A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Nincs egy kiegyensúlyozott, boldog, kölcsönös bizalmon alapuló párkapcsolatod, noha vágysz rá. Helyette van fogad. De minek? Hisz' egy vágyott párkapcsolatban is lehetne. De az meg nincs. Sose volt. Úgyhogy én nem látom életedben azt a nagy sikertörténetet, "áldást"...
Azóta van megcsináltatva a fogaim és egy csomó mindent tudtam vásárolni, mer nem rá költöttem a pénzem, hanem magamra. Ebben milyen világfájdalmat, keserűséget kéne látnom?
az enyém imádta a szórakozást, én nem, sportoltam keményen, majd amikor jött a gyerek, már kevesebbet jártam le, voltak napok, amikor haza se jött, mert a gazdag külföldi egyetemisták partiba vitték
az enyém imádta a szórakozást, én nem, sportoltam keményen, majd amikor jött a gyerek, már kevesebbet jártam le, voltak napok, amikor haza se jött, mert a gazdag külföldi egyetemisták partiba vitték..., majd egyszer csak elváltunk, a gyereket nekem ítélte a bíróság, én lemondtam a tartásdíjról, de nem is látogatta... Egyedül neveltem pár évig, majd újra nősültem...
Enyimé volt a lakás amiben éltünk. Fater vette. Nem akart visszamenni 30-35 évesen szülei lakásába a nő. Így ha én munkanélküli voltam akkor is bevállalt. De aztán, hogy építkezni kezdtünk és a néhai nyaraló lakhatóvá vált, dobott. Mivel több mint 10 évig élt nálam, lakásomba, meg össze is házasodtunk, így jogok szerint PTK, a lakásom 50%-a az övé volt. Én lemondtam a néhai nyaraló 50%-áról, meg ő is a lakásom 50%-áról. Ő akart válni, mert állítólag egy szektavezér és egy presbiterimitátor arra hajtotta. Legyenek boldogok a pokolban.
Az lehet. De ha én nő lennék, akkor ha a pasim zümmögné a nevem, akkor lelökném az ágyra és szex. Közben aszondanám neki, ha még egyszer megpróbálod, kés is lesz nálam hogy átharapjam a torkod. Na most hazudtam. Mer ha én nő lennék és a pasim zümmögne, akkor úgy leszopnám hogy kiütés. És én kacagok: haha, na most zümmögj, köcsög.
figyelj, te nem vagy ám meghívva a dumapartira. nekem senki nem mondta, hogy egy csürhét hoz magával. azért ahhoz mekkora rohadékság kell, hogy szétosztogatja a nyomiknak, azt amit csak neki szánnának, vagy csak ő képes kiváltani. neki ez sem számít semmit, még akkor sem, ha senki mástól soha nem kapja meg. remélem a poklok mélyén rohad azért amit tesz. nem érdemli meg, hogy akármilyen pozitív érzésem legyen irányában, megszolgált arra, hogy egyedül rohadjon meg valahol. (meg én is, mer ezekután már végképp senkiben nem fogok bízni)
Nekem az exnejem sokat fizetett. Elvitt négycsillagos szállodákba és szerintem smink nélkül is jó lehet, a kosztümön van a hangsúly szerintem. Beöltözöl hóhérnak vagy inkvizítornak.