegében találok vmit, de az egyik kedvencem:
A dalok tükrében, derengő szellem-arc…” (Ez a miénk)
Angel
szeretném kösszönni nektek ezeket az infokat meg minden ami ide (forumra) fel lett rakva képek, videoklippek, uj ákos dal, bescannelt ujságcikkek stb .... mert tengerentulon élek és tök jo hogy mégis láthatom ezeket a dolgokat :)
koszi!
Lehet, hogy most morpet "kollégához" hasonlóan én is népszerűtlen leszek, de nekem se jönnek be mostanság Ákos szövegei, de sajna zenéi sem igazán. Hogy akkor mégis miért zaklatlak benneteket? Hááát. Azért nekem elég hosszadalmas BB-s előéletem van és a mai napig is imádom a Banzait. Érdekes módon a Provokatőr szövegét sokkal többre tartom, mint pl. az Ikonét.
Szal' ez van.
Nem lesz népszerű itt a kijelentésem, de nekem egyszerűen nem tetszenek Ákos dalszövegei. Viszont az új számban van egy gondolat, ami nagyon tetszik: "aki beszél bennem, érthetetlen angyal-nyelven". Ez az első gondolat Ákostól, ami megfogott.
Példaként említhetek számora hasonlóan kedves gondolatokat más előadóktól, csak hogy az Ákos-fanatikusok kitiltsanak e topicról:
"do we have to wait till our worlds collide?" (Martin Gore)
"a mosolyodért, egy halk szavadért meghalnék" (Babos Norbert)
"where did you get your wings my angel?" (Cause & Effect)
stb stb
Most akkor én is csatlakozom azokhoz, akik véleményt nyilvánítanak a borítóról. Nem vall nagy fantáziára, az biztos. Bár az első benyomásom nekem is az volt, ami nektek (DM), de ezúttal Disp-nek adok igazat. „Szakadj egy kicsit el attól, hogy mindenütt DM-et keresel”
Viszont én akkor is örültem volna annak, ha az édes kis pofiját is látni lehetne rajta. (ellentétben a mi kis Elnökünkkel, aki most valahogy eltűnt?) Szigi, kérésedre, nem használok +-et, szóval meg-et. O.K:? :)))) És ne felejtsük el, hogy holnap lesz, a mi drága, egyetlen Kovács Ákosunk 32. születésnapja. Sok-sok boldogságot Neki. Nekünk meg az új maxit.
Angel
Végülis védhető az új Ákos-betűtípus az Only When-nel szemben. Noha mindegyik 5x7-es mátrixbetűk mutánsa, azért vannak különbségek. A DM által használt betűtípus a régi égős kivetítőket idézi, ehhez társul a dm betűk számológép-kijelző szintű megalkotása. Az Only When esetében a kis pontok valójában kis körök tehát, míg Ákosnál kis négyzetek vannak. Mindkét borítón módosítottak a sztenderdhez képest. Az Onlynál pl. a nagy D és a nagy M betűnél az 5x7-es sémán belül közbeeső pontok vannak. Ákos pedig kilép az 5x7-es sémából a p és az y betűknél. Végeredményben észre lehet venni hasonlóságot a két betűtípus között, az egyetlen, ami igazán Ákos mellett szól, hogy ő a mobil/SMS klutúra betűtípusát használja, ami ma nagyon időszerű és általános, vagyis tényleg lehet a DM-tól függetlenül értelmezni.
Pontosan nem tudom, úgy emlékszem általában 9 felé nyit...
...de jó szokás szerint friss cd-k csak délután érkeznek. :-)
Szerintem.
Talán munka után már megvehetem... :-))
Sziasztok!
1988-ba a magyar Tv felvette a tehetségkutató versenyen az akkor alakuló Bonanza Banzai dalait ez volt az első fellépésük ezt szeretném megszerezni ha valakinek megvan kérem jelezze.
Köszi Zoli
A dal tényleg nincs túlhangszerelve, a gitáron, a nagyon elnyomott dobon és a vonósokon kívűl nem igazán fedeztem fel mást. De nem értem, miért baj az, ha valami egyszerű? Majd remixelünk egy jót és mindenki úgy élvezheti a számot, ahogy neki tetszik. Tényleg, indul valaki a remixpályázaton?
Azért is használtam az "nem annyira erőteljes" kifejezést, mert nekem is tetszenek ezek a dalok (illetve nekem csak a Dúdolni halkan), csak nem voltak annyira... erőteljesek :-) , pörgősek, mint a Láss bennem mást, vagy az Indiántánc.