Az Aktivban egy kicsit adtak a koncertből, azt fel is vettem. Nagyon szemetek voltak, még csak meg sem említették a bemutatóban, hogy lesz a koncertről valami.
Ennyivel elintézni is csak mi magyarok tudjuk. :-((
Írni kéne a TV2 közönségszolgálatának egy pár emailt, hátha leadják a koncertet. A Mirigyekét is le fogják adni, őket is a TV2 és az Universal szponzorálja. Egy rövid kis mixet igazán leadhatnának.
Jaj, tudtam, hogy ilyen akarsz írni, de annyira nem érdekel.
11 éve vártam rá, hogy elkapjam Bryant, hülye lettem volna kihagyni a lehetőséget. :-))
Legközelebb sem fogom.
Majd próbálj meg úgy énekelni élesben pár ezer ember előtt, hogy nincs monitor hangfalad és fülhallgatód sem, vagyis a saját hangodat nem hallod. Az Orsi komolyan énekel már több mint 15 éve (rádió gyerekkórusa, stb.). De azért kössz ;)
A koncert szerintem tökéletes volt. Az pedig csoda, hogy a gyüjtőgető rajongótábor nem szedte szét a szinpadokat a darabjaira!!!
a hanggal kapcsolatban sajnos egyetértünk !!
Én márciusban láttam uaezt a koncertet Regensburgban, ott uaez a cucc érdekes módón CD minőségben szólt az arena legtávolabbi pontján is.
Először arra gondoltam, hogy a nálunk túl lett hangositva, mert több számnál iszonyúan torz volt....
Örülök, hogy ismét sikerült egy építőipari torzót összehozni, ami csak arra alkalmatlan, amire használni szeretnénk.............
az újságírókra célzol? mert, ha igen, akkor szerintem elég jó kritikákat kapott a koncert. Amennyit írtak róla legalábbis. (pl. Frenetikus koncertet adott B.A...)
Pedig gáz volt, hidd el. Szakmai füllel hallgatva.
A másik amin Bryan is leakadt a hihetetlen profizmussal megtervezett Rendezvénycsarnok akusztika volt. Kissé visszahökköl az egyik szám szünetében. Gondolom észrevettétek. (nem lehetett nem) :)
Hiába no. Sportcsarnoknak is gagyi (kicsi), rendezvénycsarnoknak meg akusztikailag 0-la. :o) Ez egy főnyeremény!
Miért van az, hogy mindig olyanok írnak kritikát a koncertről akik
A, nem tudnak írni
B, nem rajonganak ezért a hihetetlenül profi és szimpatikus kanadai fenegyerekért
???
A koncert egyébként életem nagy élménye (mint mindenkinek :-))) - az őrült rohanástól a vizes (és csúszós!!!) betonon a Have you ever really loved a woman alatt összefonódó párig (nagyon szépek voltak :-)) .... hihetetlen, leírhatatlan, nem találom a szavakat (pedig ez rám nem jellemző :-)))
Igazság szerint még most sem tudok napirendre térni a koncert után, olyan baromi jó volt! Az is késő lenne, ha 1 év múlva jönne vissza! De azt talán kibírnám!
Az az élő felvétel engem is nagyon-nagyon érdekelne!!!:))))
Mai bulvárlapokban írnak róla? Még nem találkoztam vele!
Az Aktív igencsak szegényesen intézte el a megemlékezést!:((((
igen, nekem főleg azért tetszett, mert láthatóan Bryan is élvezte a koncertet, pedig hát nem az első neki, és nem is a legnagyobb. Azért azon belgiumi esősön ott lettem volna. Még az albumon is átjön mekkora volt a hangulat. (Live!Live!Live!)
Sajnos gyanítom anyagi okokból multimédia sound volt. Tehát nem a saját cucca. Ezért lehetett ilyen probléma. Az első két szám alatt a dobból semmi nem szólt kifele. Majd hirtelen feltolták, akkor még annyira erős lett a lábdob, hogy majdnem levitte a fejemet. A két oldalsó miksi meg olyan torzra volt állítva, hogy ihaj...:( Szóval ez is csak magyar dolog volt. :) De a lényeg, hogy mindezek ellenére, vagy pont ezért :) nagyon jól éreztük magunkat. Gondolkodóba estem ma, hogy a májusi német koncertek eggyikére ki kéne menni...:))
hello. Én is úgy éreztem, hogy mintha erőtlenebbül szólna mint az előzenekar. De ezt elsősorban a magasabb hangtartományban vettem észre. Főleg a can't stop this thing-nél. Aztán valahogy belemelegedtek, és szerintem később, már állat volt. Főleg az only thing I want és a Somebody. Amúgy egy fesztiválon biztos nem így nyomta volna a summer of '69-t. Remélem egyszer egy olyan koncertjére is eljutok...
Összességében nem csalódtam, még mindig nagyon jó formában van.
Sziasztok. Ha esetleg valaki tudta rögzíteni a koncertet az szóljon! Érdekelne. Bár a küzdőtéren igen vacakul szólt. Sajnos pont ez a koncert volt az első amin jobban szólt az előzenekar, mint Bryan. :( Pedig voltam már pár koncsertón. Szomorú is voltam. De maga az élmény ezért is kárpótolt. Minden pátosz nélkül mondom: a világ egyik legnagyobb élőzenés előadóját láttuk. Talán csak 1 hasonlót láttam. Bruce Springsteen. Még az NDK-ban volt koncertje amikor nem kevesebb mint 3 órát nyomott. Na az sem volt semmi. Ebből meg lehet saccolni, hogy már tini vagyok. ;-)
Na Üdv.
Hello Mindenkinek - Eper utcában v bárhol máshol!
Először is; lányok, óriásiak voltatok az első sorban!!! Én ültem, már csak ez jutott (...) az élmény így is frenetikus volt:))) Végigtomboltuk a bnőmmel, és ha bárki beszólt volna, hogy üljünk le - hamar lebukfencezett volna a székekről. Köszönet Mindenkinek a rajongásért, merthát ehhez a fantasztikus hangulathoz mi is kellettünk kicsit:))) Akik (ti ott elől) csináltatok képet, azért hozzáférgetővé teszitek? Puszik.